Sportski kviz - II serijal

Started by hulio_salinas, 12-11-2007, 08:03:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Obave¹tenje:

Kviz, u ovom obliku, traje do 100-tog pitanja. Posle toga se organizuje play-off.

Dva prvoplasirana èlana direktno ulaze u play off. Èlanovi koji budu bili plasirani od 3. do 6. mesta, ulaze u razigravanje posle èega æe biti popunjena jo¹ dva mesta u play off-u. Ukupno 4 takmièara æe se boriti u play off-u i ko bude najuspe¹niji postaæe pobednik drugog serilaja sportskog kviza.

Pravila razigravanja i play off-a æemo nekanadno napisati. Ovo vam je samo obave¹tenje da znate ¹ta vas oèekuje i da znate za ¹ta se borite.

Sportski pozdrav!

salexandar16

hulio_salinas

Pitanje 43: Ko je na slici?

Odgovor: Pepe Guardiola
Broj poena: 2
Taèno odgovorio: salexandar16

=================

Lista:
     1. Pedja (14 poena)
     2. bibi (11 poena)
     3. tarantulica (11 poena)
     4. Wlada (9 poena)
     5. laclaire (9 poena)
     6. salexandar16 (6 poena)
     7. nasty girl (5 poena)
     8. Masha (3 poena)
     9. pig_am_am (3 poena)
    10. evgenijasm (3 poena)

=================

Pitanje 44:
Koji NBA-MVP nikada nije sa svojim timom pro¹ao prvu rundu play-off-a? U karijeri samo 3 puta nije igrao u All-Star utakmici.
Taèan odgovor donosi 1 poena.

Pedja

Чарлс Баркли  :hmm

hulio_salinas

Wlada

hulio_salinas

Roben

Можда Стоктон
Мелоун је са Лејкерсим играо финале конференције ако се не варам

laclaire

Kevin Garnet je cesto ispadao u prvoj rundi plej-ofa, ali ja necu ni igrati prvu rundu, idem na jedno od prva dva mesta  :>

hulio_salinas

Stokton je igrao 19 godina u NBA i ukupno je igrao u 10 All-Star utakmica. Znači nije ni on.
Takođe, prošle godine su izgubili u finalu konferencije... znači prošli prvi krug i polufinale.

Garnet nije samo 2 puta igrao All-Star. Takođe, prošao je jednom prvi krug i polufinale konferencije.

hulio_salinas

laclaire

Ja takvog ne nadjoh. a trazim vec pola sata, tj. analiziram jednog po jednog MVP igraca, jer sam se veoma iznervirao  :>  :wall:  mora da propustam nesto bitno, a pitanje nosi jedan poen(sto znaci da bi trebalo da bude lako), pa se vec brinem...Jedva cekam odgovor u svakom slucaju...

Masha

Ocem ja taj jedan poen  :)):. Samo da vidim sta se trazi  :K. Elem, kad god dodjem, ljudi vec odgiovorili i tako ja padam na onoj listi. Vise ne smem ni da je pogledam. A bila sam na tako dobrom putu  a005. Laclaire, uzdam se u solidarnost i po koji poklonjen poen  :K ( sa nagalsakom na poklonjen hihihih, znaci, ne otimam  :K)

Wolf

Masha