Predlozi za mesto novog kafica

Started by pig_am_am, 29-10-2007, 16:44:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

eto. hvala mikele sto si skratio ovu pricu.  :wink:

katarina

Jedino mi na pamet pada menza. Mada onda ne bismo mogli tamo da boravimo u vreme rucka, a i mirisi hrane se zavuku u odecu.

mikele

Менза не сме да се дира.Тај простор је министарство наменило да буде менза и то мора тако да остане.Факултет нема права да то дира.Тако ми је данас речено.

*

Quote from: mikele on 29-10-2007, 16:33:50
За сада факултет има неке идеје где би то могло бити,а мени је речено да и ми,студенти,можемо изнети своје предлоге.

Ja obratih danas paznju na onaj prostor kod zmije - pa tamo ce moci po 2 stola u redu da budu x 5,6 = 10, 12 stolova, a to je malo za nas!!!

Ne znam gde bi mogli da ga smestimo, ne poznajem slobodne prostorije na faxu tako dobro. Menza bi bila najbolja, ali nju ne mozemo. Onaj prostor gde je sada kafic je stvarno extra, steta sto moramo da se selimo :roll:

katarina

Jel mora ceo taj prostor da se isprazni ili cemo moci da zadrzimo deo?

mikele

То је идеја факултета,да кафић буде где је сада популарна ''змија''.И слажем се да је тај простор узан,али ако бисмо успели да добијемо и другу страну хола(преко пута ''змије''),онда би то било 2х12,што је сасвим довољно.Ионако је тај део хола тотално нефункционалан.То је само један од предлога.

*

Da, to bi mozda i moglo da prodje, ali taj deo preko puta zmije, ja mislim da je malo kraci :hm
I onda dobijemo POCEPANI kafic...

Jao, kakvi smo sirocici, ni kafic ne mozemo da imamo kako valja a005

malena

Pa ako kafic bude sa obe strane onda kad krenes na vezbe moras prvo da prodjes kroz kafic,i kako onda da ne zakasnim...  :smekerica: :roll: :K Do sad sam em bojkotovala em nisam silazila dole kad podjem na vezbe...  :>

AquArius

kafic umesto citaone?  :K

salim se ja,
ne bih dala nasu citaonu ni za sta..
dobro .. mozda za kafic

:>

hm,
hm,

ovaj sadasnji ima savrseno mesto..
posto nadogradnja kontam ne dolazi u obzir..

*

E, Aqua, dobra ideja...

Modernizovacemo kafic, tek tako su u poslednje vreme popularne tzv. knjizare-kafici, pa moze da bude na tu foru...
Onaj deo koji je zastakljen nam i ne treba, ostatak biblioteke cemo zapleniti :K

AquArius

ne bi oni tamo dozvolili unosenje pica/hrane
o muziKci da ne govorimo ..

i to je ok, ucenje i kafenisanje, sve u svoje vreme ..
ali gde ..

Sole

ako kafic bude kao sto kazete kod zmije, kako mislite za muzikom?  :hmm
ne kazem sad da cemo zurku da pravimo, ali mozda ce smetati onim profesorima sto su odmah tu kad se sidje niz stepenice sa leve strane.
meni se najvise svidja ona terasa ispred necijeg kabineta...  :happy: isto gde su jezici i farm. zakonodavtsvo, valjda.
inace, cemu sluze one tribine sto se vide iz citaonice i kad se sidje niz stepenice i krene ka bloku A?
bas sam se pitala pre neki dan...
ima dosta prostora, ne znam koliko nesto montazno dolazi u obzir.  :cvet

*

najbolje da zagrade onaj deo ispred faxa, pa da bude siroko :plez

Ovako, gde god da nnas stave, bicemo kao u kutiji sibica a005

Ksenija

a gde je ta "zmija"?
i ja mislim da treba da bude ispred faxa u onolikom dvoristu..cemu problem...

Sole

izgleda da je i montaza problem...  :hmm :ball2: :wall:
a tako bi nam znacilo...  a005 :ohwell:
zmija je ona drvena zivuljka sto stoji u holu kad krenes njim ka kulama A i B sa leve strane, iza onih ormarica sa lekovima.  :cvet