Fiziologija

Started by hulio_salinas, 18-10-2007, 13:56:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

rekli su DO  srede, sto je znacilo, moze i ranije, pa su eto izasli danas.  :cvet
napisala je prof. datum na tabli 22.02. za gledanje radova.  :wink:

Boxy

Vazno: profesorka je na predavanju rekla (kad su je pitali za trombocitopeniju) da je pogresila: da je tacno ono za trombocitopeniju, ali i da ucestvuje u svim fazama hemostaze, tako da ce priznati oba odgovora i da ce se to regulisati sutra, prekosutra! Ispala je bas korektna, priznala je gresku, i ispravice je....Svaka cast!

Pedja

Све похвале за њих. За сада су испали више него коректни,свака част  :pljes: :pljes: :pljes:

schumaher

Tako da, svi vi koji ste pali obavezno u petak pogledajte test, mozda vam se i posreci pa polozite.. Hajde pa srecno, drzim vam palceve..
Konacno je resena misterija zvana trobmocitopenija :~

Vukibog

Hvala bogu na tome! Trombocitopenije je bila prava misterija  :smekerica:

Ljilja

Да ли неко зна распоред за вежбе?

kasandra

Koje oblasti trebaju za II i III kolokvijum??? :hmm

Boxy

za drugi kolokvijum treba: respiratorni sistem i digestivni sistem;
za treci kolokvijum (tj. ispit) ostatak- sistem za izlucivanje i (mislim)endokrini sistem

Mishica

NE POSTOJI MOGUÆNOST POLAGANJA DRUGOG KOLOKVIJUMA
   ZA STUDENTE KOJI NISU POLO®ILI PRVI KOLOKVIJUM!!!
   PROFESORKA JE BILA IZRIÈITA PO OVOM PITANJU!

josefina87

jel ima neko prvi deo respiratornog? :hmm
meni fali..imam od regulacije disanja :roll:

lady marmelade

Da li neko mo¾e da mi ka¾e gde je nabavio literaturu za drugi deo fiziologije(ovaj kolokvijum u aprilu)?Unapred zahvalna :help2:

bibi

Imaju valjda predavanja u racunarskom centru........ :wave:

lycos

I ja imam samo od regulacije disanja  :roll:

Boxy

pa imate u folderu fiziologija predavanje pod nazivom Ipredavanje IIsemestar mislim da je to pre regulacije (to je jos za predavanja iz I semestra)

whatever

Да, то предавање почиње са насловом `Механика дисања`. Нема ништа пре тога из респираторног, колико ја знам  :hm