Fiziologija

Started by hulio_salinas, 18-10-2007, 13:56:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kasandra

Da li postoji neka sansa da ako ne polozis I izadjes na II deo???Kao sto je bilo sa organskom II??? :hmm
Gde je ovde ta Bolonja???
Svaka cast  ljudima koji se toliko muce da nam svima olaksaju  :Bog ali...Ovde nema ni B od Bolonje...
Prosle godine je mozda i licilo na nesto... :wall:

Vukibog

Za sada vazi da ako ne polozish I deo ne mozesh na II,ali daj boze da promene to... :roll: Jel zna neko da mi kaze kako ce fiziologija uopshte da izgleda? Da li nam treba 50% nervnog i 50% kardio-vask. da bi polozili ili je dovoljno 50% celog testa?  :hmm U koliko sati je u utorak i koliko traje???  :help2:

M@zz@

Ako bude kao proslih godina onda ja mislim da treba po 50% iz svake oblasti. Ispit je u 11h, ali ne znam koliko traje.

hulio_salinas

Kada je ispit podelila na 3 dela, prof. Plecas je stavila uslov da student koji ne polozi I deo ne mozi izaci na II deo. Prodekan za nastavu je nas, predstavnike, pitala da li se slazemo da Fiziologija bude trodelni ispit i da su uslovi ovakvi - prihvatili smo. Prof. Plecas je samo pod tim uslovima htela da podeli ispit. Tako da je to tako.

Ne znam kolika je (i da li uopste postoji) sansa da nam dozvoli da polazemo II deo bez polozenog I dela. Mislim da je umesno to pitati tek posle objave rezultata. Ako bude mala prolaznost, mislim da imamo prava da trazimo da polazemo II deo bez uslova. Ali, kazem vam, to mozemo pitati tek posto rezultati budu bili objavljeni.

Druga stvar, mi smo na Vecu II godine uputili molbu svim profesorima da ne zahtevaju od nas na testu da imamo minimum iz svake oblasti, jer je to iz Biologije mnoge ljude kostalo prolaza. Na nasu stranu je stala i prof. Vesna Kuntic, prodekan za nastavu, i ona je dodatno zamolila profesore da razmotre nas predlog. E sad, ne znam ko je to cuo, prihvatio, obradio, promenio... Stvarno ne znam da li su nastavnici i saradnici sa ovog Instituta usvojili ovo ili ne.

Nisam vam mnogo pomogao, ali... znam... i meni se nista od ovoga ne svidja. :roll:

Mishica

Na institutu su rekli da je potreban
minimum iz obe oblasti! :wall: :help2:

hulio_salinas

Potvrdjujem.

Imamo 20 pitanja (po 10 iz obe oblasti). Moramo da skupimo iz jedne 5, a iz druge 6 poena. Znaci sve ukupno: minimum 11 (mora iz obe oblasti 5 odnosno 6). :roll:

lycos

Uf, bice gusto. Bice.

Phenomenon

Јел битно из које мора 5, а из које 6 или је свеједно?

hulio_salinas

Nije bitno. Svejedno.

bokicaKNN

Bog nek' nam je u pomoci :) Al' ozbiljno... Hvala tebi Hulio sto se mucis za nas, u pravu si da tek posle ispita trazimo ponovno polaganje, ako bude moguce. Stvarno, ove godine se ta Bolonja malo zagubila, u prvoj je bilo mnogo lakse... aj ok nekako sto nema popravnih, ali previse je obimno.... ali dobro, svake godine, sve teze, valjda... tako to izgleda ide....

hulio_salinas

#160
Posle roka cu vam objasniti zasto je Bolonja "izgubljena". Delom sam i ja kriv, ali... sve cu vam objasniti. Samo da se zavrsi ovaj crni rok. :roll:

Ne dajte se, ljudi. Ne znam sta drugo da vam kazem. Znam koliko je tesko, osecam na svojoj kozi. Ne dajte se, molim vas. Idemo dalje.

drugaricaBolonkinja

#161
ljudi kad je potvrdjivanje,ako uopste treba?! :shoc hulio molim te pomagaj ja sam jos jedan od onih izgubljenih slucajeva sa starog s*anjceta,tako da ne znam kud udaram...podari mi tu informaciju boziji covece...molim teeeeee :Bog

nasty girl

ako si na prakticnom napisala test onda je potvrdjeno, a ako nisi onda idi do instituta i potvrdi...

drugaricaBolonkinja


cvetulence

Da li neko mozda ima starije testove iz fiziologije?