Smanjen uslov za 4. i 5. godinu; Omoguæena jo¹ dva ispitna roka

Started by hulio_salinas, 19-10-2007, 10:30:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

nikad u zivotu nisam imala decembarski rok. osecam se kao u dimenziji X  :K

kad prodje upisivanje imam i ja nesto da vas pitam o decembru.  :>

Aleksandra

Ne vidim razlog da se zahvaljujete profesorima za dva dodatna roka,to je na svim drugim fakultetima normalna stvar,a mi smo bili osakaceni sve ove godine...verovatno zato sto se njima u julu zurilo na odmor...

MiKy

svaka cast svima koji su se izborili za sve ovo  :cvet  :pljes: i za naseg novog dekana,koji je za razliku od predhodnog raspolozen za saradnju sa studentima  :~

hulio_salinas

Zato ¹to je JEDNA profesorka napravila celu prièu tako da su je svi profesori podr¾ali. A DRUGA profesorka je usaglasila molbu studenata i problem profesora i ubedila ostale profesore da je bolje praviti olak¹ice i jednima i drugima.

Takoðe, zahvaljujemo se svim profesorima koji su glasali ZA. Nisu svi glasali, ali veæina je odluèila.

Zato se zahvaljujemo. Da nismo nai¹li na njihovu dobru volju, ne bismo otvarali novu temu, nego biste pljuvali Studentski parlament u staroj. Ovako je bolje za sve, zar ne?

:cvet

P.S. Nemojmo smanjivati zasluge profesora u celoj prièi. Treba jo¹ toga tra¾iti od njih, a ako smo nezahvalni - dobiæemo... ni¹ta.

pig_am_am

sve u svemu- dekan nam je bar 2x bolji od prethodnog (jao,znala sam ko je ali sam skroz bila zaboravila. hvala jeci  :cvet)

Duke

Sve preko ovoga bi po meni bilo nerealno, bogami sam se i za ovoliko zacudio...

Jul je najbolja stvar, ako ne bude u junu onda je za juli sveze, oktobar 2 bi bio bolji nego decembar, kome je ostao jedan za uslov ili cistu godinu, ali nemojmo biti nezahvalni super je ovako

mikele

Quote from: Aleksandra on 21-10-2007, 21:41:52
Ne vidim razlog da se zahvaljujete profesorima za dva dodatna roka,to je na svim drugim fakultetima normalna stvar,a mi smo bili osakaceni sve ove godine...verovatno zato sto se njima u julu zurilo na odmor...
Па могли смо и даље да будемо осакаћени,али на сву срећу нисмо.Ето зато се захваљујемо јер су могли да нас откаче као што је радио и претходни декан,али ипак нису,него су имали разумевања.
Тако да ти коментар уопште није на месту.

ivan-nbg

Hm pa vi ko da ste oslobodili beograd od opsade turaka omg. Pa to nije nista specijalno. Vi ste tu da se borite da studentima bude bolje, sta ocete mozda spomenik? Na nekim fakultetima je odobren bezuslovan upis godine mada je na vecini fakulteta odobreno snizenje uslova pa i snizenje snizenog uslova a da ne pricam o  Oktobru II i na nekim fakultetima cak i oktobru III i nemoj ni da probas da mi prodajes pricu o snizavanju rejtinga fakulteta jer o tome necu da raspravljam. Decembar i jul postoje na masi fakulteta odavno, ali ono sto ja mislim da je vise nego potrebno a to je da se trazi od profesora da daju po 2 termina za polaganje svog ispita u toku roka da ne bi doslo do preklapanja termina ispita. Studentski parlament treba da se bori za studente.... Inace cuo sam pricu o peticiji koja je potpisivana  i da su reakcije nekih studenata bile tipa : Necu da potpisem to jer meni ne treba a kao profesori ce da vide moje ime na peticiji pa ce da se svete? Omg pa gde to ima? Ajde izadjite iz pelena profesori nisu deca pa da se dure i posle svete zbog peticije na koju imate pravo i koja je sasvim legalan akt. Mrdnite dupe, izborite se za olaksice za koje su se mnogi vec izborili.

mikele

Quote from: ivan-nbg on 22-10-2007, 17:36:44
Hm pa vi ko da ste oslobodili beograd od opsade turaka omg. Pa to nije nista specijalno. Vi ste tu da se borite da studentima bude bolje, sta ocete mozda spomenik? Na nekim fakultetima je odobren bezuslovan upis godine mada je na vecini fakulteta odobreno snizenje uslova pa i snizenje snizenog uslova a da ne pricam o  Oktobru II i na nekim fakultetima cak i oktobru III i nemoj ni da probas da mi prodajes pricu o snizavanju rejtinga fakulteta jer o tome necu da raspravljam. Decembar i jul postoje na masi fakulteta odavno, ali ono sto ja mislim da je vise nego potrebno a to je da se trazi od profesora da daju po 2 termina za polaganje svog ispita u toku roka da ne bi doslo do preklapanja termina ispita. Studentski parlament treba da se bori za studente.... Inace cuo sam pricu o peticiji koja je potpisivana  i da su reakcije nekih studenata bile tipa : Necu da potpisem to jer meni ne treba a kao profesori ce da vide moje ime na peticiji pa ce da se svete? Omg pa gde to ima? Ajde izadjite iz pelena profesori nisu deca pa da se dure i posle svete zbog peticije na koju imate pravo i koja je sasvim legalan akt. Mrdnite dupe, izborite se za olaksice za koje su se mnogi vec izborili.
Ја мислим да тебе треба за студента дродекана,ти ћеш нам изборити сва та права јел да?
Ја те први подржавам. :pljes: :pljes: :pljes:
Ајде ти први крени,а ми ћемо за тобом,само нам реци шта и када требамо да радимо. :wall:

ivan-nbg

Drodekana??  :F
Ako treba uputstva kako i sta pm. me pa cu ti dati telefone da vidis kako se to radi na drugim fakultetima.

Ako ne umete da prihvatite savet i kritiku onda to samo govori o vasoj zrelosti i spremnosti na rad. To nije bila prozivka nego savet. Btw jel si ti uvek tako vickast?

igrackica

A jesi ti uopste kod nas na faxu, ili si pao sa Marsa pa ne znas kako su funkcionisale stvari do sada???????
Neverovatno, zaista! Svi pametnjakovici udruzite se, malo nam isperite mozak i vrednim ljudima objasnite kako se to radi, cisto da u ubuduce ne bi pravili ovakve greske i omogucavali neocekivano dobre stvari i to sve odjednom u vrlo kratkom roku!
Ja mislim da je najbolje da nam odmah potpisu diplomu, sto da se mucimo, pa kolege na drugim fakultetima naseg godista su vecinom zavrsili studije, ajde i mi! Savet! Vape da ih uputis kako se to radi!  :bljak:

Masha

Ivane, ovo sto si napisao je daleko od saveta. Saveti ne bi trebalo da budu puni ironije sto tvoj post jeste. Meni je bas drago sto su na masinskom fakultetu uslovi idealni, a jos mi je draze sto je parlament ove godine uspeo ono sto je pokusavao i ranije, ali nije nailazio na razumevanje uprave fakulteta. Trebalo bi da si svestan cinjenice da nije bilo parlamenta da pokrene celu ovu pricu ne bismo mi dobili rokove niti bi uslov bio smanjen. A, svakako, kad budu sledeci izbori za parlament ti se lepo kandiduj pa ako te kolege izglasaju eto tebe da primenis sve te sjajne stvari koje si video na drugim fakultetima. Ali, koliko vidim, ti bi radije da delis "savete" i upucujes clanove sadasnjeg parlamenta na njihove vanserijski sposobne kolege sa drugih fakulteta, nego sto bi bio spreman da se bakces zeljama, prohtevima, problemima svojih kolega i da zbog istih trosis svoje vreme u pregovorima i lobiranju profesora po fakultetu. Ako vec neces da se bakces, onda nemoj ni da mracis u ovoj temi i da nipodastavas neciji trud. Mala napomena - nisam clan parlamenta, a nisam ni od onih, ako zaista postoje, koji su rekli da peticiju nece da potpisuju da im profesor ne bi video ime i uzeo na zub  :wall:

Duke

Mislim da o necijoj spremnosti za rad puno vise govori to kad dodje kao padobranac i kaze mrdnite dupeta, izborite se...  :wall:

a o zrelosti i doraslosti  :wall: :wall: :wall:

pig_am_am

hajde hajde! bas me briga ko ce da pobedi,pojescu onog koji izgubi! :>

a cemu,brate dragi, sve ovo...sad kada je sve proslo?

hulio_salinas

Niko iz Studentskog parlamenta ne tra¾i nikakav spomenik. Samo smo vas obavestili. Komentari¹ite, nemojte komentarisati - va¹a stvar. Svako va¹e "Hvala" daje nam razlog da nastavimo da se borimo. Svaka zdrava kritika dobro do¹la.