Fudbalska ekipa FF

Started by hulio_salinas, 18-10-2007, 14:08:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Tabela na¹e grupe:
1. Ekonomski fakultet (7 poena)
2. Ma¹inski fakultet (7 poena)
3. Stomatolo¹ki fakultet (4 poena)
4. Farmaceutski fakultet (4 poena)
5. Kriminalistièno-policijska akademija (2 poena)
6. Filozofski fakultet (0 poena)

Prve dve ekipe iz obe grupe prolaze u polufinale, a poslednja ekipa ispada iz lige.

Jo¹ dve utakmice do kraja liga¹kog dela takmièenja. Na¹a ekipa igra sa Ekonomskim i Stomatolo¹kim fakultetom.

mikele

Промените голмана под хитно :K

hulio_salinas

Veèeras je èetvrta utakmica na¹e ekipe:

Farmaceutski fakultet - Ekonomski fakultet
Subota, 10.11.2007. godine, 18:50h, DIF

stef

Aj srecno! Drzim palceve

hulio_salinas

Farmaceutski fakultet - Ekonomski fakultet 2:4

Izgubili smo od objektivno jaèe, spremnije i bolje ekipe. Imaju jednog izuzetnog igraèa, koji nam je sam dao 3 gola. Samo nije dao prvi gol, koji smo primili kao da nikad nismo igrali fudbal. Zaboravili smo na jednog njihovog igraèa i to je bilo to.

Golove za na¹u ekipu su dali Bo¹ko i Ðole. I jedan i drugi su ¹utirali sa distance i pogodili.

Kretanje rezultata: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4.

Nemam inspiracije da mnogo komentari¹em utakmicu, jer su momci stvarno bili bolji. Mogli su jo¹ da nam daju. Imali smo mi jo¹ nekih ¹ansi, ali nismo uspeli da ih iznenadimo. Bilo bi suvi¹e da bilo ¹ta dodam.

Najbitnije je da smo obezbedili opstanak. Da smo pobedili veèeras, mogli smo se boriti za prolaz u polufinale, ali nismo. Zato moramo biti zadovoljni da smo ostali u prvoj ligi. Ostaje nam nada da æe sledeæe nedelje biti bolje. Imamo jo¹ jednu utakmicu protiv Stomatologa, ali nemamo nekog takmièarskog motiva. Igramo rastereæeno.

Tabela na¹e grupe:
1. Ekonomski fakultet (10 poena)
2. Ma¹inski fakultet (8 poena)
3. Stomatolo¹ki fakultet (7 poena)
4. Farmaceutski fakultet (4 poena)
5. Kriminalistièko-policijska akademija (2 poena)
6. Filozofski fakultet (1 poen)

mikele

Најбитније је да сте изборили опстанак.А за следећу годину треба мало подмладити екипу јер вам доста играча завршава факс ускоро.Па треба на време кренути.То је мој савет :wink:

hulio_salinas

Odlièan savet.

Treba da nam doðu tri nova igraèa sa prve godine. U sredu igramo prijateljsku utakmicu protiv DIF-a, pa æemo ih probati. Posle toga moramo da pravimo sastav za buduænost i da verujemo da æemo biti pravi.

Pro¹le godine su oti¹li mnogi igraèi, pa smo se jedva "skrpili". Ove godine nas je opet bilo malo, ali smo se izborili. Trebalo bi sledeæe godine da bude drugaèije. Optimista sam.

Nightmaster

Cuo sam da manjkate golmanima. Hocu da probam, ne branim lose. Da dodjem dole u drustvo kada krene semestar da se prijavim? Dolazio sam prethodne tri nedelje i nikoga nije bilo u drustvu

hulio_salinas

Dodji i obavezno se prijavi. Trenutno niko ne dezura u Sportskom drustvu zbog ispitnog roka. Cim pocne semestar neko ce dezurati dole svakog dana od 11 do 13h. I tada mozes da dodjes da se prijavis. To je zvanican deo.

Nezvanican deo je da mi posaljes preko privatne poruke svoje ime i broj telefona, kako bismo te mogli pozvati na neki termin. Cisto da vidimo sta znas, a i da se upoznas sa ekipom. Svake srede igramo termine, pa ako si zainteresovan - posalji mi podatke.

Pozdrav.

Nightmaster

Jel vam treba golman people?????

hulio_salinas

Jel' si ti slep?

Quote from: hulio_salinas on 03-02-2008, 08:59:07
Nezvanican deo je da mi posaljes preko privatne poruke svoje ime i broj telefona, kako bismo te mogli pozvati na neki termin. Cisto da vidimo sta znas, a i da se upoznas sa ekipom. Svake srede igramo termine, pa ako si zainteresovan - posalji mi podatke.

peho_atropin

Golmani su nam tiha jeza,kad ih samo pogledaju protivnici beze od gola! :igra:
Ali svako pojacanje je vise nego dobrodoslo(pod uslovom da dodje)!