Farmacija Podgorica

Started by Luximus, 24-09-2007, 17:08:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Surovo...  :run
Mada bi meni takav sistem vi¹e odgovarao, ali dobro...

:cvet

misos

E sto ces mi smo uvijek izuzetak... :run

anaana

ima li koga? evo dobili ste jos jednog clana foruma iz pg  :wave: bice nas jos obecavamo! ako imate neka pitanja sa kolokvijuma da nam proslijedite ne bismo se ljutili...  :happy:

nirre

Sta ljutili ma mi bismo  :ziveli

Cecilly

nirre je dobio pitanja sa kolokvijuma od mene, pa nek ih on prosledi...
Dobrodosla anaana!  :happy:

anaana

nirre je bio dobar pa ih je proslijedio :cvet dobro ce nam doci jer nam je trenutno haos na fakultetu. hvala na dobrodoslici...pozzz :wink: 

nakica

ej bre ljudi sta vam bi da upisete farmaciju .blah.Ja sam sa BG univerziteta i imam jos 2 kom do kraja i vala sam se bas namucila tokom studiranja.Mada moram priznati da mi je u neku ruku i drago jer vidim da cemo imati posla kad pozavrsamo.Ne znam kakvi su vam prof,ali poneki kod nas su IDIOTI,skoro velika vecina je takva.Koloko vas je upisalo fax ove god?

e ja vam ne rekoh da sam iz crne gore i mozda cu vam biti uskoro asistent :djavo

nirre

Upisalo nas 34 i za sada se odiremo,ja ne znam sta je ovo.A sta na bi,pa zelja i volja da upisemo. Pa zavrsi to pa da sto prije dodjes ovamo a sto se tice profa imao par dobrih a pojedini su za***ni.

anaana

sta nam bi...dobro pitanje :> drzi nas nada da ce se isplatiti ovo mucenje. a profe...bas su nam svuatki, nekima bih najradije vrat zavrnula :box vama je lakse jer imate organizovan fakultet, nastavni program...nama je sve u zacetku i onda sve lome preko nasih ledja  :namcor

Bred

pa upocetku je uvek tesko. a mislim da cete imati posla i biti dobro placeni jer je to jedini takav fakultet u Cg a i u Cg treba da postoje apoteke a u skladu sa timi strucnjaci tj farmaceuti tj vi.  :wink:

nirre

Bred,koliko fali farmaceuta govori cinjenica da npr na primorje ima apoteka koje dovode farm iz srbije i placaju sve(smjestaj,hranu,daju automobil)sada ovo zvuci malo apsurdno ali je tacno.

Bred

kul, mozda vam dodjem tamo u primorje  :K

NESIGURNA

e i ja sam na owom fakultetu nasem finom u Podgorici i drago mi je sto saradjujete sa nama :)

Mogu vam reci da se sada iskreno bojim neorganske bas... najvise,...

Pozdrav mom kolegi Misu :)

jub svima  :cvet

nirre

Kako to da pozdravljas misa a mene ne a kolege smo,sad si me razocarala :K

igrackica

NESIGURNA, zasto neorganske, pobogu, pa to je jedan od najlaksih ispita na fakultetu, a pola znas iz srednje skole!
Ako imas neku konkretnu dilemu, kolege ce ti rado pomoci.
Samo ti uci i nista ne brini, svaki ispit deluje tezak dok ga ne polozis!  :cvet