Sportski kviz - II serijal

Started by hulio_salinas, 12-11-2007, 08:03:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

biwi

pa hulio, ipak je lepse voziti novu vektru u fulu nego suditi utakmicu katanija - djenova ili ako ti se posreci srbija - san marino!!!! :K
jesam li u pravu??

laclaire

Covek je odsudio sve sto je mogao i postao najpoznatiji sudija svih vremena(na kazem i najbolji, mada sam ga dosta cenio)...izgleda da su mu u tom trenutku pare bile veci motiv...

hulio_salinas

Sla¾em se. On je, makar, mogao da bira. Ima svetsku slavu i mo¾e da se zeza... Ko ne bi? :K

biwi

ja ne bih, nisam u tom fazonu!!!!!! :stid: :stid: :stid:

hulio_salinas

Pa kad vozi¹ FIAT-a. ©ta æe ti Opel? :smekerica:

Ajd da polako prestanemo sa OFF-om. :cvet

hulio_salinas

Pitanje 30: Ko je ovaj sportista?
- Bivši engleski fudbaler, koji je igrao za 7 engleskih klubova. Ali pamti se kao igrač Arsenala.
- Bio je spretan, okretan i odličan centarfor, ali kako su godine prolazile, poziciju je pomerao ka sredini terena.
- Iz Arsenala je prešao u ekipu iz Prve divizije za 5 miliona funti. To ga je načinilo najskupljim igračem koji je ikada potpisao za neki klub van Premijer Lige.
- Za njegovo ime se vezuju zavisnost od kokaina i alkohola.
- Engleske šaljivdžije su njega i Pol Gaskojna (Paul Gaskoigne) "uvrstili" u imaginarni tim "Alkohol United", zbog afera.
- Napisao je i autobiografiju. U njoj je, pored zavisnosti od kokaina i alkohola, otkrio da je zavisnik i od kockanja.

Odgovor: Pol Merson
Broj poena: 3
Tačno odgovorila: nasty girl

=================

Lista:
     1. Pedja (9 poena)
     2. tarantulica (9 poena)
     3. Wlada (9 poena)
     4. laclaire (7 poena)
     5. nasty girl (5 poena)
     6. salexandar16 (4 poena)
     7. bibi (4 poena)
     8. Masha (3 poena)
     9. pig_am_am (3 poena)
    10. evgenijasm (3 poena)

=================

Pitanje 31:
Ko je na slici?

Tačan odgovor donosi 3 poena.

bibi

Wlada

Чини ми се да сам имао 9 појена  :hm  :K

tarantulica

bibi je brzi Gonzales  :run  :pljes:

bibi

Tarantulice,ocekivala sam da cete biti kao zapete puske puc...ali su izgleda mnogi otisli na zurku,pa sam iskoristila trenutak... :cvet... :>

hulio_salinas

Jesi, Wlado. Izvini. Pogre¹io sam prilikom kopiranja liste. Izvini. :cvet

Ispravljeno je.

hulio_salinas

Pogledajte prvi post u ovoj temi: Sportski kviz - II serijal Post #01 (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,10791.msg164177.html#msg164177).

Promenjeno je pravilo:
    Pravilo 10  Moderator mo¾e pomoæi èlanovima u odgovoranju na pitanje ako najmanje 3 èlana napi¹e "POMOÆ". Pomoæ se mo¾e tra¾iti 4 sata posle postavljanja pitanja. Posle pomoæi, moderator mo¾e da smanji broj poena koje donosi taèan odgovor.

tarantulica

Pih...
Mislila sam da je novo pitanje, da povedem na listi....  :>

hulio_salinas

Jo¹ samo malo... :)):

Dogovaramo se ¹ta da vam zbid¾imo! :smekerica: