Smanjen uslov za 4. i 5. godinu; Omoguæena jo¹ dva ispitna roka

Started by hulio_salinas, 19-10-2007, 10:30:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

istucite me,ali ja ne znam ko je dekan... hocete mi reci?

Enea

Jeca

Ja sam stvarno u cudu i drago mi je da smo napokon nesto uspeli na tom faxu, posle godina i godina borbe.....svaka cast!

Eto razloga za slavlje u cetvrtak  :ziveli

jecapereca

Quote from: pig_am_am on 19-10-2007, 16:23:00
istucite me,ali ja ne znam ko je dekan... hocete mi reci?
Pigi, nemoj da me zez**, pa Nada Kovacevic prof. farmakognozije

mikele

Видим да неко опет спомиње да је од некога чуо нешто,тј да ће укинути новембарски рок за апсолвенте и спојити га са децембром. :wall:
Прво:сви институти су већ објавили термине испита за новембар,што је довољан знак да ће бити ток рока.
Друго:нико данас на ННВ није ни споменуо ту могућност да се апсолвентима било шта смањи,тако да доста са тим стварима.
Што се тиче ове одлуке од данас,мислим да је ННВ било максимално коректно и прихватило све захтеве студентског парламента,што је велики плус за саму управу факултета.На нама студентима је сада да им се на неки начин одужимо и да искористимо ове рокове максимално.
Закључак:људи учите и у што већем броју излазите на испите у овим роковима како бисмо показали факултету да није погрешио што нам је дао могућност да полажемо испите у децембру и јулу.Само на тај начин ћемо успети да задржимо ове рокове.Јер један од главних аргумената против нашег захтева је био тај како студенти неће да користе те рокове,већ ће једва чекати да оду негде на летовање(ово се односи на јул).Ајде да их демантујемо. :wink:

Masha

Samo cu reci, svaka cast parlamentu! Ovo je neverovatan ustupak i hvala vam na trudu. Inace, potpuno se slazem sa poslednjim pasusom iz mikeleove poslednje poruke. 

Wolhard

Bravo za ljde koji su zasluzni za ovo :pljes: dobili smo dva nova roka ali nesmo dozvoliti da nas to opusti,iskoristicemo ih na pravi nacin nadam se!

ticho

jedno veeeeeeeeeeliko BRAVO za dva nova roka... svaka cast, ljudi... prosto mi je neveovatno... to je stavrno velika olaksica!!!

philoserbiana

Cestitam i zahvaljujem se svima koji su se potrudili da se izbore za ove ustupke i da nam na taj nacin olaksaju.  :cvet :pljes: :~

Natasa

Bogami ovako nesto se nije desilo jos od 1999god.
Srecom ja sam zavrsila, ali ljudi super ste ovo uradili.
I jos bitnije iskoristite ovo sto vam je dato!!!!! Znaci nema lencarenja, decembar je blizu!

philoserbiana

pig_am_am

a ja ga shvatam kao ratnu teritoriju.
namerno cu da polozim bar 1 ispit u decembru,da ne bi posle bilo da smo razocarali.  :K

Al-Jasmina

:>
meni su dodatni rokovi dragocenost
jer time suzbijam zelju da prijavljujem vise ispita.
Lakse se dise  :happy:

tee

nisam ja kriva sto me je devojka slagala da je licno od prof. Kuntic cula da ce se raspravljati i o apsolventskim rokovima. Tebi, mikele, hvala na odgovoru.