Potvrdjivanje ispita u septembru

Started by joja, 09-08-2007, 15:52:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sokobiv

Bila sam danas na fakultetu i jos nije izasao raspored za II termin.

*

Predaje se index dan ranije, bas kao na imunologiji, mislim u 007

Kremenko

Quote from: sokobiv on 03-09-2007, 20:54:42
Bila sam danas na fakultetu i jos nije izasao raspored za II termin.
Nisam videla raspored ni za I termin,bila sam danas na fakultetu.Nisu okaceni ni kod vezbaonice,ni na institutu... :ohwell:

Nea

Rezultati prakticnog ispita u septembarskom ispitnom roku izacice tek u ponedeljak 10.09. u 13h.
Mislim da ce tek nakon toga izbaciti raspored polaganja za drugi termin zbog toga sto jos uvek nije poznat broj ljudi koji izlazi na usmeni.
Koliko je meni poznato, ako neko zeli da polaze u prvom terminu mora sam da se prijavi na institutu.

pig_am_am

raspored je danas izasao i na sajtu fakulteta.

lijepa bosanka

shmizla

Da li mozda neko zna kada ce polagati oni koji su juce imali prakticni, a kod prof Marine su? Posle 19? Meni bi tako najvise odgovaralo... ali mi je nesto sumnjivo...Ako neko nesto zna... pa znacilo bi mi kada bi ista saznala... Hvala...

Kremenko

Ako ce biti kao i obicno,bices posle 19.sigurno.Uvek su oni koji polazu prakticni posle svih studenata koji vuku prakticni iz prethodnih rokova,a i profesorke ne mogu da ispituju dvadesetak ljudi dnevno.

*

Nama su na prakticnom rekli da racunamo da usmeni pocinje 11. bez obzira kod koje smo profesorke, mada ne znam zasto bi onda izbacivali obavestenje da Marina pita od 17. ja mislim, a Jelena od 14.
Nista mi nije jasno... Uostalom saznacemo valjda sve kad izadju rezulatati!
I, da, je l odmah izbace spiskove za usmeni kad izadju rezultati pismenog ili kako to ide?