Noc Reklamozdera 2007

Started by Bred, 14-11-2007, 14:38:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Glasajte za najpopularniju reklamu u Srbiji u 2007.

http://www.24sata.co.yu/reklamozderi.php

MiKy

meni je super reklama za JAT...iako obozavam mini plazmu  :happy: ove godine ima dobrih reklama
vise su preterali sa praskom i uloscima...

hulio_salinas


tarantulica

Na sajtu Reklamo¾dera (http://www.nocreklamozdera.eunet.yu/) mo¾e da se glasa vi¹e puta  :ball2:

Bred

#4
ja sam glasao za telekom, nektar, mlekarenu, mariju sreckovic, jat i seku  :K

--

Dve veèeri lude zabave za ljubitelje reklama
A. Laðareviæ |||| - 07.12.2007. - 00:13
U finale su u¹le reklama za „Akva gala“... ...Loto, prepoznatljiva po „Milena, zadaviæu te“... ...Vesela Telenorova reklama
Da li je ove godine prodato vi¹e „èoko smokija” zbog reklame sa sloganom „Volim te ludo” ili vi¹e „Akva gala” vode koja je reklamirao Novak Ðokoviæ saznaæemo veèeras na Noæi reklamo¾dera - Grand slem 2007, kada æe biti progla¹eni pobednici u kategorijama za naj reklame i za naj „non profit” kampanje.

NJAM - Za najbolju domaæu reklamu u finale su u¹le i reklama za loto s najupeèatljivijom reèenicom „Milena, zadaviæu te!", „Telenorova" reklama „Rainbow", „Telekomova" reklama „10 godina saradnje" i reklama Jata „Sve najbolje leti Jatom".
Veèeras æe u Sava centru, gde u 20.30 poèinje Noæ reklamo¾dera, biti progla¹eni i pobednici u kategorijama za naj „non profit" kampanje. Odluku o najboljima æe doneti ¾iri sastavljen od 10 urednika ¹tampanih i elektronskih medija, a u konkurenciji su kampanja „Ðaci vas mole usporite pored ¹kole", „Pomozimo slepima", „Jedinstvena si" (rano otkrivanje raka dojke), „Ulep¹ajte dan sebi i drugima - dajte krv" i „©kola bez nasilja".
Specijalna nagrada za naj brend Srbije za 2007. godinu otiæi æe u ruke na¹ih tenisera, a najbolji bilbord, koji je birala publika, biæe poznat sutra. U konkurenciji top pet bilborda su „Party" - „Tuborg", „Make love, no sleep" - „Guarana", „Bube za ¹tednju" - „Raifaizen" banka, „100 %" - „Nektar lajf" i „Najprovod u gradu" - „Delta City".
Biæe prikazan i poseban set reklama koje su radili svetski re¾iseri, meðu kojima i Emir Kusturica, i srpske reklame koje se u¹le u svetsku turneju Noæi reklamo¾dera.
Ukoliko ¾elite da utièete na to koje reklame æe dobiti titulu najbolje, imate vremena do danas u podne da date svoj glas na sajtovima: www.nocreklamozdera.eunet i www.24sata.co.yu.
Pored domaæih reklama, publika æe moæi da u¾iva u jo¹ 500 najzanimljivijih ekonomsko propagandnih poruka koje sti¾u iz svih krajeva sveta. Provod traje ¹est sati uz nezaobilazne di-d¾ejeve i zabavu van bioskopa Sava centra i specijalne goste iznenaðenja. Inaèe, Noæ reklamo¾dera, koju je pre 27 godina osmislio ®an Mari Bursiko, organizuje se u 60 zemalja sveta. Karata za obe veèeri jo¹ ima, a prodaju se po ceni od 600 dinara.

24sata

_d.0.t_

i? koja reklama je pobedila?
... i shta je onaj link trtmrt.eunet, kad ne radi ovoono...