Sportski kviz - II serijal

Started by hulio_salinas, 12-11-2007, 08:03:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

hulio_salinas

mikele

Ви изгледа не читате лепо оно што пише у питању.
Ајде баш ме занима у ком је азијском клубу играо Лео Меси?И када је он био склон алкохолу? :shock

salexandar16

evgenijasm

Ayrton Senna

Jeste Ariel Ortega, zvani Magarence.
Zakasnih.

hulio_salinas

Pitanje 17: Ko je ovaj sportista?
- Argentiski fudbaler sredine terena.
- Samoproklamovani je naslednik Maradone.
- Igrao je za 2 argentiska, 3 evropska i 1 azijski klub.
- Prepoznatljiv je po tome ¹to dugo zadr¾ava loptu u svom posedu. Fudbalskim ¾argonom reèeno: "sebièan". Zbog toga je neomiljen meðu saigraèima i publikom.
- Ukomplikuje i upropasti veæinu akcija svoje ekipe, jer neuspe¹no poka¹ava da bude "veliki igraè".
- Zbog svog naèina igre dobio je nadimak po jednoj domaæoj ¾ivotinji.
- Ima sklonost ka alkoholu, ¹to ga je nekoliko puta udaljavalo sa fudbalskog terena.

Odgovor: Ariel Ortega
Broj poena: 3
Taèno odgovorila: evgenijasm

=================

Lista:
     1. Wlada (8 poena)
     2. Pedja (7 poena)
     3. tarantulica (6 poena)
     4. laclaire (5 poena)
     5. Masha (3 poena)
     6. pig_am_am (3 poena)
     7. evgenijasm (3 poena)
     8. josefina87 (2 poena)
     9. salexandar16 (1 poen)
    10. Ivana_89 (1 poen)

=================

Pitanje 18:
Ko je na slici?

Taèan odgovor donosi 3 poena.

hulio_salinas

Pogledajte prvi post u ovoj temi: Sportski kviz - II serijal Post #01 (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,10791.msg164177.html#msg164177).

Promenjeno je pravilo:
    Pravilo 10  Moderator mo¾e pomoæi èlanovima u odgovoranju na pitanje ako najmanje 3 èlana napi¹e "POMOÆ".

laclaire

Ovo sam hteo da predlozim jos pre par dana, ali je mozda sad pravo vreme...mozda je dobro da se odredi posle koliko vremena takmicari mogu traziti pomoc(npr. 6 ili 12 sati nakon postavljenog pitanja) ili posle koliko vremmena ce im moderatori pomoci, jer je malo glupo da se nas troje napravimo pametni i trazimo pomoc odmah(jer nemamo pojma ko je ovaj lik), a neko ko zna ne stigne ni da vidi pitanje, a posle pomoci se smanjuje broj bodova. Dakle, mislim da treba dati neko vreme ljudima da vide ovo pitanje i pokusaju da odgovore bez pomoci, pa ako niko ne uspe, trazicemo pomoc u svakom slucaju.

PS: Iskreno, nemam pojma ko je ovaj lik i najradije bih napisao "pomoc", ali mislim da je ovo dobar predlog za generalni kvalitet kviza...

hulio_salinas

laclaire, :pljes:. Sjajna ideja. Dogovoriæemo se Mikele i ja, pa æemo napisati ¹ta smo odluèili. Uop¹te nismo razmi¹ljali o tome, a stvarno je super stvar.

Hvala. :cvet

pig_am_am

hulio_salinas

Hoæete pomoæ? Jo¹ jedan èlan...

Wlada

nasty girl

hulio_salinas

Pitanje 18:
Ko je na slici?

Taèan odgovor donosi 3 poena.

Pomoæ:
     Jedan od najboljih igraèa NFL-a dana¹njice. Ne smem vi¹e od ovoga da ka¾em.