NJEGOV & NJEN ORAL SEX VODIÈ

Started by Bred, 26-07-2006, 01:34:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Bred

Sve ¹to ste oduvek ¾eleli da uradite... hm, ne¹to ni¾e od pojasa!

NJEGOV & NJEN ORAL SEX VODIÈ


Saveti za deèake...


Na¹im dragim mu¹karcima, bez obzira na to ¹to se silno hvali¹u svojim seksualnim ve¹tinama, neophodan je savet ili dva kada je u pitanju oralni seks.

Oralni seks: osnove
1. Zagrejte je! ®enama je potrebna mnogo du¾a i suptilnija stimulacija (odnosno, predigra) nego mu¹karcima. Zato, ljubite svoju dragu, milujte je i dodirujte sve delove njenog tela, od usana, u¹iju, vrata, ruku, grudi do unutra¹njeg dela butina i donjeg dela stomaka. Sve ove taèke predstavljaju erogene zone koje treba da stimuli¹ete ukoliko ¾elite da va¹a draga dostigne maksimalan stepen uzbuðenja. Delujte lagano i senzualno, a ne brzo i ¾ustro!
2. Pripremite teren. Nemojte odmah svom silinom da se usmerite na klitoris. Umesto toga, poklonite pa¾nju celom podruèju, istra¾ujuæi ga blagim pokretima jezika. Za poèetak, mo¾da æe vam biti lak¹e da otvorite njene usne (ne one na licu!) ne¾nim pokretima prstiju.
3. Kombinujte. Prelazite jezikom preko ivica vagine, najpre ne¾no, a potom pojaèavajuæi pritisak. Radite ba¹ kao da joj ljubite usne (da one na licu!).
4. Praktikujte abecedu. Top-savet za oralni seks jeste da jezikom "pi¹ete" slova abecede (ili azbuke, ako mislite da je stimulativnije) i to po èitavoj vaginalnoj oblasti. Ukoliko slovo ima taèku, "ispi¹ite" je na klitorisu. Varijacije pokreta su ne¹to ¹to æe je sigurno izludeti.
5. Pravo u centar! Pratite suptilne signale njenog tela i kada procenite da je spremna, jezikom pomerajte njen klitoris sa jedne strane na drugu. Potom ga obuhvatite usnama i jezikom ne¾no pravite kru¾ne pokrete. Malo "unono3vanja" mo¾e da deluje stimulativno, ali zaboravite na ugrize!


Unapreðene tehnike
Probajte ove tehnike koje æe je naèisto izludeti!
* Poljubac nosem. Dajte joj jedan "eskimski poljubac" nosem. Trljanje klitorisa nosem i pritisak koji æe izazvati rskavica nosa mo¾e da bude veoma stimulativno iskustvo za nju.
* Nemojte da se brijete. èto se brade tièe, stav ¾ena prema njoj je ba¹ kao prema pivu - ili je vole, ili je mrze. Zbog toga treba da budete vrlo pa¾ljivi. Iskoristite svoju trodnevnu bradu u seksualnoj igri i trljajte ne¾no (vrlo ne¾no!) gornjom usnom njen klitoris.
* Koristite svoje ruke. Ukoliko ¾elite da je jakooo uzbudite, igrajte se rukama po njenom telu. Dodirujte joj bradavice, butine, stomak i perineum (deo izmeðu vagine i anusa) dok izvodite svoje oralne ve¹tine.
* Igra ledom. Ispijanje toplog napitka ili nono3nje kockice leda, pre nego ¹to joj pru¾ite oralni seks, mo¾e da bude prilièno uzbudljivo iskustvo. Samo, suzdr¾ite se od bilo èega ¹to sadr¾i ¹eæer. (Za¹to? Zbog rizika od gljiviènih infekcija - pa, pitali ste!)
* Jo¹ jedan orgazam. Veæina ¾ena do¾ivi dva, tri, Èetiri... orgazma u veoma kratkom intervalu, ©to je dovoljan razlog da nastavite svoju seksualnu igru.


Uradite
* Obuhvatite svojim rukama njenu zadnjicu i primaknite je sebi.
* Povremeno odmorite usne i pustite da prsti rade svoj posao.
* Iznenadite je tako ¹to æete jezikom simulirati pokrete penisa tokom vaginalnog seksa.
* Oglasite se nekim zvukovima koji simbolizuju u¾itak. Mumlanje tokom pru¾anja oralnog seksa mo¾da deluje blesavo, ali vibracije koje tom prilikom nastaju mogu da deluju kao dodatni stimulans.


Nemojte...
* Da prestanete kada je ona na domaku orgazma - to vam je kao da ste se vratili na sam poèetak igre.
* Da se pla¹ite da zagnjurite celo lice tamo dole!
* Da protumaèite njene uzdahe kao znak da treba da ubrzate i pojaèate pokrete. Ona uzdi¹e zato ¹to joj odgovara trenutni tempo.
* Da se tamo dole koristite zubima. To jednostavno nije seksi.

... i za vas

Sledite na© vodiè i on garantovano neæe znati da li je na nebu ili na zemlji!

Oralni seks : osnove
1. Zagrejte ga! Zapoènite od poljubaca po usnama, pa se onda spu¹tajte preko grudi, stomaka, unutra¹njeg dela butina i, zakljuèno, do testisa i baze penisa, izvodeæi kru¾ne pokrete jezikom.
2. Uhvatite ritam. Obema ¹akama obuhvatite penis u njegovom korenu. Pri tom, stisak ne sme da bude previ¹e jak!
3. Zapoènite na glaviæu. Ne¾no li¾ite vrh penisa i jezikom poku¹ajte da uðete ispod ko¾ice.
4. nono3jte. Jezikom prelazite du¾ penisa, od baze do vrha. Pokrijte zube usnama i, dr¾eæi koren penisa, obuhvatite ga celim usnama. Pomerajuæi glavu gore-dole, ne¾no izvodite pokrete nono3nja.
5. Kombinujte. Sada ¹akama prelazite preko penisa (gore-dole). Kada primetite da je oèvrsnuo i da su se testisi pribli¾ili telu, znajte da je va¹ mu¹karac na domaku eksplozije.


Unapreðene tehnike
Probajte ove tehnike koje æe ga naèisto izludeti!
* Neka bude pepermint! Ispijanje èaja od mente, pre oralnog seksa, zagreva va¹u usnu duplju, a to podstièe cirkulaciju u penisu. Zubna pasta takoðe ima slièan efekat, naroèito kada je va¹ dragi oseti na testisima.
* Trljajte njegov stomak. Ne¾no trljanje donjeg dela njegovog stomaka, dok mu pru¾ate oralni seks, podstièe dotok krvi u ovaj deo tela, a time uzrokuje burniju reakciju.
* Budite "vokalni". ©to glasnije mumlate tokom oralnog seksa, time su i vibracije jaèe, naroèito ako to radite oko glaviæa.
* Budite ¾estoki. Mu¹karci se najèe¹æe ¾ale da ¾ene nisu dovoljno energiène u zavr¹nici igre. Zato, da biste saèuvali snagu za veliko finale, pravite kraæe pauze i, umesto jezikom, poma¾ite se rukama.
* Bilo kuda, oralni seks svuda. Da biste razbuktali seksualni ¾ivot, probajte da mu pru¾ite oralni seks na raznim mestima - mo¾da u kolima, ispod tu¹a, èak i u liftu!


Uradite
* Trljajte bazu penisa unutra¹njom stranom obraza da biste mogli neometano da di¹ete i da se ne biste zagrcnuli!
* Dopustite mu da posmatra ¹ta radite.
* Varirajte ritam, brzinu i pritisak.
* Gledajte ga u oèi - mu¹karci vole dozu smelosti, èak nemoralnosti kod ¾ena!

Nemojte...
* Da zaboravite na testise - poigravajte se njima slobodnom rukom.
* Da nastavljate sa igrom i nakon ¹to je do¾iveo orgazam. Njegove genitalije postaju previ¹e osetljive nakon vrhunca.
* Da se pla¹ite da isprobate nove tehnike i poze.
* Da grizete. Zubi + penis = nikada dobro ne zavr¹ava!

Da li treba da progutate ili da ispljunete?

To u potpunosti zavisi od vas. ©to se mu©karaca tie, njima laska èin gutanja (kao, to znaèi da ga potpuno prihvatate) ali neæe praviti frku, niti æe se uvrediti ako to ne uèinite.

Umetnost pljuckanja

Iako veæina mu¹karaca ne mari da li æete progutati, ili ispljunuti, oni ipak vole povremeno da ejakuliraju u ¾enskim ustima. Dakle, ako odluèite da "poèastite" svog dragog ovakvim zadovoljstvom, zadr¾ite "stvar" u ustima dok ne zavr¹i, a onda je diskretno ispljunite u papirnu maramicu. Voæni sok, ili jo¹ bolje ¹ampanjac, savr¹eno æe neutralisati ukus.

Umetnost gutanja

Olak¹ajte proces tako ¹to æete ga navesti da ejakulira u zadnji deo va¹ih usta, u kojem se nalazi manje èulnih kvr¾ica. Osim toga, mo¾ete da zadr¾ite dah, jer tako neæete osetiti ukus. U sluèaju da vas zanima kalorijska vrednost sperme, znajte da nije velika (oko pet kalorija).

Umetnost neizvoðenja ni jedne ni druge kategorije

Nikada nemojte da oseæate obavezu da mu dopustite da ejakulira u va¹im ustima. Jednostavno, recite mu kako se oseæate i zamolite ga da vas obavesti kada je na domaku orgazma. Naravno, uvek mo¾ete da pronaðete kompromisno re¹enje - zamolite ga da nosi kondom sa vama omiljenom aromom voæa ili èokolade.



©ta je HOT
(a ¹ta nije!)

©ta je to ¹to, u olimpijskoj disciplini oralnog seksa, zaslu¾uje zlatnu medalju a ¹ta diskvalifikaciju? Nekoliko odva¾nih ljudi iz obiènog ¾ivota daju odgovor na ovo ©kakljivo pitanje...


Danko (32)
Hot "Volim kada ¾ena preuzme inicijativu i pona¹a se kao da ima sve vreme ovog sveta. Takoðe, veoma me uzbuðuje kada mi uputi zavodljiv pogled. Konaèno, nemojte nikada da zaboravite na testise!"
NotHot "Preterani entuzijazam i stiskanje penisa kao da je koplje. E da, ne podnosim ako ¾ena ne opere zube nakon orala!"


Irena (20)
Hot "Kada istovremeno koristi prste i jezik. Volim razlièite brzine i tehnike, naroèito kada ljubi moje butine."
NotHot "Mumlanje i dahtanje tokom oralnog seksa. Kada to èujem, ne mogu da se opustim."


Miroslava (23)
Hot "Volim da upotrebim lubrikant na èitavom telu. Takoðe, u¾ivam kada dr¾i kockicu leda u ustima neosredno pre nego ¹to poène oralno da me stimuli¹e. Istovremena upotreba vibratora zaista raspaljuje strasti!"
NotHot "Kada jako sporo koristi jezik. Stra¹no sam golicljiva!"


Dragan (22)
Hot "Volim ukus jakog peperminta u njenim ustima i spore pokrete gore-dole. Takoðe, volim kada stavi moje testise u usta i blago ih 'unono3va'."
NotHot "Ako se zatekne previ¹e blizu moje zadnljice. To, jednostavno, nije uop¹te prijatno!"


Roman (24)
Hot "Naizmenièna upotreba tople i hladne vode (naravno, u ustima) naprosto me izluðuje, i to ba¹ svaki put!"
NotHot "Napad na penis kao da je sladoled na ¹tapiæu! Jednostavno, nije ba¹ toliko jestiv!"


Zdravstveni rizici oralnog seksa

Iako je oralni seks manje rizièan od "klasiènog" seksa, to ipak ne znaèi da ne treba da budete na oprezu. U oboljenja koja mogu da se prenesu oralnim seksom spadaju herpes simple , hlamidija, HIV, gonoreja i gljiviène infekcije. Najbolju za¹titu predstavlja upotreba kondoma, naroèito ako je u pitanju seks sa novim partnerom. Veæina ovih infekcija, osim HIV-a i herpesa, uspe¹no se leèi terapijom antibioticima, antigljiviènim sredstvima i antiviralnim medikamentima.


Pone¹to o telesnim "aromama"

Proces sekrecije varira od ¾ene do ¾ene, tako da svaka od nas ima svoj lièni ukus. Meðutim, kada je u pitanju taj lièni ukus (aroma) malo toga se menja. Bez obzira na to koju hranu ili piæe konzumirate, miris ostaje uglavnom isti. To je zato ¹to je sekret "izgraðen" uglavnom od mukusa (sluzi), a njegova osnovna uloga jeste lubrikacija. U sluèaju da va¹em organizmu nedostaje teènosti (dehidriranost) miris sekreta ipak mo¾e da se promeni, to jeste da postane jaèi i oporiji. Zato se potrudite da svakodnevno pijete osam èa¹a vode, naroèito pre romantiènog sastanka.
S druge strane, "ukus" mu¹karca mo¾e da se menja. Razlog je u tome ¹to teènost koju oni izbacuju ejakulacijom ima vi¹estruku funkciju. Ona sadr¾i spremu i, zbog èinjenice da spermatozoidima treba da obezbedi dug i bezbedan put, "napakovana" je mineralima, vitaminima i fruktozom (prirodnim voænim ¹eæerom). S obzirom na to da ljudski organizam ne mo¾e da sinteti¹e fruktozu, odluèujuæu ulogu ima ishrana va¹eg mu¹karca. Dakle, ¹to va¹ dragi jede vi¹e namirnica bogatih fruktozom, on æe biti slaði (ali, bukvalno). Nagovorite svog mu¹karca da se dr¾i ovih zlatnih pravila da bi vam bio ¹to ukusniji!
1. Voæe, poput dinje, kivija, ananasa, jagoda, ¹ljiva, jabuka, pomorand¾i uèiniæe da on bude (jo¹) slaði.
2. Cimet, zeleni èaj i pepermint mogu takoðe da ga uèine ukusnim "parèetom".
3. Brokoli, slana hrana, cigarete i alkohol stvoriæe prilièno gorak ukus.
4. ©pargla je ne¹to najgore ¹to mo¾e da pojede pre oralnog seksa. Uèini li ba¹ to, znajte da æe imati ukus kao zagrejani senf!


Male oralne dileme

Odgovori na neke od tipiènih dilema u vezi sa oralnim seksom...

Da li je za mog deèka opasno da mi pru¾a oralni seks kad imam menstruaciju?
Nije opasno, ali nije ba¹ ni prijatno. U ovom periodu u mesecu, mnoge ¾ene ne ¾ele da im mu¹karci priðu blizu, no ako ste vas dvoje skroz opu¹teni, nema razloga za apstinenciju od seksa, ukljuèujuæi i oralni. Delovi vagine koji luèe sekret nisu ni u kakvoj vezi sa matericom (odakle potièe krv). Zato, ako se pre odnosa istu¹irate, i koristite tampon, ne bi trebalo da bude prepreka oralnom seksu.


Da li braziliska depilacija ili pirsing pobolj¹ava oralni seks?
Iako neki ljudi koji imaju pirsing u genitalnom delu tvrde da on pojaèava oseæaj, to nije razlog da se izla¾ete ovom izuzetno bolnom tretmanu i trajno deformi¹ete tkivo. Iskreno, orgazam je orgazam i, u tom kontekstu, ne gubite na oseæaju ukoliko nemate pirsing. ©to se tièe brazilske depilacije, deo ko¾e bez malja zaista jeste osetljiviji na sve podra¾aje. Osim toga, mo¾ete da pratite ¹ta on to radi. Zato mo¾da nije lo¹a ideja da uradite brazilsku depilaciju ako osetite potrebu za eksperimentisanjem.


Volim da pru¾am oralni seks svom deèku, ali veæ nakon nekoliko minuta ukoèi mi se vilica. ©ta da radim?
Recimo, neka se on pokreæe dok su vi mirujete. Osim toga, znajte da je veæina mu¹karaca presreæna kada ¾ena pristane na oralni seks, tako da ne morate posebno da se trudite i izvodite pokrete kao detliæ. Ako vam usne ostanu nepomiène, a korsitite jezik za kru¾e pokrete oko glaviæa, to æe biti dovoljno stimulativno za njega. Pokreæite svoje telo i tako pronaðite najbolji polo¾aj u kojem sa gotovo nepomiènim ustima mo¾ete da pru¾ate oralni seks. Takoðe, pravite pauze u kojima æe va¹e ¹ake preuzeti funkciju usana i jezika.


Da li na neki naèin mogu da ubrzam orgazam kod svog partnera tokom oralnog seksa?
S obzirom na to da je oralni seks zaista proces od mnogo faza, mu¹karcu su ponekad potrebni "vekovi" da ejakulira. Ako ¾elite to da ubrzate, morate poveæati pritisak i efekat trenja. Dr¾ite rukom bazu penisa i jezikom izvodite kru¾ne pokrete po njegovom vrhu. Takoðe, manuelni poèetak oralnog seksa i zavr¹nica ustima mogu znatno da ubrzaju vrhunac.

Izvor (http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=13&broj=64&clanak=9640)

Darker

Ala se èita Cosmopoliten :> :> :> :>
O¹ ti ka¾em ne¹to? ¹to vi¹e prièate o tehnikama, sve vi¹e ubijate su¹tinu sexualnog odnosa, a to je ne spajanje dva tela radi do¾ivljavanja orgazma, nego spajanje dva tela radi produbljivanja veze dve du¹e... ubijate erotiku zarad pornografije... Ne znam da li je neko gledao Klopku od pre godinu dana sa Stevom ®igonom(tema je bila sajam erotike)... Ja sam bio u tripu sledeæih 5 dana...toliko o tome :pst

ThymusMedica

jednom prilikom sam cula da je oralni sex ponizavajuci za devojku, tj. kada devojka to radi. Da li je to stvarno istina? kako u stvari muskarci gledaju na to? :stid:

Wolf

Quote from: ThymusMedica on 20-01-2008, 20:12:04
jednom prilikom sam cula da je oralni sex ponizavajuci za devojku, tj. kada devojka to radi. Da li je to stvarno istina? kako u stvari muskarci gledaju na to? :stid:
Ma jok... To je neka nebuloza!

Enea

#4
aha ha ha ha

Bredly a shta cjemo sa praksom shmekeru, shta je bilo na sexskurziji, ja sam svashta chula ovo ono   :plez

ja sam chula da cimet ima neku mnogo jaku foru?

slobokv83

@ThymusMedica
Koliko god te lagali,istina je da je muskarcima to izraz moci,a ostalo nije za forum

Darker

Quote from: ThymusMedica on 20-01-2008, 20:12:04
jednom prilikom sam cula da je oralni sex ponizavajuci za devojku, tj. kada devojka to radi. Da li je to stvarno istina? kako u stvari muskarci gledaju na to? :stid:
Sa visine...

ares


Zizapharm

...ili ti oznaka za rak u horoskopu    :smekerica:

dirigent

Ala je ovo detaljno izlozeno....  :Bog  :Bog

  Nekim devojkama to lezi , a nekima ne i nema pomoci. Najbolje sto sam u zivotu doziveo mi je priustila jedna doktorka (sve)opste prakse. Ne moze se ni za jotu porediti sa bilo cim sto sam iskusio sa drugim devojkama, ma potpuna nirvana.
  Mada mislim da treba se informisati o ovakvim stvarima , da ne bi lutao ko kokoska u magli, ali naravno od slucaja do slucaja ove tehnike variraju zavisno od raspolozenja , osobe , trenutka...

AquArius

#10
Evo je opet jedna od tema - beat around the bush  :smekerica:,
iliti kisa okolo Kragujevca.

Intima i jezik zagolicani po ko zna koji put.

Informacija da,
ogoljeni Cosmo ili sta vec, jok.

Izvol'te.

I sve sto je off i bla bla ce biti obrisano.