Подочњаци...Хроничан проблем студента?

Started by Wlada, 14-11-2007, 16:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Подочњаци су за студента:

неизбежни
17 (41.5%)
нешто што ружи лице и против чега се треба б&
9 (22%)
клетва која вас је коначно сустигла
5 (12.2%)
привилегија и сатисфакција
5 (12.2%)
не занимају ме подочњаци :)
5 (12.2%)

Total Members Voted: 41

Wlada

Дакле тема је јасна:"појава која лице краси".
Да ли се борити против подочњака?
Како?
Да ли бити стрпљив у нади да ће се сами склонити под претњом игнорисања?
Да ли је то упоште проблем??

saschka

..meni nije..
..imam ih i sa njima zhivim u disharmohiji, ali se snalazim..
..a kod drugih umeju i da mi se svidjaju..

zoe

Подочњаци су део имиџа! Шмекерског  :smekerica: или штреберског :bokmal:

Све зависи од тога како проводите ноћ.

А неки то чине и овако:  :th:

Подочњаци су тренд, хит, модни детаљ! Стеците их на било који од понуђених начина, и бићете ин! Будите у корак с временом!
Лако се одржавају и врло су трајни. Водоотпорни су. Такође и фотосензитивни: при добром осветљењу нарочито долазе до изражаја! :shock

Купите одмах! :>

Нежељена дејства: у крају вас могу прозвати Муса Кесеџија.

pig_am_am

:> zoe

mada retko u kom kraju bi te prozvali Musa (ljudi ga zaboravise..), sad bi te prozvali "vidi ovog pajdomana"  :>

kuc kuc nemam problema sa ovom pojavom,osim,naravno kad se ne naspavam.
a onda izgledaju stvarno pajdomanski.  :>

najvise volim onaj model - tanki sa veoma slabo izrazenom senkom, ali ti su za mene haj tek  :>
moji su old skul - debeli crnci.

Adonis_Vernalis

Ovako...

dok sam studirao, mislio sam da su profani krivi za moje podocnjake. Da se razumemo: gledajuci sebe u ogledalu, nisam video kese ispod ociju, vec neku tamnu pigmentaciju... eventualno bih video pomalo nabubrelo tkivo, ali to bese podocnjak za mene. To sto sam video u ogledalu. Ucio sam kao besomucan, ali i visio u Krsmancu. Nemam pojma jos uvek da li je fakultet ili Krsmanac "kriv" za moj habitus.

Dakle, profani su bili krivi za tu moju pigmentaciju ispod i okolo ociju. To je bilo lakse. Krsmanac je razonoda, pa ne kosta nista da na ledja onih tamo navalim jos koji paketic bremena koje vec nose...

Onda sam utvrdio da je to genetska karakteristika, koju mi je dala moja baka, nekad zanosna crnka, pa su joj crne i oci bile, pa i region oko njih.

Elem, kad sam prestao studentom i postao profom biti, ustanovio sam da se ta "pigmentacija" ne smanjuje, naprotiv: raste. I onda sam baki pripisao jedno veliko "hvala" na Blade Runner make up-u.

Sto se podocnjaka i druge kozmetike tice, obecavam da cu prekucati jednu debelu svesku koju sam u amanet dobio od nekadasnje magistre u jednoj od elitnih beogradskih apoteka, i postovati je ovde. Da prodiskutujemo recepte za kremu "Natalija", koja je izmedju dva svetska rata (a i malo posle) bila hit u mondenskom Beogradu...

Enea

:happy:

Blade Runner make up :siza: btw, jedan od omiljenijih mi filmova.

evo ja sam sada obnovnila techno, te profesore dajte jedan Rp/ ... bash me zanima... 3pujem da ima ZnO, ili Calaminu.. mmm?

.. moji su sve tamniji ( a cjorava jesam, a cvikere ne nosim nikada, bash pametno! )

shta mislite, da li cje i u ovom sluchaju PANTHENOL da radi?
:siza:
' pantenol na hleb namazi! '

Darker

Ma èeda je to dobio od narkomanisanja, meni prosto bedak ¹to moji podoènjaci do kolena nisu od ¹mrkanja nego od noænog bdenja iz bilo kog razlkoga koje je navela Zoe...
Jedva èekam leto da pocrnim-tad se ne vide... :K

tarantulica

Moji su bezbojni....
Samo su oteèeni...  :roll:

Ubeðivali su me da je to od vi¹ka soli iz hrane i predugog spavanja, ali su tu i kad gladna malo spavam...  :hmm

Lence

Ja uvek imam tamne kolutove oko ociju, koliko god spavala, sta god jela..
(S)rodila sam se sa njima...

dirigent

Ljudi to i nije tako lose. Ja volim da se igram mrmota , rakuna ili veverica sa svojom devojcicom u trenucima dokolice. Podocnjaci bas doprinose autenticnosti kad je u pitanju imitiranje takvih zvercica.

Lence

:>
Blago tebi Djole ¹to se lepo zabavlja¹. Super fora, ali ne mogu stalno da se igram, ipak studiram farmaciju...  :>
Mene stra¹no nervira, ¹to 90% ljudi, koji me vide prvi put u ¾ivotu (pa im je nepoznat moj rakunski izgled), moraju da me pitaju : Tebi je ba¹ bilo ludo sinoæ?
ili   Devojèice, spava¹ li ti?  grrr..  :namcor

Al-Jasmina

:)):
Lence, daj pa nije tako...
Meni delujes kao ljubitelj sna  :happy:
Stavise, kao da si hedonista po tom pitanju..
znas ono, rozle posteljina + sprej od lavande za jastuk i sanjas romanticno,
zelena za neki piknik na livadi i tako...  :cvet

pauchak i ja imamo slican "problem"

Ako se uspavam-dobijem jastuchice oko ociju
pa se osecam kao kineskinja  :happy:
ali ako sam bas ne ispavana onda sam generalno izmucena pa je svejedno imam li podochnjake ili ne?  :cvet

Smrda

@Enea,ja nemam podocnjake,a nocobdija sam...
i mazem pantenol...pa ti sad povezi :>
na lebac,na lebac...nego sta...

a i obloge su super...ledene kesice caja od kamilice...mmmmmilina

BK

Mozda i one maskice za oci sto se stave pre upotrebe u frizider-zamrzivac...pa posle ne vidim nista...
A i cini mi se da sto se vise skrivaju korektorom to se vise vide i bivaju vise izrazeni a i koza se bora...

tarantulica

Probala sam te maske protiv podoènjaka i dobila sam upalu sinusa od hladnoæe...  :ball2: