Farmakokinetika

Started by luki, 06-10-2007, 20:45:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bebica111

hvala:) izmislicu primer, ipak ne bih da rizikujem, znaju nekad i daponove :) 

Bred

Samo da znate da profesorke znaju da studenti spremaju ispit iz kinetika po pitanjima i odgovorima (?!?!?! :K) i to zato sto je neki student ostavio ta pitanja kod njih nakon upisa ocene. :face:  :wall:

Cccccccccccccccccc.

dekky

E, divota... Kako neki ljudi zavrsavaju fakultet, a nemaju gram mozga... :krsti: :batina
Znaci, ovi papiri sa pitanjima u kantu za smece...

Bred

Pa, mislim, sta reci .....................................

malena

ja ne verujem.... Jao ovaj fakultet je pun IDIOTA!!!!

Bred

Pa mene i dalje vise nista ne moze iznenaditi od studenata a ni od farmaceuta generalno. :K

bebica111

pa ja cisto sumnjam da na institutu nisu znali jos ranije da ta pitanja kruze medju studentima... mislim na ovoj temi je 100 puta spomenuto da postoji skripta pitanja/odgovor i da moze da se nadje u kopirnici... cemu tolika frka? mislim jeste glupo da odes i da im das pitanja (cinjenica da mnogi nikada nece nauciti da koriste svoj mozak)... ali tim pitanjima je maltene sve obuhvaceno, ne mogu nista novo da izmisle

Bred

Pa nije bas tako, uostalom videce oni koji budu polagali u narednim terminima.
Ja kinetiku ne bih polozio bez tih pitanja ne zato sto nisam naucio ispit nego jednostavno nisam znao sta oni traze a na tom institutu ti je najbitnije da znas sta oni zele da im napises nego da napises sve sto znas a to se posebno sad vidi na primeru Klinicke farmacije gde ljudi masovno padaju jer ne idu na konsultacije i pogresno shvate koncepciju ispita ...

bebica111

evo ja cu u subotu posle ispita da iznesem svoje impresije :) tj mozda bolje kad izadju rezultati ;)

dekky

I ja cu, isto... :K2:
A inace se slazem sa Bredom, ja sam se tako gubio u onoj knjizi, dok nisam video kako su koncipirana pitanja i odgovori na njih. A i ona profesorka se malo gubila pisuci je... :dole:
A vel'ka pitanja, e to i dalje ostaje vel'ka misterija za mene... :wacko:

malena

Znaci da izvinete usrali smo motku...  :K2: :K2: :K2: :K2: :K2: :K2: :K2: :K2: :K2: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

bebica111

pa dobro narode videli smo kako su koncipirana pitanja i kakvi se odgovori traze.... imamo valjda toliko mozga da mozemo SAMI da odgovorimo na NOVA pitanja (ako ih uopste izmisle).....

mina-L

Meni to mirise kao da je taj neko namerno to uradio,otici na upis ocene i tamo ostaviti...zanimljivo! Cekamo utiske sa ispita dal je sta promenjeno...

Bred

Pa ta velika pitanja i jesu najgora.
:wink:

Ne mora da znaci da je namerno, vec se to tako desavalo.

malena

Problem je ako promene pitanja....