Opsteobrazovni uticaj foruma i danasnji klinci

Started by Bred, 15-09-2007, 15:04:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Enea

Doshlo vreme da te neshto priupitam. Neshto shto me jako zanima. Je li, bre Bred, KO JE TEBE ZBUDZIO DA BUDESH ADMIN, A? U redi je da postoji forum, u redu je da i samo i jedino ti imash korist od njega, u redu je sve to.. Samo ti meni odgovori?! Odakle ti bre to jebeni, nenadjebivi stav: ja sam bog i batina, ovo je moje, sve je moje? Hocjesh sutra u CV napisati da si odrzavao ovaj forum? Hocjesh se predstaviti kao bog zna kakav poznavalac IS? Nemash bre ti pojma! Ja, lichno ja, i jedino ja bicju ti sutra konkurencija. .. Videcjemo..  Zajebo si se grdno za ono shto si uradio, ja ti to necju oprostiti, ne zato shto sam zlopamtilo, nego zato shto ti nastavljash tako, idicju sve dublje..

A SADA ODGOVORI NA PITANJE... CHIJI SI TI?
Alo, bre, ljudi zavrsavaju shkole i fakultete da bi odrzavali mreze.. a? ko te je ovome priuchio?

a za ono sa pochetka 4. god, e to cju ti tako slatko vratiti :gay:

aziraphale

prvo:
da li ti uopste obracas paznju na to sto napises?

"ti ionako radish kako je tebi volja."
pa u jednom delu napises:
manje-vishe da.
a onda ti je sledeca recenica:
nije.
a pricash o ISTOJ stvari.

i nisi mi odgovorio:
sta to treba da se zna, sto mi ne saopstavash, sto drugi studenti ne treba da znaju i sto tako strasno krijemo od ne znam ti ni ja koga?

Bred

@enea-e ovim si stvarno prevrsila svaku meru i granicu tolerancije, moderatorima vec ides na ganglije tako da smatraj da si opomenuta pred ban.

@what-autori tekstova ce biti uredno potpisani, naslovna strana izgleda tako kako izgleda, tekstovi se ubacuju odredjenim redom i na odredjeni nacin?

a ovde ide lock dok se strasti ne smire  :wink: