Ceca i Andrej Kulund¾iæ ?!

Started by *, 01-11-2007, 11:22:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Masha

Uh, uh, uh, razvija se ova trac tema, vidim ja. Ja sam citala u jednim novinama intervju sa njim i pominjao je da ima devojku, a decu nije pominjao. Dakle, zakljucak - nije ozenjen hahahaha. Za decu ne znam, ono sto sam citala nije mi pruzilo te informacije. Ali, i Ceca ima decu tako da im to nije prepereka. Breeedeee, kad procitas ovo, ubelezi mi plus plizzzzz  :K

Ayrton Senna

Nije problem za dokaz, postoji video-snimak na kome se vidi dotièni sa èetvorogodi¹njim ili petogodi¹njim sinom, a po¹to redovno pratim njegovu emisiju(jelte') spominjao je sina(starijeg) i njegovu sklonost ka volanu(genski nasleðenu, jer je i Andrej nasledio 'benzin u krvi' od svog oca).

Ako ni¹ta drugo, Bredu æe biti drago ¹to se ovoliko ljudi ukljuèilo u temu. Ipak, govorimo o Ceci......

Favis

pa dal stvarno verujes novinama Masho? Novinari zute stampe 90% prica izmisle samo da bi se novine dobro prodavale...ista prica je i da se Mia Zecevic tajno udala za Miodraga Kostica...sto nije tacno...i kojekavi jos tracevi sto ne pripadaju ovoj temi!

Masha

Favis, verujem da postoje ljudi koji iskoriste svoje pravo za autorizacijom teskta, dakle, verujem da je Andrej, pre nego sto je intervju objavljen, iskoristio svoje pravo da cuje kako ce to izgledati. Ako nije, onda je zasluzio da mu se ime pominje u svakom kontekstu. Toliko.

Favis

ma nisam ti rekla za njega (mislim i za njega sam sigurna da je ozenjen, jedino ako se u poslednja dva- tri mesec nije razveo!), nego uopsteno, veruj mi ja to dobro znam i znam kako se izmisljaju textovi kad se nema materijala za sledeci broj! Ne bih rekla nesto u sta nisam sigurna! Kakva autorizacija texta... takvi novinari su kod nas jako retki...ne pitaju da li smeju, pogotovo ako su velike "zvezde" u pitanju, sve bi rizikovali !!!
i stvarno nema potrebe da se ljutis...nisam htela da te uvredim. Neverovatno je kako napisana poruka moze pogresno da se protumaci...

Bred

[off]masho, mzes dobiti status "dupeuvlakacha" ali moraces da stanes u red. hahahahaha. salim se [/off]  :K :cvet
dajte sliku tog andreja

Masha

[off] Brede, ovo ti je najfani post od kada sam ovde hahahahah [/off]
Evo ti slike

Favis, previse buke ni oko cega  :cvet

Bred

moje skromno misljenje-ipak nije nesto, ceca je bomba :K

Ivke

Ma kakva Ceca...molim te... Andrej je za nju "avion"...ali  je poznat po tome da ne bira mnogo... :)):

Masha

Svakako je bomba, ocekujemo da silikoni polako pocnu da pucaju  :K. Nego, u srpsku majku se ne dira, tako da  :pst  :K

*

Hehe, nema me dva dana na netu, od kad sam postavila temu, i vidim danas dve stranice :K

Sad ce Bred da me ubije (:stid:), ali ja Cecu ne volim, a Andrej mi je bas frajer i stvarno mi nije bilo jasno kako njih dvoje zajedno  :hmm, zato sam i postavila ovu temu
Uostalom, mozda ovo i nije istina :K

mina-L

Andrej je sladak, ali nekako mi ne idu njih dvoje, nisu mi neki par!

Al-Jasmina

:wall: Ja ne znam uz koga je Ceca par... :roll:
Neko stariji and iskusniji definitivno...
Politichar...
Vuchic :trfr:

Neko ko nece uz nju delovati kao tinejdzer...

zabica

Quote from: Al-Jasmina on 04-11-2007, 23:49:58
Ja ne znam uz koga je Ceca par... :roll:
Neko stariji and iskusniji definitivno...
Politichar...
Neko ko nece uz nju delovati kao tinejdzer...

slazem se, treba joj neko ko makar izgleda mocnije...mada mozda je to slika koju cuvamo jos od kad je bila sa Arkanom  :roll:

jecapereca

Ako su zajedno, uopste nisu par- skoro pa 2 sveta