Ma¹tanje o drugima

Started by Bred, 23-07-2006, 00:45:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Jedna od relativno èestih ¾enskih fantazija jeste seks sa dva mu¹karca istovremeno; jo¹ je èe¹æe sanjarenje o seksu s nekim drugim, ne sa svojim partnerom (taj o kome sanjare ne mora da bude neko koga stvarno znaju, ne mora da bude èak ni postojeæa liènost). Fantaziraju i mu¹karci o seksu sa dve ¾ene ili o seksu sa razlièitim ¾enama, samo ¹to, za razliku od ¾ena, mu¹karci ne oseæaju krivicu zbog takvih fantazija. Odma¹taju svoje i nastave dalje. Meðutim, ¾ena æe se oseæati krivom ¹to je ma¹tala o nekom drugom, a ne o svom partneru, ako se veæ ne oseæa krivom i ¹to uop¹te ma¹ta o seksu i ¹to u seksu u¾iva. Pored toga ¹to æe se oseæati krivom, pitaæe se i ¹ta znaèi to ¹to ma¹ta o drugim mu¹karcima.

Da li je to, mo¾da, znak da svog partnera vi¹e ne voli, ili pak da je ona jedna neèista osoba ¹to uop¹te sanjari o seksu, ili, jo¹ gore, o seksu s nekoliko razlièitih mu¹karaca? Mo¾da nije to, mo¾da je to samo signal da u njenoj vezi ne¹to nije u redu, nije da je ba¹ za raskid, ali ne¹to ipak nije kako treba... ®ene ponekad umeju da se "iskidaju" od ovakvih razmi¹ljanja i od oseæanja krivice.

U principu, u fantaziranju nema ama ba¹ nièeg lo¹eg. Nema nièeg lo¹eg ni u tome da fantazirate o seksu s drugim mu¹karcem (mada ne znamo koliko bi se va¹em partneru dopalo da èuje da fantazirate o nekom drugom - dodu¹e, to nije stvar koju mu morate reæi), pa ni u tome da fantazirate o seksu s vi¹e mu¹karaca. ©to se znaèenja va¹ih fantazija tièe, najèe¹æe obja¹njenje kad se radi o ma¹tanju o seksu s vi¹e mu¹karaca jeste da je vama sasvim dobro u vezi u kojoj ste, da ste zadovoljni svojim seksualnim ¾ivotom - i da ¾elite jo¹ u¾ivanja sa svojim dragim, i jo¹, i jo¹. Ba¹ i ne zvuèi kao znak da ne¹to ne valja u vezi, zar ne?

Sad, ako niste zadovoljni svojim seksualnim ¾ivotom i sanjarite o seksu s vi¹e mu¹karaca, mo¾e da se radi o tome da ste se svog dragog zasitili, ili da vam je seksualni ¾ivot postao monoton. Tu bi moglo da pomogne malo inventivnosti u krevetu.

Ako ne ¾elite da se zadr¾ite na ma¹tanju, veæ stvarno hoæete da isprobate seks s vi¹e mu¹karaca, potrudite se makar da budete izuzetno oprezni. Ovakvi odnosi nisu uobièajeni, i ako se ne èuvate dovoljno, mo¾ete dobiti neku polno prenosivu bolest ili èak biti i fizièki povreðeni. Zato, èuvajte se! Razmislite dobro da li je to ono ¹to stvarno ¾elite, ili vam je samo veza trenutno u krizi.

iki

Zasto???
To moze biti sjajno ako i on zeli na trenutak da postane neko drugi.
Zamislite...
Brad i Angie u domacoj verziji...
Sta mislite da oni uvek spavaju sa nama???

nasty girl

zene su nekako odgovornije po pitanju prevara pa ih mozda i zato grize savest...

a statistike pokazuju da muskarci vise varaju zene u mislima nego one njih...

stef

Koje statistike, ja sam negde procitao da je obrnuto!

Wolf

Ma svi mastaju. To valjda tako mora. A sto se tice odgovornosti po pitanju prevare, mislim da tu nema pravila.

Dukica

Ne znam za muskarce,al ja se trudim da ne mastam!
Mozda mi je i pao neko drugi na pamet,al svakako nesvesno i na kratko. :angel:

Smrda

bolje da mastamo...nego da delamo  :K
gde bi nam kraj tada bio? :>
masta....mmmm...

Dukica

Uh,Smrdo uvek se zaledim od tvojih izjava. Mozes da stavljas smajlije do sutra,al presece me ovo . :]

lycos

svaki muskarac masta o ' trojci'    :K :) :) :) :)

Smrda

Quote from: Dukica on 05-12-2006, 10:35:04
Uh,Smrdo uvek se zaledim od tvojih izjava. Mozes da stavljas smajlije do sutra,al presece me ovo . :]
A sto Dukice?
pa ja sam bas pozitivac...... :>
samo velim...
masta je divna stvar kad ostane masta,
a opasna stvar kad postane java....
e..sad...pitanje je ko kakvu mastu ima... :hm
ali u svima nam cuci jedan mali >:D i jedan mali  :angel:
..pa sad......ko pobedi  :K

stef

:twisted: ili  :angel: pitanje je sada? Ja sam neki koktel!

Smrda

ne bih ja bas rekla da si naivan koktel....
ali svi smo neka mesavina....samo je pitanje cega koliko!!

Alnus Glutinosa

ne, ja sam :angel:
sta bih dala da nisam!  .grins.

Smrda

sa takvim nogama?!?! :hm :shock
aha...vazi...poverovacemo :> :wink:

Alnus Glutinosa

kada se zablentavim...ja ni ne vidim nikog oko sebe, a kamoli da pustam u misli drugog!   :/