Pitanja i kombinacije kod prof. Radice Stepanovic

Started by Mickoli, 03-10-2007, 12:28:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

iwanna 87

Nije jucerasnje,nego pre toga.. devojka je izvukla Kardiotonike,a ona je ispitivala SI! :igra: A oborilaa je jer je ova rekla dace u pocetki Si,dati kardiotonike,a tek kasnije b blokatore! :wall: :)) Malo se z..,a Radica popizdela! :))

Kamicak

Mnogo me nerviraju troje profana, kardiotonici se maltene vise i ne koriste, ali ipak ih preeeeeeedetaljno pitaju i drndaju ljude bez potrebe. Ja sam na diplomskom to i rekla, uz komentar profesora " tako je, ima danas mnogo bezbednijih i boljih"..

gaga2

receptori vezani za G proteine,paracetamol,th.herpesa,hemijski medijatori u CNS-u,th.hitnih hipertenzivnih stanja.To su bile moje kombinacije od juce.                                                                                           

makyca

da li bi neko mogao da napise kakva su bila pitanja kod radice u oktobru i impresije sa ispita jer sam cula da se ona bas ne drzi ovih novih pitanja....!?

gaga2

ja sam imala pitanja-izonijazid,fuzidinska kiselina,mehanizam dejstva lekova,n.d.b-agonista,etameprazol,LiC03.Pa....sretno svima ako budu u ovom roku kod nje.

makyca

Pa jedino cega se ona pridrzava od novog nacina ispitivanja je da da 6 pitanja  :F....Stvarno je nenormalna  :box........Vidim,bice nam veselo sa njom!
Thx na info! :love:

.....a da...sta je etameprazol,jer to nesto srodno omeprazolu ili je stamparska greska?

Bred

Mozda esomeprazol?

I koja je to pitanja postavila van ispitnih?

maki

Da li je moguce da se ne drzi ispitnih pitanja?

Murakami

Istina je. Ne drzi se novih pitanja. Daje i po dva pitanja iz iste oblasti, npr da nsail i nesto iz opsteg dela. Daje svoja uobicajena pitanja (u smislu jednog leka ) kao sto je fuzidinska kiselina ili etambutol.....

Ali ono sto mogu da kazem posto sam slusao ispit sada u oktobru da je toliko korektna da sam ja izasao zapanjen. 
Na primer devojka koja je dobila 7 je znala nekoliko pitanja jako dobro (sto je profesorku odusevilo )a ostalih par lose a poslednje nije znala da bekne.... Na kraju ako se nisi bas pokazao postavljala je jos jedno pitanje iz opsteg dela i ako na to odgovoris polozis .

gaga2

etomeprazol,izvinjavam se.Ne pridrzava se novih tj.objavljenih ispitnih pitanja i njeno raspolozenje je prilicno varijabilno,ali ne i presudno.Izvlaci iz studenta ali nikako ne bih savetovala da se odgovara poslednji dan,jer je gotovo nestrpljiva sto moze nekad biti dobro jer te nece dugo daviti a nekada se i lose zavrsiti.Al znanje se uvek isplati!Sretno svima!

Bred

Mislim da je greska i da treba eSomeprazol [S-omeprazol]

Quote from: Murakami on 29-10-2009, 14:12:43

Na primer devojka koja je dobila 7 je znala nekoliko pitanja jako dobro (sto je profesorku odusevilo )a ostalih par lose a poslednje nije znala da bekne.... Na kraju ako se nisi bas pokazao postavljala je jos jedno pitanje iz opsteg dela i ako na to odgovoris polozis .

Da, najbitnije je prva pitanja rasturiti ...  :wink: :K2:

maki

Ja sam u septembru izvukla kombinaciju kod koje je jedno od pitanja glasilo TIOTOKSIKOZIL(valjda sam dobro zapamtila). Do sada nisam saznala sta je to? tako da,ako neko zna,neka to podeli sa mnom  :love: :help2:

Bred

iwanna 87

da nije tireotoksikoza,a da si malo pogresno procitala?? :cvet :pst To se meni desava milion puta!:))

maki

veruj mi da sam i ja tako pomislila,ali na kombinaciji je tako pisalo..zato i pitam ovde