Bezuslovan upis godina - Stav Parlamenta

Started by hulio_salinas, 08-10-2007, 18:11:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Misika27

ovo sto sam sada cula od tzv.parlamenta je kao da slusam kako se u skupstini stalno vrte oko istih stvari...nece biti bezuslovne ove godine, ali hoce sledece godine.bas da vidim i to cudo.Niste zbog svog j..... ugleda mogli da nam ukinete preskupi klub na faxu ili sta vec iako se pisala svuda po faxu peticija,pa treba da ocekujemo od vas neke vece stvari u vezi ispita.gledate samo kako da se sto dublje uvucete profama i zavrsite na sto laksi nacin fakultet dok ostali treba da sve to debelo placaju iz svog novcanika ili svojim nervima... vi mislite da mi nemamo osnova za to sto trazimo, da je neko pustio buvicu koja se siri...a ja vam kazem bolje i da je tako nego da cekamo vas :djavo :namcor

shvatam da za neke od nas bezuslovna 5.jeste mac sa 2 ostrice,ali vecina je u situaciji da mu fali 1-2 ispita za uslov,i jedan od tih je naravno farmaceutska..nego da se vratim na temu...ja u vasem prethodno ispisanom gramaticki tacnom[svaka cast]ja sve vidim samo ne podrsku studenata...i verujte mi da kod profesora mozda jos uvek imate uvlakacki ugled,ali kod nas ga obesite macki o rep  :bljak:uzivajte u svom ugledu :Fpozdrav O0

Darker

Misika, da si ti ¾iva i zdrava, naparavi novi parlament :cvet Kandiduj se, ja neæu da te podr¾im, ali verovatno tih 1000 ljudi hoæe :K
elem, tresla se gora rodila se-buva!
Danas na faxu nije bilo p od peticije :hm

Djole

Pa nismo slozni jer ne moze 1000 ljudi da bude slozno.  Zato je tu parlament koji treba da radi u interesu studenata.
Sve sto je Misika rekla je tacno.
Jos prosle godine sam nesto slicno pisao o studentskim organizacijama na faksu i o njihovom interesu, pa me umalo nisu streljali preko monitora, svi od reda.
Ali to ce uvek biti tako. Takva je ova nasa zemlja.  Kako su ih profani lagano smirili, sve su se oni lepo dogovorili, ne brinite.
  E pa vise ne mogu da izdrzim.  Ako ikakda budem bio u nekoj mogucnosti, samo cu da gledam svoje dupe. 
  Ma kakav moral, kakve price, boli me uvo.
E kad me zakon bude pritiskao e onda cu da radim kako treba, opet da sacuvam sebe i ne odem u zatvor.

Darker

Okili, ðole, niko te neæe streljati dok god tim svojim mi¹ljenjem ne vreða¹ nekog :wink:
A kao ¹to veæ rekoh:slobodno se prijavite u studentski parlament, riba smrdi od glave, pa ako mislite da je èistite, morate prvo glavu :wink:
Slobodno pokrenite razne inicijative na faxu...Ajde dosta mraèenja, malo svetlosti unesite :wink:

Lence

Da li neko mozda zna kada ce se znati za oktobar2? Da li ce biti nekog sastanka? Kog datuma i u koje vreme? I ja naravno znam par ljudi kojima je preko potreban, a vrlo je moguce da cu i ja biti medju njima, ako padnem ispit u petak, pa bih volela da znam kada ce biti nekih konkretnih informacija, da ne idem svaki cas na forum... Treba ipak malo da se bacim i na ucenje...

*

Pa, ajde, stvarno ljudi, je l zaista svi vi mislite da mozemo za 7 ili koliko vec dana koliko traju ove price da izdejstvujemo bezuslovnu petu? :hmm

Evo, ja treba da upisem petu, hocu da vas podrzim, ali kako???

Misika27

zanima i mene to za oktobar2. kako ce to da izgleda? i hoce li ako ga izglasaju da odmah stupi na snagu?kako ce se prijavljivati ispit za taj rok i kada ce to biti? ja sam danas roknula jedini ispit koji sam imala za uslov, pa me zanima da li imam jos 1 sansu :help2: :help2: :help2:

anja

Nije bilo ni p od peticije kada ste brze bolje zatvorili temu u kojoj je bilo reci o istoj!

Djole

Idealan kompromis sa njima bi bio da se npr. smanji uslov za jedan ispit. To bi velikom broju ljudi pomoglo, ne svima, ali sta je tu je.
Nego, ljudi to nikoga ne zanima. Niko ne zeli da pomogne.  
Ja bih, verujte mi uveo platu za ljude u studentskim organizacijama, pa da vidita kako bi se onda trudili. Nego ovako, kad zavrse svoje probleme onda cao.
 Kes je cudo. Razmislite o ovoj varijanti.  Kao neke price oni rade to dobrovoljno. Ma daj, nek to pricaju nekom drugom, meni ne. Svi do jednog imaju svoj interes.
 Pa ja se prvi ne bih prihvatio te obaveze, koja nije uopste mala, za dzabe.
A oni kao jesu. Uhhh

*

pa, je l' vi ljudi zaista mislite da neko od studenata NECE  da se odradi dodatni rok ili da se organizuje potpisivanje te peticije i da se zbog toga zakljucava tema?!!!
Vidite da nismo slozni, i da sa takvim stavom ni pod tackom razno necemo nista uraditi, ne da necemo dobiti bezuslovnu petu, nego ja mislim da je najbolje da potpisujemo peticiju da se SMANJI BROJ ISPITNIH ROKOVA TOKOM GODINE SA 5 NA 2, jer smo mi najveca stoka, koja nema sta da radi, nego se samo medjusobno pljujemo!!!
Ja cu PRVA DA JE POTPISEM!!!!

I, ovo je definitivno moj poslednji post ovde, zato sto ste nerazumni, i niko nista konstruktivno ne predlaze, vec se samo vredjate...
Toliko o nama, uzvisenim farmaceutima, jer farmacija nije samo zanimanje, vec nacin zivota
:bljak: :bljak:

Misika27

svaka ti je na mestu,djole. i ja sam se iznervirala sto nam zatvorise temu...nije fora, zar ovaj forum nije za studente koji zele da podele misljenje sa drugim studentima, da saznaju nesto novo, da pomognu jedni drugima...ili je to i ovde zabranjeno  :hmm

stef

@*: ne nerviraj se. Kad neko padne ispit, ili ne da uslov, uvek je neko drugi kriv. Sada je parlament kriv... :1

Bred

Nije zabranjeno i jeste za studente ali kad se zilion puta kaze NEMOJTE da otvarate nove teme i nanosite stetu forumu, vi to necete da slusate.
Mi nismo ni studentska organizacija ni parlament zato lepo sacekajte predstavnike da se pojave na fourmu i odgovorice vam.
elem, niko ne govori o oktobru 2, od toga nema nista, mozda jedino bude nesto od novembra  :wink:

stef

Nije da nema nista od oktobra II. Ne zelim da dam laznu nadu, ali vec je pomenula Ksenija da postoji mogucnost.

Bred

Da, i rekla je pod kojim uslovima bi  taj rok postojao, izvinjavam se.