Januarsko-februarski ispitni rok

Started by hulio_salinas, 12-11-2007, 21:06:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Danas je odr¾ano Veæe II godine, na kome je napravljen raspored ispita za januarsko-februarski ispitni rok.

Januarsko-februarski ispitni rok traje od 26.01. do 17.02.2008. godine.

Raspored izgleda ovako:
28.01. Op¹ta biohemija
01.02. Imunologija
05.02. Farmaceutska hemija I (MF)
05.02. Strani jezici (MB)
08.02. Instrumentalne metode
12.02. Fiziologija
15.02. Analitièka hemija II

Takoðe, danas je odr¾ano i Veæe I godine, na kome je napravljen raspored prenetih ispita:
19.01. Matematika (pismeni deo ispita)
26.01. Op¹ta i neorganska hemija
29.01. Fizièka hemija
01.02. Fizika
04-06.02. Botanika
06.02. Organska hemija I
07.02. Organska hemija II
12.02. Biologija sa humanom genetikom
13-15.02. Matematika (usmeni deo ispita)

©to se ostalih prenetih predmeta tièe, termini æe se utvrditi u dogovoru sa profesorima. Samo æu proveriti Analitièku hemiju I, po¹to sam negde zagubio taj podatak. To æu vam sutra potvrditi.

Termini polaganja ispita su isti za studente koji redovno pohaðaju II godinu i za one koji su obnovili drugu (pre¹li na Bolonju). Od sada, pa na dalje - SVI ISPITI SU NAM ISTOG DANA.

Primetiæete da se termini nekih ispita poklapaju, ali to je bilo neibe¾no. Stvarno se nije moglo drugaèije napraviti, uglavnom zbog obaveza profesora i zbog nedostatka slobodnih amfiteatara. Ovo je najprihvatljivije re¹enje bilo. Predla¾em vam da prenete ispite polo¾ite u decembru, da biste neometano mogli da pola¾ete ispite iz druge godine. Jeste te¹ko, ali to nam je realnost.
Osedeæu vrlo brzo.

zabica

lycos

mnoogo zeznut raspored..sve po par dana razmaka  :ohwell:
bice strebanja ceo januar..

hulio_salinas

Drugaèije nije moglo. Rok traje 21 dan, imamo 6 ispita. Kako da napravi¹ drugaèije?

Nema druge, nego redovno uèenje. Neæe moæi kao pro¹le godine, jer su ispiti ozbiljniji. Ali nemojte da se bedaèite pre vremena. Jo¹ nismo ni uleteli u pravi tempo. Polako.

zabica

hehe zanimljivo...pa ima li neko ovde ko ne razmislja kako ce da polozi svih 6 ispita u januaru. Mislim, svaka cast onome ko to moze. ALi dosta kukanja! Organizuje se dobro, odlucite sta cete da spremate i eto - lako je!

i ima i da izlazimo u januaru Lycose! Jasno?  :batina
:cvet

lycos

Quote from: zabica on 30-11-2007, 12:51:51
i ima i da izlazimo u januaru Lycose! Jasno?  :batina
:cvet
moze, moze.. :> sve moze ako se dobro isplaniramo  :cvet
zabice  :friend:  :ljubav:

zmajic

Sorry na glupavom pitanju, ali do kad je prijavljivanje?  :stid:
Sad do 25.12.?

hulio_salinas

Prijava ispita je do 13. januara 2008. godine. (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,10305.msg179766.html#msg179766)

Molim vas, pretra¾ite forum pre nego ¹to pitate ne¹to. Imate moguænost da koristite dve pretrage: pretragu foruma i pretragu teme. I jedna i druga vrlo dobro funkcioni¹u. :cvet

Al-Jasmina

:cvet A gde je taj podatak za Analitichku I  :lol: :lol: :lol:

hulio_salinas

Negde sam "zagubio" taj podatak. Napisah na nekom papirèetu, ali sam izgubio. Stvarno ne mogu da se setim kada je ispit. Pi¹e na Institutu.

provista

Da li neko moze da mi kaze kada ce biti potvrda ispita iz fizicke hemije?

maruska!

Mozete na sajtu fakulteta da proverite da li su vam prihvacene prijave ispita.. Sve je preliminarno,a 18. januara ce biti konacni spiskovi..
Pozz :cvet

Pedja

http://prijave.pharmacy.bg.ac.yu/

Добра ствар :)

josefina87

jel zna neko u koliko je biohemija u ponedeljak? :hmm

bibi

Za MF je u 11h,a za MB je kasnije,ali ne znam kad tacno..... :cvet