Instrumentalne metode

Started by hulio_salinas, 15-10-2007, 20:33:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Bojana 153

Mene je odusevio jedan kolega koji je u pitanju gde je
trebalo nacrtati elektronske prelaze nacrtao VIOLINSKI KLJUC!  :K

milutin

(MB) po meni danasnji test nije bio tezak.ko se bar malo druzio sa skriptom,mogao je da uradi dobro....ja se nadam prolazu,u suprotnom.. :djavo

zabica

Nisam ni trebala da dodjem na forum. Sad sam ase iznervirala kada sam procitala sve ovo sto ste pisali, a mislila sam da je kolok. ok prosao. Iskreno, nadam se da ce makar kriterijum bodovanja biti ok. Uh  :ohwell:
ma idem ja da  :ziveli

jecka_87

Odnos prema studentima se moze opisati sledecim smajlijem:   :*:
Kako je moguce da profesor koji radi xyz godina na ovom fakultetu nema predstavu o tome koliko ljudi moze da stane u 4 amfiteatra?!
Tolika briga o tome da budu 3 mesta razmaka izmedju studenata u amfiteatru , a na kraju ljude smeste po ucionicama i biblioteci gde je razmak medju njima pola metra...
Koliko sam ja upucena, pod testom se podrazumeva zaokruzivanje ili dopunjavanje odgovora, a ne pisanje elaborata na 5 strana.
Cemu duplirano pitanje o senzibilizovanoj fluorescenciji?
:djavo

lycos

Neko je vec prokomentarisao-A sto smo se smrzli!! Joj!  :nonono:

Loptica

Ja sam se bas smrzla,a jos me je oblio hladan znoj kad sam videla pitanja! Znaci zena me je toliko iznervirala da nemam reci. Gospodja farmaceut,tacna i precizna!  :116:  A mislila sam da ce ovo biti najlaksi ispit...  :wall:

Phenomenon

Quote from: lycos on 17-12-2007, 09:11:17
Neko je vec prokomentarisao-A sto smo se smrzli!! Joj!  :nonono:

Упек'о минус у амфитеатру, а не смемо да уђемо у јакни. Кога треба да обавестимо да је тренутно децембар, и да је грејање и зимска одећа сасвим нормална за ово доба године, а не нека привилегија.

ares

Presjekose me krsta i obli me ladan znoj, i ne mogu nanoge, i ne mogu nanoge... :K :K

milutin

Rezultati ce sutra biti na sajtu fakulteta!

josefina87

izasli rezultati za biohemicare!
KLIK (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/instrumentalne_metode/magistar_farmacije_medicinski_biohemicar/obavestenja/Rezultati%20kolokvijuma2007.doc)

Bred

Ne komentarisete rezultate iz instrumentalnih?

Pedja

Па велики проценат људи је положио  :wave:

lycos

da samo je 20 posto palo! :hm

chiligirl

Ja sam bas pozitivno iznenadjena rezultatima  :pljes:
Imam vise poena nego sto sam ocekivala  :~