Farmakokinetika

Started by luki, 06-10-2007, 20:45:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crazy ball

Koliko sam ja skontala to sto mi je pricala drugarica koja je 5.god izbacice se ono pitanje kojeg su se ljudi oslobadjali preko kolokvijuma tako da ostaju 4 pitanja i svi rade sve, s tim da onaj ko je imao 2 devetke na kol dobija +4 poena, ko je imao 9 i 10 4,5  poena a ko je imao 2 desetke dobija +5
poena.
Ispravite me ako gresim?
I da, od kada ce poceti da se primenjuje novi koncept testa? 

philoserbiana

od januarskog roka :-)

joe13

O svemu ovom tj.novoj formi testa ima zvanicno obavestenje na sajtu kod predavanja iz fkin,i pocinje da se primenjuje od januara 2009.,traje 150 min,pitanja sa vezbi bice u formi kratkih test pitanja(10 od 20) u I delu testa,ukupno ima 70 poena a potrebno za prolaz je 45 poena.Znaci:
I deo:test pitanja(iz teorije i prakt.nastave)20 poena
II:pitanje iz teor.dela ispita 10 poena
III:'centralno pitanje' 25 poena
IV:zadatak 15 poena
Studenti koji imaju 9 i 10 na kolokvijumima i koji su radili seminarske imaju dodatne poene,proverite na sajtu :cvet

Ivke

Kakva su iskustva sa tog "usmenog" i da li neko uopste  odgovara? Posto nam je receno da  moramo licno  da dodjemo na rezultate u slucaju da treba da se odgovara usmeno...

Bred

samo ko zeli vecu ocenu i ko je mozda na granici za prolaz ...

mada se to retko desava ...

Ivke

Bambili

Vidim da je joe13 stavio da se u prvih 20 malih pitanja nalazi 10 pitanja sa vezbi.To ne pise na zvanicnom sajtu fakulteta,tj. ne pise koliko pitanja sa vezbi ce biti zastupljeno. Da li neko nesto zna o tome?

joe13

Quote from: Bambili on 26-12-2008, 11:31:01
Vidim da je joe13 stavio da se u prvih 20 malih pitanja nalazi 10 pitanja sa vezbi.To ne pise na zvanicnom sajtu fakulteta,tj. ne pise koliko pitanja sa vezbi ce biti zastupljeno. Da li neko nesto zna o tome?
Mozda sam pogresno shvatila,raspitajte se.

philoserbiana

reklio su par pitanja,nisu precizirali

Bambili

Da li neko zna,da li postoji razlika izmedju profesorki (mislim nezvanicno),da li za neku od njih vazi da je bolja?

Bred

Procitaj celu temu ... :)

Nezvanicno, ne zna se koja je gora ...

Salim se. :K

Branislava izgleda pristupacnije mada kao i uvek na kraju se ispostavi da su takvi "gori" ...

Moj utisak, ne mora da bude tacno.  :wink:

CicaBg

Kako je bilo danas na ispitu?

Koliko je bilo pitanja sa vezbi u prvom delu?

:love:

Bambili

Ja mislim 4 ili 5 pitanja.Kako kome.Meni ne nesto sjajno.

knez

molim cenjene kolege da nam napisu pitanja kojih se secaju sa jucerasnjeg ispita?   unapred hvala!!!!;

Enea

drugari, utisci, pliz.
koliko se ispit razlikuje od ranije forme?
pitanja sa vezbi: iz praktikuma ili sa materijala za vezbe?

unapred,
hvala