Decembarski rok

Started by MiKy, 23-10-2007, 19:06:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MiKy

ima li nagovestaja kada ce izaci raspored za decembar?
meni je logicno da ce ispiti biti u terminu apsolventskih jer su njima vec zakazani novembar i decembar...mada :roll:

Jeca

:roll: da li je ikada nesto bilo na tom institutu logicno?

Ne bi me cudilo da daju raspored polovinom novembra, uvek je nesto posebno na tom institutu....  :batina :F

zoca

a kada je u decembru za apsolvente? kog datuma?

Jeca

PATOLO©KA FIZIOLOGIJA
---------------------

Novembarski rok
09.11.2007. god, u 13h 30 min

Decembarski rok
13.12.2007. god, u 15h 30 min

*

A hoce li to biti rok i za studente V godine, posto je nelogicno da daju 2 termina, jer je u pitanju test?

MiKy

ma 100% cemo svi zajedno polagati a da li u tom ili ce biti izmene termina ce da vidimo

anja

Bilo bi dobro kada bi se promenio termin jer neke grupe bas u to vreme imaju vezbe iz kinetike, tako da ne bi mogli izaci na ispit.

*

Pa, s obzirom da necemo imati raspored za taj rok, kao sto nemamo ni za april, taj problem sa preklapanjem vezbi se resava tako sto se vezbe odrade u drugoj grupi - cisto sumnjam da ce odlagati ispit zbog toga  :hm

makyca

Jedini problem je u tome sto su i bromi za apsolvente 13. decembra,a koliko sam ja obavestena ne smeju da daju dva ispita iz iste godine u istom danu!?Ispravite me ako gresim  :hm

joe13

Kada ce biti potvrdjivanje patofize za decembar?Hvala unapred na odgovoru

MiKy

verovatno sledece nedelje...ona uvek izbaci u poslednjem trenutku i to bude par dana pred ispit

joe13

Ma znam MiKy,nego mi treba bas precizna informacija da bih znala kako da se organizujem.Ako neko ide danas-sutra na fax,neka bude ljubazan i pogleda,sigurno je vec izbacila obavestenje.Pozdrav :cvet

*

tarantulica

Pisali smo ovde (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,10848.msg174372.html#msg174372) o tome  :police:

MiKy

kako vam se cini danasnji ispit?