Otvoren Delta City

Started by Cecilly, 02-11-2007, 00:13:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Cecilly

    
Nove marke mame kupce u Delta siti

V. Mirilo |||| - 02.11.2007. - 22:56
Nekoliko desetina hiljada kupaca juèe nije stvorilo nepodno¹ljivu gu¾vu u Deltinom gradu, jer ovaj ¹oping mol mo¾e da primi 200.000 ljudi...
„Delta siti”, prvi ¹oping mol u Srbiji i najveæi na Balkanu, otvorio je vrata kupcima juèe u 10 sati. Nekoliko desetina hiljada ljudi koji su do¹li u „Delta siti” nisu stvorili nepodno¹ljivu gu¾vu jer je mol velièine 15 fudbalskih terena i u njemu svakog trenutka mo¾e da bude 200.000 kupaca.

STAMPEDO - Èim su se vrata otvorila, nekoliko stotina posetilaca pohrlio je u hipermarket „Super Maksi" gde se desetine proizvoda prodavalo po upola ni¾im cenama. Odmah se stvorila neverovatna gu¾va, pa je obezbeðenje moralo da pravi red, propu¹tajuæi mu¹terije u grupama na svakih nekoliko minuta. Iako su kolièine po kupcu bile ogranièene, ulje koje ko¹talo 39,50 dinara po litru planulo je odmah.
- Èula sam da æe biti poklona i sni¾enja, pa sam poranila. Nije mi bilo te¹ko da se laktam za ¹eæer i ulje jer sam dosta u¹tedela. ®ivim u blizini i èesto æu dolaziti u „Super Maksi" - rekla je Vojka Lukiæ (46).
Mlaði kupci bili su odu¹evljeni pristupaènim cenama garderobe i obuæe novih brendova. Najveæa gu¾va bila je u „Njujorkeru", na svaki sat organizovani su kvizovi u kojima su pobednike nagraðivali vauèerima za kupovinu. Promotivni popusti u „Njujorkeru" trajaæe jo¹ 10 dana.
- Ovo je kao u amerièkim filmovima. Odu¹evljena sam. Najva¾nije mi je ¹to je toliko prodavnica na jednom mestu i ¹to veæina stvari nije preskupa. Kupila sam u „Njujorkeru" bluzu za 990, u „Oj¹u" pantalone za 2.390 i u „Motivima" d¾emper za 2.490 dinara - rekla je Radmila Filipoviæ (29).
Gu¾va je bila i na treæem nivou predviðenom za zabavu i odmor. Kupci kao da su zaobilazili „Mekdonalds", a redovi su se formirali ispred ostalih restorana brze hrane koji su se prvi put pojavili u Srbiji.
- Nekoliko godina sam ¾ivela u Sidneju i tamo sam èesto jela divnu pohovanu piletinu iz KFC-a. Sada sam samo zbog nje do¹la u „Delta siti" - rekla je Mirjana Radoviæ (31).

24sata

---------------------------------

Ja bila!
Fantasticno je...stvarno izgleda svetski!  :Bog :Bog
Konacno je i Beograd dobio pravi shopping mall...i KFC...!  :happy:

Sole

e, bas sam se juce setila ovoga!  :wink:
bas bih volela da odem da vidim na sta lici...  :~
samo jedino sto najvise mrzim je to da kad odem da pogledam par prodavnica od prevelikog sarenila, izbora i guzve pocne da mi se vrti u glavi  :run
tako da je pitanje koliko cu videti od Delta city-a.  :>
jel' bio neko?
utisci?
koji busevi voze do tamo?  :cvet

_d.0.t_

Quote from: 'Cecilly'Konacno je i Beograd dobio pravi shopping mall...i KFC...!



prijatno svima zhelim.

mozhda me kuglana odvuche do tamo...

BK

npr 95, ali i 7, nisam zapamtila druge brojeve sa ovima sam inace isla u piramidu...
Drugarica je vec bila, kaze da je ono toliko veliko da nema sanse da bude guzva, skroz je OK ima za svaki dzep...
Ne volim ja te TC, mega, maxi... kao sto je vec neko rekao taj veliki izbor dovodi do toga da je covek sve teze pravi izbor i sve vise gubi vreme...jeste da je pozitivna strana to da nismo svi uniformisani ali i vreme prolazi na gluposti.

Cecilly

Quote from: Sole on 02-11-2007, 10:42:07
koji busevi voze do tamo?  :cvet

7A, 95, 89, stanica posle buvljaka!

Od ponedeljka do subote radi od 9 do 22h (SuperMaxi je otvoren od 8), nedeljom do 20h.
Zabavni sadrzaji (kuglana, kafici...) su otvoreni do 2h ujutru.

1. decembra sa radom pocinje i bioskop.




Enea

zaobicjicju ga do daljnjeg...

__Zmajche

Jaoo...........ja sam odusevljena.........stvarno je strava...........
Konacno i kod nas U srbiji nesto takvo  :wink:
Ja sam bila u Westendu i ako ne gresim, veci je od ovog........
Ali je ovaj nov, saren....dosta ekskluzivniji........
Mada su cene dosta nepristupacne nama studentima........ali moze i da se nadje ponesto....

katarina

Ja sam sinoc svratila oko 10 uvece. Lepo je, klima super radi, nije prevruce, nije pretoplo(posto odredjeni centri kod nas imaju taj problem), usla sam u kuglanu-extra je. Ono sto sam primetila je da su skoro sve radnje sa garderobom, a meni je krpa preko glave...fali jos radnji sa stvarima za kucu.


Kakva li ce deca biti ovoj sto je izjavila da je godinama jela KFC...?

pig_am_am

...a kakva li je sama ona...?  :K

ima li tamo nekih cizama za moje papke?  :>

katarina

Preporucujem Bulevar za cizmice, ja sam videla Batu u Delti i jos poneke.

Bred

aha, videh matorce kako se tuku za zejtin i banane. strasno  :wall:
elem,u delti kazu da ce im se investicije isplatiti za 7 god sto i nije bas kratak vremenski period ali marketing je cudo a ovi iz delte nece dozvoliti da im ovakva i ovolika investicija tek tako propadne  :wink:

Enea

i ti u to verujesh? :ninja:


mislim koje investicije? odakle za investicije?
e, moj ti...

dirigent

U nemackoj sam cuo za lanac hipermarketa koji je toliko veliki i imaju toliko ogroman promet  , da im se isplati da prodaju po damping cenama uz minimalnu zaradu. Cela Nemacka tamo kupuje.

     Kad sam bio u Poljskoj ustanovio sam da u tamosnjem gradu skoro i nema malih supermarketa. Imaju jedan jedini hipermarket TESCO i svi kupuju tamo tone i tone potrebstina.
     Moguce da ce im se isplatiti na duze staze , samo bi bilo lepo da malo prosire trziste u okolne zemlje pa malo muzu njih , umesto sto muzu rodjeni narod preko svojih monopola.

Al-Jasmina

Ono sto mene nervira jeste sto su svi veci potrosachki centri lokalizovani na NBG a ja moram da se vozam i vozam do tamo!

Drugo, nervira me sto osecam da ce cene biti astronomske
i da ce rasprodaje biti po principu- samo fush roba  :wall:


Bred