Bezuslovan upis godina - Stav Parlamenta

Started by hulio_salinas, 08-10-2007, 18:11:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

anavi

ja se ne bavim pricama rekla-kazala, iznosim samo cinjenice.razumem da je tvoj posao da kontrolises rad foruma, ali i moj posao je da obavestim kolege koje jedva cekaju da se neko cudo desi.Mi i ne bi vise pricali o tome da se neko javno oglasi(parlament ne racunam, oni me ne zanimaju, niti njihovo misljenje) vec cekamo kao ludi i nadamo se...

nasty girl

stvarno necu da ulazim u polemiku sa tobom sto se tice ovoga...i vec smo milion puta rekli da se ovde ne pisu stvari koje nisu pouzdane, znaci da se ne iznosi nista sto nije javno receno svima...

stef

Goku

Ljudi, na sajtu fakulteta postoji neki novembarsko-decembarski rok. Da li neko zna da mi kaze da li je to za sve studente ili samo za apsolvente?

*

Za apsolvente...
Ako gresim neka me neko ispravi, ali mislim da se jos nista ne zna za novembarsko-decembarski rok za nas ostale :hmm

mikele

Quote from: stef on 12-10-2007, 21:39:21
U cetvrtak je NNV...dotle :pst
Све је речено,до четвртка се ништа неће знати.
А четвртак је јако близу :wink:
[off]а и петак,тада имам испит[/off] :wall:

Weishaupt

Do cetvrtka ko ziv, ko mrtav! :wall:
Kome se zuri, pa nazalost zakasnio je! :help2:

Bred

Ovako, uprava fakulteta se slozila da NNVu predlozi neke olaksice za studente. O detaljima me nemojte pitati niti spekulisati da ne biste sve to pokvarili.
Uglavnom od bezulsovnog upisa godine nema nista, ustupak ce biti napravljen prema onim studentima kojima malo fali za uslov.
I bice didatnih rokova.
Toliko.  :pst
Za ostale detalje cete morati cekati petak, nemojte to da zloupotrebljavate :!

milicagm

Nadam se da cete PROVERENE informacije odmah objaviti OVDE da znam konacno na cemu sam jer sam jedna od tih kojima fali jedan ispit za uslov.

Bred

Naravno. Cim se u petak zavrsi NNV, neko ce valjda staviti  :wink:

MiKy

danas su nam na faksu rekli da ce sutra biti sednica na kojoj ce se razmatrati bezuslovan upis V kao i dodatni rok(decembar ili jul najverovatnije)  :pljes:

Darker

Miky, to isto je Bred rekao dva posta iznad :K

mikele

Сутра у 10 је ННВ,па ће се после тога све знати.
Хвала Богу,па ће ваљда тада престати свакојаке шпекулације. :wink:

Nea

Ne znam stvarno, svima je vec dosta tih spekulacija.
Zar nisu mogli da predvide ovakvu situaciju i odluku donesu ranije? Barem nekoliko dana ranije... Mislim sutra je vec 19. oktobar, mnogi studenti su se vec uveliko pomirili sa obnovom a verujem da okroman broj onih kojih  se ovo direktno tice uoste nije ni informisano o onome sta se sutra desava.
Nije mi jasno, ja sam cula da su i oni kojima nedostaje jedan ispit za upis     cetvrte godine obuhvaceni ovim promenama. Ne znam stvarno. Izdrzacemo nekako do sutra...

mikele

Неа слажем се са тобом у потпуности,али све је то последица тога што људи неће да се обрате на право место,већ слушају приче рекла-казала.
А мислим да за овакве ствари никада није касно јер и они који су се опростили,могу сутра јако да се обрадују,а рокови су увек потребни и свима. :wink:
Али ипак сачекајмо сутра.
Ја се одјављујем