topic is locked?

Started by Enea, 17-09-2007, 16:07:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

QuoteDoshlo vreme da te neshto priupitam. Neshto shto me jako zanima. Je li, bre Bred, KO JE TEBE ZBUDZIO DA BUDESH ADMIN, A? U redi je da postoji forum, u redu je da i samo i jedino ti imash korist od njega, u redu je sve to.. Samo ti meni odgovori?! Odakle ti bre to jebeni, nenadjebivi stav: ja sam bog i batina, ovo je moje, sve je moje? Hocjesh sutra u CV napisati da si odrzavao ovaj forum? Hocjesh se predstaviti kao bog zna kakav poznavalac IS? Nemash bre ti pojma! Ja, lichno ja, i jedino ja bicju ti sutra konkurencija. .. Videcjemo..  Zajebo si se grdno za ono shto si uradio, ja ti to necju oprostiti, ne zato shto sam zlopamtilo, nego zato shto ti nastavljash tako, idicju sve dublje..

A SADA ODGOVORI NA PITANJE... CHIJI SI TI?
Alo, bre, ljudi zavrsavaju shkole i fakultete da bi odrzavali mreze.. a? ko te je ovome priuchio?

a za ono sa pochetka 4. god, e to cju ti tako slatko vratiti derpe

A ja ne dobih odgovor?
Samo jednu opemenu za ban...

Bred

Odgovor ces dobiti kad te licno vidim jer ono sto bih ti rekao tj ovde napisao prelazi granicu kulture i lepog ponasanja.
Stvarno nemas mere ni granice u svojoj kompulzivnosti a i ono malo pozitivnih poena koje si imala kod mene, sad ih vise nemas.
I nemoj dalje ovde da se raspravljas jer ce i ova tema biti zakljucana.

Enea

:F

ti mi neshto kazesh?!

dobro, da zakljuchimo, fakultet nije mogao da placja nekoga, pa je tako sluchajno izabrao tebe? u chemu je problem? shta krijesh? ja smatram da forum treba da odrzava neko objektivan, ti isuvise emocija ulivash u sve.. sve je u nekoj subjektivnoj formi..

reci?
imam pravo da znam?!

Bred