Pitanja i kombinacije kod prof. Radice Stepanovic

Started by Mickoli, 03-10-2007, 12:28:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mandzoo

Je li profesorka sa nama kad pisemo koncept?Samo da se podsjetim koji su lijekovi,...

Bred

Jeste.
Nemoj racunati na to da ce neko moci da te podseti, dosapne i slicno ...

mandzoo

nirvana

neke nove kombinacije u ovom roku kod radice ako neko ima neka okaci :help2: :thanx2:

Bred

Quote from: mandzoo on 16-06-2009, 22:21:20
Ako ne upale puskice,bice gusto poloziti!
Ako si dobro spremio i ako te sreca posluzi, ne bi trebalo da bude gusto ...  :wink:
A puskice ti nikako ne bih savetovao ... :nonono:

kaja

Bezveze je da prepisujes na farmi  :wink:
Tacno i da prepises ima tu jos dosta....

nirvana

ako je neko danas i narednih dana kod profesorice radice molio bih da okaci kombinacije sa ispita :thanx2:

Lilika

Evo , ja sam danas polozila sa ovom kombinacijom :
mehanizam dejstva leka
antipsihotici
antiaritmici I grupe
glukokortikoidi
nd pirazolona

Pogotovo sto voli antipsihotike..... Elem, strpljiva je, svasta pita, provuce kroz gradivo... Srecno svima :)

maki

Na sta treba obratiti paznju kod Vitamina?Jel profesorka insistira na toj oblasti,u smislu nekih preteranih potpitanja?

gaga2

molila bih ljude koji budu kod prof.Radice 16 i 17 septembra da stave kombinacije.Ja polazem u petak,18-og...pa bi mi jako znacilo!Hvala

rodiæ

evo ja sam slu¹ala danas ispit,pitanja su bila:antiepileptici,klinièka primena diuretika,dopamin i ostali transmiteri u cns-u,B blokatori,antagonisti AT receptora,status epileptikus,makrolidi...to su pitanja koja smo èuli mi koji smo slu¹ali,jer su devojke zavr¹ile odgovaranje veæ na prvom,drugom pitanju.ali ovo danas je bilo sramota koliko su devojke malo znale i nerazumem kako doðu na ispit, a ne znaju osnovne stvari.ne znam...

Bred

gaga2

ok hvala puno.Ovi transmiteri su me malo zbunili nadam se da ne cedi oko njih

iwanna 87

Dadada!! de ne cedi! Oborila je devojku,jer je pitala kada se u SI koriste b blokatori ,a kada kardiotonicni glikozidi,to sam cula! :)

nimerija

Lose si cula(ako pricamo za jucerasnje ispitivanje), oborila je devojku jer je rekla da beta blokatori u hipertenziji izazivaju vazodilataciju. Druga osoba nije polozila jer je koronarke krstila sa "venske arterije", a treca jer je rekla da metronidazol deluje na tzv. Pseudokoke...