Serija Prison Break

Started by Chef, 25-10-2007, 13:01:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

makica

Jer istina da 9 epizoda treceg serijala izlazi tek u januaru ??? :shock
Poludecu do tada!!!
Meni je Sara mnoooogo slatka...

igrackica

Ja videh da ce tek 14. januara biti 9. epizoda, a ujedno stalno slusam glasine kako neki ljudi imaju 6 sezona i tako neke gluposti...

makica

Da,to sam i ja videla...smrc,smrc... a005
Sve cu zaboraviti do tada,moracu opet da odgledam... :shock

Wlada

Биће до 3. сезоне... онда следи крај  :roll:

AnaCrvena

mislis kraj serije?nisam to znala.mada,tema i nije za razvlacenje u 1000epizoda,treba da bude brzo i dinamicno.iskreno,ja sam progutala prve dve sezone,a iz trece sam odgledala samo dve,a imam ih jos-nesto mi nije tako interesantno

slobokv83

Ja sam cuo da snimaju i cetvrti serijal,bas ga razvlace

Wlada

Не шалим се:
- чуо сам да ће да убаце ванземаљце  :wall:

Tinkerbell

odakle ti ta informacija?   :ohwell:

Wlada

Ортак, већи залуђеник од мене, читао на форуму залуђеника за Призн брекјом

Tinkerbell

Bas su je otegli bespotrebno, al dobro.  Jos uvek mi je zanimljivo  :K
jesu prikazivali dalje od 8me epizode treceg serijala?

AnaCrvena

vanzemaljce?!  :siza: :siza: :116:
ma,daj!nece valjda!

AquArius

Postoje citavi forumi koji se bave samo serijama i to su pravi zaludjenici koji analiziraju svaku scenu, rec, koji gledaju ponovo i nanovo, stalno posmatrajuci nesto drugo i neki drugi ugao.

Tako je i sa LOST-om.
Brdo fanova, brdo sajtova.

Pa naravno da ce se tu naci i poneki vanzemaljac (a mozda cak i gremlin) u prici.

:>


Bred

hm, kad sam u prvoj epizodi video da mu se satro nesto crta po kozi, odmah sam otpisao seriju kao SF. Medjutim, sinoc sam gledao i svidela mi se  :wink:

darusaz

Ти као моја мајка. Ја јој данима причам о серији, и о томе како колеге са фармације гледају, коментаришу.... И реши она да синоћ одгледа. Јутрос ми каже: Једва чекам недељу вече"  :lol2:

Quote from: Bred on 17-12-2007, 12:40:40
hm, kad sam u prvoj epizodi video da mu se satro nesto crta po kozi, odmah sam otpisao seriju kao SF. Medjutim, sinoc sam gledao i svidela mi se  :wink:

darusaz

ПОНЕШТО О ВЕНТВОРТУ МИЛЕРУ, НАЈСЕКСИПИЛНИЈЕМ ГЛУМЦУ СВИХ ВРЕМЕНА
Плавооки бегунац из затвора

(http://usera.imagecave.com/petarpetrovic/scan0001.jpg)

У ИСТРАЖИВАЊУ часописа "Entertainment Weekly" читаоци су рекли своје: најсексепилнији глумац свих времена је - Вентворт Милер (35). За јунака серије "Бекство из затвора", коју гледамо недељом на РТС1, могло би се рећи да је тихо дошао и ушао у легенду. Додуше, злобници кажу да је женама довољан само један поглед на његове дивне плаве очи да би остале приковане за мали екран, али ако загребемо испод површине...

Милер је рођен у Енглеској, одрастао у Бруклину, дипломирао енглески језик и књижевност на Принстону. С очеве стране је афричко-енглеско-јамајчанско-немачког порекла, а с мајчине стране руско-француско-данско-сиријско-либанских корена. Почео је каријеру у филмској индустрији са друге стране камера, радећи ул Ел-Еју маркетинг у малој продукцијској кући специјализованој за ТВ филмове. Али, убрзо се пробудила његова жеља да се бави глумом. Уследила су гостовања у серијама "E.R.", "Бафи убица вампира", улога у филму "Трагови на души" Роберта Бентона, а онда се 2005. појавио у "Бекству из затвора", серији која је убрзо постала међународни феномен.

Улога интелигентног и осећајног Мајкла Скофилда, који постаје бегунац из затвора само да би спасао недужног брата осуђеног на смрт, донела му је номинацију за Глобус и остварење холивудског сна. Али, за разлику од многих глумааца, Вентворт не воли показивање у медијима и луде ноћне изласке, него време проводи у дружењу са пријатељима, одласку у биоскоп... Ужива да викенд проведе гледајући серије "Ред и закон" и "Симпсонови", а себе сматра једноставном, чак и досадном особом. Код жена цени самопоуздање, смисао за хумор, осећај за стил и признаје да је наклоњенији тамнокосим дамама.



Међу његовим изабраницама до сада су биле глумице Џулија Стајлс и Марија Клавено, а тренутно је у вези са глумцем Луком Мекфејрленом (27). Додуше пре годину дана, Милер је изјавио да су приче о његовој хомосексуалности неосноване, али писања о томе да лепотан којег сањају жене широм света сања мушкарце не престају.
М.Ј.
Пренето из: "Новости ТВ Водича" за 21. децембар 2007.