Rekreacija

Started by AquArius, 28-10-2007, 12:37:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

katarina

Bila sam na 11.Aprilu i vezbala. Uplatila sam aerobik: pon-sre-pet od 19h. Devojka blago receno ubija! Nisam potrcala zadnja dva meseca i riknula sam! Meni je malo prebrz tempo, ali rekla je da je tako samo petkom! Inace cena je 1100din, 12 termina, na mesec i po dana moze da se razvuce! Meni je cena ok, kad uporedim teretanu u koju sam isla ranije, al mi je mnogo daleko bilo.

Od ostalih programa ima pilates i akvabik. Aerobik+teretana je 1300 din. Meni je najbitnije bilo da je cisto.

MiKy

akvabik je super stvar samo je zeznuto po zimoci

mina-L

A koliko sad kosta akvabik?

philoserbiana

ajde malo da razbudimo ovu temu... :cvet
da li volite brzo hodanje?ja volim i najvise u zimsko doba...mnogo volim svez vazduh koji se retko moze uhvatiti u bg  :lol:

willie the scot

teretana- odvaljivao se i umirao. naduvao se ko guverner i izduvao posle 15 dana pauze.

plivanje- najbolje od najboljeg. downside- tudja medjunozna flora u vodi na mom licu.

tenis- satiranje, fenomenalan sport za celo telo. downside- niko nece da igra i ne mozes naci stalnog partnera za dve ljudske partije sedmicno.

trcanje- forest gumping...najjaci izbor od svih. pojacava raspolozenje i oslobadja od stresa najbrze od svih navedenih. najmanje vremena i najvishe kalorija izgubish...glasujem za trcanje.

Al-Jasmina

Quote from: willie the scot on 30-11-2007, 23:40:17
teretana- odvaljivao se i umirao. naduvao se ko guverner i izduvao posle 15 dana pauze.

plivanje- najbolje od najboljeg. downside- tudja medjunozna flora u vodi na mom licu.

tenis- satiranje, fenomenalan sport za celo telo. downside- niko nece da igra i ne mozes naci stalnog partnera za dve ljudske partije sedmicno.

trcanje- forest gumping...najjaci izbor od svih. pojacava raspolozenje i oslobadja od stresa najbrze od svih navedenih. najmanje vremena i najvishe kalorija izgubish...glasujem za trcanje.

OK ismejah se toliko da me bole trbusnjaci!!!!!!!!
:> :> :>

za tenis  :F imas koga ali sam ja malo tanka sa kintom, ble
ajmo na skvos? to je unutra, a sad je zima- umrecemo brzo i u veselju svih razdrmanih misica :)

Forest Gumping,  :Bog
jos da se do te sume dotangiljam  :)):

Pedja

Теретана сваки други дан,лепо дође да се бес искали на теговима иа да се избаци негативно расположење.

Фудбал у балону са друговима  :wave: увек добро дође,зезање,трчање... 8)

leila_bgd

Aerobik 3-4 puta nedeljno na Tas-u, a kad se nema kinte onda sama kod kuce improvizujem :>
takodje volim da odem u Havanu na salsu, a sad mi je palo na pamet da upisem Tango, pa ako neko ima da mi preporuci neku dobru skolu u centru bicu mu zahvalna :)

philoserbiana

gde moze da se vezba skvos rekreativno?meni se to svidja  :smekerica:

Enea

meni je to klaustrofobichno