Ceca i Andrej Kulund¾iæ ?!

Started by *, 01-11-2007, 11:22:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Ceca: Nisam trudna!

Svetlana Ceca Ra¾natoviæ u ekskluzivnoj izjavi za "Press" tvrdi da je prièa o njenoj navodnoj trudnoæi najobiènija izmi¹ljotina.

Poznata folk pevaèica, koja trenutno boravi na Kipru, za ovaj list je najavila i da æe uskoro javnost obavestiti o detaljima svoje romanse sa najboljim srpskim reli vozaèem Andrejom Kulund¾iæem.

"Razumem ja da su ljudi zainteresovani za moj privatni ¾ivot, ali ne mogu da shvatim da nekim osobama ni¹ta nije sveto i da mogu da izmi¹ljaju èak i takve stvari! Nisam trudna, to su najobiènije gluposti! Uskoro se vraæam u Srbiju i tada æu vam odgovoriti na sva pitanja", poruèila je Ceca sa Kipra ne ¾eleæi da otkriva detalje svoje ljubane veze sa Andrejom.

Kako pi¹e "Press" ovaj par je re¹io da vi¹e ne skriva svoju vezu, a Cecin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, navodi da je ona prona¹la èoveka svog ¾ivota.

"Ceca samo hoæe da ¾ivi normalno sa èovekom koga voli. Konaèno je prona¹la èoveka svog ¾ivota i ¾eli da se vrati u normalan kolosek. Ceca nije trudna, a da jeste to bi sigurno sa ponosom obelodanila", tvrdi ovaj Cecin prijatelj.

Kako pi¹e "Press" Ra¾natoviæka na Kipru boravi sa decom, sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljiæem, koji igra za jedan fudbalski tim iz Limasola.

Dnevnik navodi i da Andreja Kulund¾iæ nije sa njima, veæ se nalazi na poslovnom putu u Moskvi.

(MONDO)

Bred

Ayrton Senna

Ozbiljno, Bredli, nisi èuo za Andreja Kulund¾iæa?

Vodi emisiju TOP SPEED, sada na FOX-u, ranije je bila na BK. Inaèe, jedan od retkih Srpskih vozaèa koji se oku¹ao u Por¹e Super Kupu, jednom od presti¾nijih automobilskih takmièenja, a poslednjih godina vozio je i u na¹em ¹ampionatu, u najjaèoj klasi(kako to Srpski izgleda!?), pa se pre 6 meseci povukao spektakularno.

katarina

A to je taaaj! Ni ja ga nisam znala po imenu. Jao pa super ako je njega uspela da na`vata! Samo, on mi je mnogo lepsi od nje, ali sa druge strane zamisljala sam je sa nekim crnim otmenim dasom, bizMismenom:)
A cekaj, zar on nije ozenjen?

makica

Jeste ozenjen,mislim da ima i decu.  :ohwell:

philoserbiana

dje nadje bas ozenjenog dasu?bar da je razveden.to bi vec islo uz nju  :hmm

xxx

Al-Jasmina

Nije trudna, jeste trudna...
:ball2:
abitno
abitna
istrosena, zapravo

Bred

mojne mi diras sesu dzazira!!!  :F :F :F :K :K

Sole

kao da je Ceci tesko da rastavi ozenjenog coveka...  :ball2:
volim je ja, ali zna se sta je bilo...

taj ANdrej je dobar dasa, ali cini mi se da je mladji od nje ili se ipak varam...  :hmm

nije ni bitno, neka ostave zenu na miru!  :F
svako ima prava na svoj privatan zivot.  :wink:
znam da je javna licnost, ali ipak, muka mi je od tolikog prozivanja i izmisljotina.  :batina

Bred  :K

Al-Jasmina

Bredonjo, ne brini :smekerica:
:T i ne bih je dirala jer imam osecaj da kad bih je pipnula
Ceca bi zashustala kao drevni pergament na kome su gnostici zapisivali jevandjelja o Judi i zakopavali u cupovima po Nag Hamadi :trfr:

zabica

Quote from: Al-Jasmina on 03-11-2007, 21:27:54
Bredonjo, ne brini :smekerica:
:T i ne bih je dirala jer imam osecaj da kad bih je pipnula
Ceca bi zashustala kao drevni pergament na kome su gnostici zapisivali jevandjelja o Judi i zakopavali u cupovima po Nag Hamadi :trfr:
kakva inspiracija u jednoj folk zvezdi  :>

dobar je taj Kulundzic frajer, ali da ne bude kao sa onim Romaninim bivsim  :hm :ninja:

Masha

Andrej nije ozenjen tako da nemojte da napadate Cecu  :K. Ozbiljno, nije ozenjen, nema sitnu decu i tako to. Brede, `ocu specijalni status, branim ti Cecu  :K.

Ayrton Senna

Da li je Andrej jo¹ uvek o¾enjen, to neznam taèno, ali ima sitnu decu. Znam da je dovodio sina da posmatra auto-trke na kojima je uèestvovao. Èak je sa sinom izlazio na podijum da primi pehar.

Favis

koliko ja znam ozenjen je...zena mu se zove Marina i znam da je pola muske populacije u Beogradu DOBRO "poznaje"  :K  ko je hteo...mogao je  :K
a mozda se u medjuvremenu i razveo...u sitnu decu nisam upucena