Na koje sve naèine nas devojke/momci odbijaju (misli se na: popili korpu)?

Started by Ru¾an Bosanac, 03-11-2007, 06:29:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ru¾an Bosanac

Zdravo! Da pozdravim sve foruma¹e i da im po¾elim ¹to lep¹e odgovore na ovu temu...prosto bih od srca voleo da se raspi¹u. Zaista vredi...Ja to oèekujem od vas i imate punu moju podr¹ku....
Svi mi mu¹karci posle zakazanog sastanka sa devojkom ili ako nije bilo sastanka(na prvu loptu) smo do¾iveli da budemo odbijeni od njih ...a vi drage moje ste tako lepo znale da date ¹ut kartu na raznorazne naèine (svojstvene izgleda samo vama).
Ne ulazeæi u to da li je kod izreèene "presude" postojala ISKRENOST ili NEISKRENOST sa njene strane ja æu navesti 3 NAJJAÈA odbijanja u mom ¾ivotu ( uglavnom posle prvog sastanka):

3.  " Hej, i¹ao si juèe u Blok 70. Pa idem ja èesto u taj blok, tamo
        mi ¾ivi deèko "

2.  " Trenutno nisam za vezu, moram da spemam ispit"

1.  " Ti si super ali ja shvatam da volim svog biv¹eg momka i to se
        neæe menjati" . ( VRH!!!! Nisam mogao da verujem svojim u¹ima )

anaj

Mislim da je i ovo vredno pomena  :smekerica:
Pa devojke izvolite...

poèeæu ja

1.Ti se meni sviðas,daleko od toga, i lepo mi je sa tobom
ali ja,nisam siguran, zaljubiæes se a ja cu da nestanem  :wall:

Enea

jecapereca

prvenstveno me odbija nevaspitanje i prosto, vulgarno ponasanje

pig_am_am

AL-Samlud

Ha ha ha!
Mislim da Clanica Anaj minira temu gospodinu Bosancu.
E Anaj, mislim da nije lepo to sto radis.... ako si ljubomorna trebalo bi da na drugaciji nacin odreagujes!
Inace tema je odlicna.

AquArius

Budite iskreni i nemojte da zalicite na neke vec postojece teme
(tipa sta nas privlaci, a sta odbija kod suprotnog pola), jer ce tema biti spojena. 

Dakle, kako vas je neko odbio.
Kojim recima itd.

:cvet

pig_am_am

[off] mi samo malo nismo ukapirali poentu...[/off] :K

Cecilly

Mene niko nije odbio,jer nikome nisam prisla ja!  :>

A kako ja odbijam...
Pa posto sam trenutno u dugoj vezi,onda je to:

"Izvini,ali imam decka,dugo smo zajedno,i nemam nameru da ga varam" , uz sirok osmeh...

anaj

ne miniram mu temu :nene:
nego mislim da je red i da mi devojke smo bile nekad u ‚‚nezgodnoj‚‚ situaciji
mo¾da nisam dobro postavila temu,ali mogla bi da glasi
Kako vas momci/devojke odbijaju/ostavljaju

moj primer je bio za ostavljenje
a ne za odbijanje

ps zasto bi bila ljubomorna
nisam nista negativno mislila

AquArius

1. Sa osmehom na licu, normalnim tonom uz razumevanje za moju fascinaciju njim : "Mi sad zelimo razlicite stvari, ocekujem od tebe ono sto ne mozes da mi pruzis, a ne zelim da te silim. Bolje bi bilo da smo samo drugovi (poznanici).". Ostali smo drugovi. Tada. Ljudski je postupio.  :a

2. Preko telefona : "Ja sam sad I godina gimnazije i moracu mnogo da ucim. Necemo imati kad da se vidjamo".  :wall: Dugo sam mislila da je gay.  :>

Bred

a alsamlud i bosanac red je da se vas dvojica usaglasite  :wink:
i pretpostavljam da bosanac ume sam da se brani  :wink: :wink:

AquArius

Brede usaglaseni su, jer misle da je tema odlicna i potrebna.  :wink:
Sledeci off-topic brisem.

dirigent

Najstrasniji izgovor...

1. zaboga, pa mi smo kolege!?! (posebno izrazeno na muzickoj akademiji)

2. Ja tebe dozivljavam kao prijatelja - to bi rekao devojci koju zelim NAJSTRASNIJE da uvredim.

Mislim da je lose da onom ko nesto zeli intimno od tebe povuces ogradu aseksualnog tipa, jer time negiras tudju seksualnost i emocije na koji taj isti ima pravo i ne stidi se da iskaze.

Bolje reci cak seljacki-  Nikad sebe ne bih mogao da zamislim pored tebe, ili volim (za ove ili one stvari) drugaciji tip devojaka, ili mene to stvarno ne zanima...

pig_am_am

aqua,taj pod dva je nesto gore od geja  :gay:

pa ovo mi je bilo najgluplje:

"ja nisam znao sta cu,sve mi je izgledalo nestvarno. ti si tu,videces ko sam i razocaracu te.nisam znao kako da se ponasam" (posle goooodina napadanja da budem s njim,decko je prestao da se javlja kad je to dobio,pa je posle pokusao ponovo uz gore pomenuto  :gay::K

drugo u top 2  :K:

"ne mogu vise da izdrzim silne svadje. moram da ucim,zbog tebe dozivljavam neuspehe" (delimicno bese u pravu,u svakom slucaju,hvala mu sto je bio hrabriji,jer ja nikada ne bih stisla m**a i ucinila taj korak.veza je stvarno bila losa. :K)

u svakom slucaju,vise volim da budem ostavljena nego da ostavim.

a odbijena... pa secam se samo jednog lika u srednjoj koji je rekao mojoj drugarici (sve bez mog znanja):

"pa slatka je,ali ja sam jako zaljubljen u tamo neku..."
i bio je.

i imam najjaci recept za odbijanje. namrstim se,napravim facu "ujedam",cim vidim da mi se sprema nesto (neko) ko mi se ne svidja.
ja sam bila ona klinka sto tuce kad se neko zaljubi u nju
:>

salu na stranu,uvek je bolje nekim gestom dati do znanja nekome da ti ni ne prilazi.
mnogo volim gestove. trista puta vise od reci  :K