Farmacija Podgorica

Started by Luximus, 24-09-2007, 17:08:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

NESIGURNA

ex ako ja preziwim anatomiju... :help:...

nirre

Alex sad kad znam da si ti kraj mene osjecam se 100x sigurnije ali ipak sad kad nesto razmislim,sanja tebe do sada nisam "snasao",zasto imam osjecaj da ces biti sledeca :smekerica:
Ja cu biologiju tek sjutra da ucim pa kako bude jer stvarno ne mogu,ocu malo da odmorim vise a organsku necu raditi u ponedeljak(dosta mi ovo poena) a anatomija ce mi glave doci jer one nerve mrzim to je nemoguce

Adonis,opasan si nema :pljes: :pljes:

NESIGURNA

nakice...nadamo se da cete biti dobri pa cemo was woljeti :) xexexe

profo pozdraw... ne zamjerajte,studentima se mora oprastati pomalo  :wave: :cvet

Quote from: nirre on 05-12-2007, 19:47:21
Alex sad kad znam da si ti kraj mene osjecam se 100x sigurnije ali ipak sad kad nesto razmislim,sanja tebe do sada nisam "snasao",zasto imam osjecaj da ces biti sledeca :smekerica:
Ja cu biologiju tek sjutra da ucim pa kako bude jer stvarno ne mogu,ocu malo da odmorim vise a organsku necu raditi u ponedeljak(dosta mi ovo poena) a anatomija ce mi glave doci jer one nerve mrzim to je nemoguce

Adonis,opasan si nema :pljes: :pljes:

zlato,samo probaj :) bice bice gusto widim ja  :box :box :box :box  :>

inace ja moram organsku ljudi preslabo sam uradila,a pojma nemam kako da swercujem u anfiteatar i to ako nas bude 20 samo...  :help2: :wall: :wall: :wall: :wall:

inace niree,na nerwe ce nas nagrditi  :nonono:

anaana

ti znas sta ja planiram za sjutra srce... :happy: tako da ce nocas biti duga noc :shock sanja kakvo je ovo prepucavanje? :cvet

nirre

Alex sjutra obavezno :ziveli :ziveli,nisamo nikako do sada(da iskljucim misa)samo da ne bude posle :bljak:

NESIGURNA

xaxaxaxa ocete to da pijukate malo a  :smekerica: a mene niko ne zowe...pa da ja sam dobro dijete  :>

Saskice,kad budem napadala Erina budi po strani  :> :> :> :> :>

anaana

to nije za malu decu :djavo sorry sanjice ali ja sam uvijek uz erina :plez samo da nekrene da prica svasta ipak je ovo forum :nene:

whatever

А колеге, шта кажете да преселите овај чет у Бла-бла подфорум, чисто да будуће генерације које буду студирале ваш факултет имају прегледну заоставштину  :cvet

anaana

sanja dzabe mijenjas slicicu moja je ljepsa :plez :plez :plez fino mi ide ovo ucenje biologije :help:

NESIGURNA

Quote from: whatever on 05-12-2007, 20:01:51
А колеге, шта кажете да преселите овај чет у Бла-бла подфорум, чисто да будуће генерације које буду студирале ваш факултет имају прегледну заоставштину  :cvet

mi hocemo ,nije problem al rekosmo posto smo sa farmacije iz pg owdje pocesmo... mozemo ovdje otworiti temu za nase prickanje ? :hm

e napokon nadjox odgowarajucu slikicu ,,..saska ma kazem ti budi sa strane samo dok ja zawrsim sa ERINOM jedan  :batina pa nastawi opet da ga branis od drugix  :>

saskice ljubim te,idem....na tusiranje i u krewet...

jub jub  :cvet :T

:th:

anaana

kolega odgovoricu ti u stilu adonisa: izgubi se! ako imas neki savjet za nas go ahead ali ovakve provokacije :batina mi smo ovdje gosti, sta ti se to zove?

Adonis_Vernalis

Ljudi. Samo birajte reci. Necu dozvoliti ni za mog bastovana da kazete da je idiot, a kamoli za asistenta ili profesora. To su sve LJUDI!!!

S druge strane, ako neko za svog UCITELJA kaze da je idiot, sta li ce svom studentu reci?

whatever

Quote from: anaana on 05-12-2007, 20:27:27
kolega odgovoricu ti u stilu adonisa: izgubi se! ako imas neki savjet za nas go ahead ali ovakve provokacije :batina mi smo ovdje gosti, sta ti se to zove?
:hmm :hmm :hmm

Хмм, будући да немам намеру да залазим у тамне вилајете твоје концепције елементарне пристојности, само бих волео да ти укажем да се од појединца који се региструје на форум, као вид размене мишљења, имплицитно очекује да задовољава известан, уистину врло базичан степен самоконтроле и културе поштовања саговорника, што код тебе нажалост одсуствује  :roll:

Мој коментар се односио на чињеницу да следеће године, када нови бруцоши вашег факултета буду евентуално желели да се информишу читајући ваша искуства, од тога могу бити одвраћени јер би тај подвиг захтевао и читање гомиле коментара који се не тичу студирања у ужем смислу, па им као такви, нису веома информативни. У том смислу, овај форум има поприлично несуптилну, хоћу рећи лако уочљиву границу између дела који је информативно-конструктивне природе и оног који је за виртуелно дружење и разоноду. Мој коментар је био добронамерне природе и садржао је предлог да са необавезним видом комуникације наставите на за то предвиђеном месту (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/board,65.0.html), али сам изгледа био веома наиван у претпоставци о особома које саветујем... :wall:

Darker

Molim vas da ne zao¹travate nepotrebno polemiku, svaki vid vreðanja je protivan pravilniku i mo¾e biti adekvatno sankcionisan!
Takoðe, na ovom forumu, u ozbiljnom delu se chat i offtopic ne toleri¹u, obratite pa¾nju i na to...

Nemojte duplirati postove, a mo¾ete otvoriti posebnu temu za vas, ali u bla bla forumu :wink: :cvet

zoe

Људи, не знам да ли сте схватили...

Ви овде нисте гости, него домаћи, и апсолутно равноправно можете учествовати у свим темама на форуму, уколико то желите. Просто и једноставно, само овај део форума је ограничен на проблематику директно везану за само студирање. Можете отворити посебне теме за сваки предмет и ту коментарисати о испитним питањима, материјалу из кога се учи, о томе шта професори више, а шта мање траже... А ћаскање можете и преко приватних порука, и преко гомиле других бла-бла тема којих на овом форуму има и превише (за мој укус).

Дакле, whatever је био потпуно добронамеран :wink:

Поздрав и срећно са свим обавезама!