Подочњаци...Хроничан проблем студента?

Started by Wlada, 14-11-2007, 16:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Подочњаци су за студента:

неизбежни
17 (41.5%)
нешто што ружи лице и против чега се треба б&
9 (22%)
клетва која вас је коначно сустигла
5 (12.2%)
привилегија и сатисфакција
5 (12.2%)
не занимају ме подочњаци :)
5 (12.2%)

Total Members Voted: 41

Wlada

Цецили, за нормално функционисање одраслог човека потребно је најмање 8 сати сна  :roll:

Cecilly

Wlada

Сан не може да се надокнађује...
Због "надокнаде" сна и настају подочњаци!  :wink:

Cecilly

willie the scot

postoje neki periodi u toku dana u kojima san osvezava vise nego u drugim...npr. od 23-24h ( e, jebiga :K)...i od 16-17h...

neki ljudi unoseci dovoljno prostih secera i ogromnih kolicina vode uspevaju da odrze produktivnost uz minimalan san.

meni nista od ovoga ne uspeva, ma koliko da sam pod stresom, ma kolika mi je zelja da ostanem budan.

jedino sto sam zapazio da moze smanjiti tih neophodnih 8h je redovni intenzivni fizicki napor, npr. teretana, ali to je prividan uspeh jer na teretanu izgubis najmanje 2,5h tokom dana tako da ti, sto se vremena tice, dodje na isto( ovako imas podocnjake i plocice, a onako nemas ni podocnjake ni plocice pa si totalno out :K).

Masha

Ali, bolje podocnjaci i plocice nego podocnjaci bez plocica  :K. S obzirom na to koliko spavam, podocnjaci su vrlo fer prema meni  :K

ThymusMedica

Bla_bla_blaaaa

BK

Enea

imam ih da ubijaju koliko su izrazeni, a ne shminkam se..

katarina

Ponekad pomislim da imam neku bolest kad se pogledam u ogledalo i vidim boju svog tena i podocnjake.

Smrda

Nina,draga..ne sviraj..tebi bas lepo stoje!! :>

stavljate hladne kesice od kamilicinog caja..i videcete efekat.

lycos

Danas sam nakon 2-3 nedelje spavao duze od 7 sati.. Toliko o podocnjacima..

rodiæ

kod mene su podoènjaci nasledni,i uop¹te mi ne smetaju.

AnaCrvena

stvarno me ponekad smore podocnjaci...a imam ih skoro uvek,bez obzira koliko spavam...mislim,uglavnom sam neispavana,pa je to tesko nadoknaditi.nisu bas kesice ispod ociju,samo debela modra linija,a ja bleeda,totalno dzanki!
u nekom zenskom casopisu sam procitala  da stavis kasiku u frizider(ustvari dve,za 2 oka  :K ),malo da se ohladi i to malo drzis na ocima...   :lol:
kazu da deluje,ali nisam ni probala!