Novina za bruco¹e -Bez preno¹enja ispita ili se gubi bud¾etski status

Started by Bred, 19-07-2006, 21:54:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

ccc...

Bred me sada zastra¹i... Pa daj koju reè podstreka... Ne mora¹ da me ubija¹ nekoliko dana pre prvog studentskog dana...

:>

Bred

Eh to mi je kardinalna mana... licno mislim da je bolje pore redociti sve mogucnosti i "opasnosti" da se covek kolko tolko navikne nego pricati u zavijenoj formi :wink: :> Fazon je sto u sustini niko ne zna kako ce to izgledati zato vi i jeste "zamorci" :K

hulio_salinas

hehe...

simpatièan mladiæ ovaj Bred...

ma bre, opu¹teno... slobodno reci kako je i ¹ta je... i treba da znam ¹ta me èeka...

Coolgemini

U sustini jako je simpatican.. :K.Josh samo da mozesh da ga vidish(hihihihi :])...Ne treba da se mnogo opterecujete novim programom i statutom.On je bar donesen da olaksa stvari,a ne oteza...stoga bi vi imali samo koristi,a ne nedostatke(kao sto ih mi imamo-MNOGO) :roll:..Problem je samo taj kako ce sve to izgledati u praksi i koliko ce se uspesno novi program implementirati na vas,s obzirom da ste prvi na kojima se to isprobava..Mada ja verujem da ce mladjima biti mnogo lakse i korisnije i da uopste nece biti problem studirati po novom programu :wink:

hulio_salinas

hvala ti coolgemini... to su prave reèi u ovom trenutku... sada mi (nam) preostaje poèetak studentskih dana, pa da vidim(o) kako to sve izgleda...

pozdrav za tebe i za simpatiènog momka Breda...

p.s. pozdravi maèku sa avatara

sandric

Novi program na farmaciji je mnogo bolji i laksi za studenta,imacete rok svakog meseca,predmeti su jednosemestralni,imacete mogucnost da pojedine ispite polozite preko kolokvijuma....I naravno posle trece godine imacete isti status kao i mi kada zavrsimo petu,posle pete bicete masteri a mi cemo morati da polazemo dodatne ispite d bismo to bili.Gradivo vam je skraceno iz pojedinih predmeta i mozda najobimniji predmet farmaceutsku hemiju slusate 3 semestra i polazete je parcijalno...mnogo je lakse uciti 400 formula,nego 1200 odjednom

Bred

Inace, skoro sam pricao sa jednim deckom koji studira na nekoj visoj skoli po bolonji. Tad je trebao da polaze jedan ispit za koji kaze da treba da izadje samo pro forme jer je tokom godine sakupio dovoljno poena za 6. Tako da... videcemo :wink:

hulio_salinas

ohoho... evo pozitivnijih poena za nas bruco¹e...

ma bre... za sve probleme, javiæemo se na¹im dragim starijim ljubaznim kolegama, koji æe nam pomoæi u nevolji...

hvala vam drugari...

Bred

Tako je hulio zato smo mi i ovaj forum tu-da vam pomognemo :wink:

hulio_salinas

pereca

E pa ako po novom sistemu ne mozes da polozis ispit iz tri puta, onda stvarno  :roll:
Podsecam da ako ne polozis ispit iz tri puta, automatski ga ponovo slusas u narednoj godini, odnosno obnavljas godinu

hulio_salinas

pereca, u pravu si... ako ti 3 puta nije dovoljno, slu¹aj ponovo...

Phenomenon

Ma ljudi samo opusteno.
Da na neki nacin ovaj nacin studiranja nije bolji, verovatno ga ne bi ni uvodili.

pereca

Naravno. Ocenu sticete od prvog dana, kroz aktivnost na predavanjima, vezbama, kroz kolokvijume, seminarske radove... i na kraju sve to zaokruzite zavrsnim ispitom. Dakle, postaje bitno sta ste radili celog semestra, a ne samo kakav vam je dan kad vam je zavrsni ispit. U svakom slucaju bice manje stresa.

pipi_duga_carapa

da pratimo spisak?? roll

hehe, da jeste lakse po bolonji, znamo mi sve to ... ali nama to kako ce izgledati u praksi i jeste bitno, a to niko ne moze da nam garantuje da ce biti lako jer smo 1. (8 ali mora neko i da bude prvi (8 p cemo valjda pregurati (8

zar nam je fax 3+2, ne 4+1 ? meni je po predmetima izgledalo kao da ce biti 4+1? (8

da, i ja sam cula za to ... da kao ako valjda prisustvujes predavanjima i ne znam sta jos, ako zelis 6 - dobijes, a za vecu odgovaras roll lol

p.s. hvala za ono obavestenje za samofinansirajuce (;