Zenske mastarije

Started by hulio_salinas, 27-01-2007, 07:58:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Izvor: Krstarica.com

®enske ma¹tarije (1)



Ba¹ kao i mu¹karci, i ¾ene imaju svoje ma¹tarije o seksu. Razlika je u tome ¹to bi mu¹karci jo¹ i mogli otvoreno da govore o njima, dok kod ¾ena ma¹tarije uvek ostaju samo to - ma¹tarije koje æe se mo¾da jednom pretvoriti u stvarnost.

Ipak, u svetu ¾enske ma¹te ma¹tarija broj jedan jeste ona koja je u bliskoj vezi sa sada¹njim partnerom. To je sve ono ¹to bi ona ¾elela da radi ili ¹to su nekada radili zajedno. Èitavu stvar èini zabavnom to ¹to je osoba koju ona ¾eli uvek u blizini i ¹to bi eventualna ma¹tarija mogla da se relativno lako ostvari ukoliko je i partner ¾eljan novih ideja koje treba zajednièki isprobati. Seks s drugim mu¹karcem takoðe nije retka ma¹tarija kod mnogih ¾ena. Najèe¹æe se radi o nekim biv¹im ljubavnicima; neke se oseæaju krivim ¹to su napustile posebno vruæe razdoblje u svojoj pro¹losti. Meðutim, razlog za nastajanje ovakvih ma¹tanja mo¾e biti i jo¹ nedovoljna kolièina opu¹tenosti s novim ljubavnikom. Neke ¾ene misle da nivo intimnosti u datom trenutku jo¹ uvek nije dovoljan za sve one virtuoznosti koje su bile spremne da izvode s ranijim partnerima.

Naravno, ma¹tanja o nekim novim mu¹karcima (ili hajde da se zadr¾imo na jednini - o nekom novom mu¹karcu) uvek se mo¾e posmatrati i kao stari, dobro poznati sindrom "¾elim samo ono ¹to nikako ne mogu da imam". Po¹to je oralni seks najbr¾i i najefikasniji, a neretko i jedini naèin dostizanja orgazma kod ¾ena, ne treba se iznenaditi ¹to je toliko prisutan u ¾enskoj ma¹ti. Da li se u tim ma¹tarijama mu¹karac pretvara u seksualnog roba koji samo obavlja ono ¹to se od njega oèekuje - ostaje obavijeno neizvesno¹æu... ®ene najèe¹æe priznaju da imaju romantièna ma¹tanja (kao na filmu), koja ukljuèuju strastven seks s jakim emocionalnim nabojem. Sve to, naravno, podrazumeva i zalaske sunca na usamljenoj pe¹èanoj pla¾i.


®enske ma¹tarije (2)



Koja ¾ena ne ¾eli da bude toliko lepa da se mu¹karci neprestano bacaju pod njene noge? O tome èesto ma¹taju ¾ene kojima jo¹ uvek nedostaje hrabrosti da jednostavno krenu putem svojih ¾elja. A kako stoje stvari sa seksualnim perverzijama i ma¹tanjem o njima? Te¹ko je reæi.

Dok su neke ¾ene beskrajno podlo¾ne eksperimentima i neobuzdanosti u svojim ma¹tanjima, u stvarnosti se veæina njih boji da ne¹to iz domena "perverznog" èak i predlo¾i svojim partnerima. Za ¾ene otvorenog uma ma¹tanje je oblik pronala¾enja novih moguænosti koje se u neko dogledno vreme mogu iskusiti u stvarnosti. Psiholozi ka¾u da je grublji seks jedna od èestih ¾enskih ma¹tarija. Strastven i silovit, ali retko nasilan i bolan, vrlo je dobro prihvaæen i onda kada su one te koje dr¾e kontrolu u svojim rukama. Jedna od èestih fantazija jeste i seksualna dominacija nad moænim mu¹karcem u poslovnom ambijentu. Ma¹tarije o grubljem seksu i fizièkoj nadmoænosti pojavljuju se najvi¹e zbog toga ¹to se u stvarnom ¾ivotu ¾ena èesto dogaða sasvim suprotno.

Fantazije u kojima se ¾ena zanima za jednokratni seks takoðe nisu retke. Èak i ¾ene znaju ¹ta je seks radi seksa, gde je nagrada èisto zadovoljstvo. Neizvesno je samo to koliko èesto se ta fantazija mo¾e ostvariti. Pitanje je i da li treba jer onda vi¹e ne bi bila fantazija. U takvim fantaziranim jednokratnim kombinacijama ¾ena mo¾e da ostvari sve svoje ¾elje, jer dotiènog mu¹karca vi¹e nikada neæe videti. Nije retka situacija ni da se u njihovoj ma¹ti takav seks èesto de¹ava i s mu¹karcem bez lica. ®eni je dovoljan oseæaj, ona zapravo i ne ¾eli da ga vidi, a sam seks prolazi bez intimnosti koju sa sobom neophodno nosi pogled.

Bilo kako bilo, jaèi pol mora znati kako da iskoristi ¾enske fantazije, ne samo zbog toga da bi se one pretvarale u njihovu stvarnost koliko zbog èistog u¾itka, za koji su, po svoj prilici, i one spremne.