Fiziologija

Started by hulio_salinas, 18-10-2007, 13:56:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Јел колоквијум почиње дефинитивно у 11, у уторак?

Bred

rekose mi da stari testovi nista ne vrede ...  :wink:

Vukibog

Jeste u 11h pochinje. A to shto stari testovi ne vaze me ne chudi...  :roll:

cvetulence

Ako neko ima testove iz fiziologije da li moze da ih skenira i da ih okaèi?

whatever

Ово су три теста која су доступна у рачунарском центру.

cvetulence

Hvala,ali imam i ja te testove! Ako neko ima neke testove od proslih rokova?

jelicka

a zbog cega stari testovi nista ne vrede?   :hmm Sta tu ima da ne vredi?

hominis nocturna

Ja sam cuo da cemo na testu imati samo pitanja tipa onih koje smo imali na biologiji. Znaci tipa ako su tacni odgovori pod 1,2,3 zaokruzi 1 itd... A stari testovi su imali mnogo razlicitih tipova pitanja.
Druga stvar je to sto mi imamo samo dva sistema, pa mogu da nas pitaju stvari koje ranije nisu, ali opet, mozda i nece...

jelicka

pa to da, u svakom slucaju bice detaljnije, ali mozda ce se naci neko bar malo slicno pitanjce :K ali dobro..svakako se ne treba samo na to oslanjati. Hvala

cvetulence

Pa, jel ima neko te testove?!

Boxy

Kako vam se cini ovaj test iz fiziologije? Ja nisam bas nesto ucila, ali nije mi bilo nimalo lako...

whatever

Па, не знам, није згодно говорити о томе да ли је тест био лак или тежак, то је субјективна ствар и зависи од тога колико је неко учио  :cvet  Оно што се може рећи је оно фамозно `био је коректан` јер то заиста и јесте био - ништа није било ван онога што је дато у скрипти, тест је био у форми која је и најављена а питања су била јасна и конкретна.

Резултати су у среду, гледање радова у петак, 22.02.2008.

cvetulence

Da li se neko seca kako je glasilo 1.pitanje za vece manje kod srca?

bibi

E pa ja mislim da kolokvijum nije bio korektan.....
Bas me zanima da li takvo znanje do najsitnijeg detalja traze studentima medicine......

Doduse,nisam nista bolje ocekivala,jer je to zajednicki institut sa biologijom,od koga mi se  :bljak:.....

Ipak,mislim da ljudi sa ovog instituta treba da shvate da mi,po ovakvom programu,nemamo vremena da mesec dana spremamo samo ovaj ispit,kao sto je mogao onaj ko studira po starom.....

Jesam ucila,ali pitanja su bila takva da se nijednog vise nisam secala kad sam izasla iz amfiteatra.....Bar su takva bila u mojoj grupi,a ocigledno ima i onih kojima se ovaj test svideo i blago njima....ali sta da se radi,idemo dalje....

Morala sam da napisem komentar zbog onih koji nisu izasli danas..... :cvet

pozitivnonegativna

mislim da se tom pitanju vece-manje poredi uticaj arteriola i arterija na arterijski pritisak.veci je uticaj arteriola...valjda.meni se chini da je bilo ok...bilo kako bilo..life goes on... :wave: