Озваничавање форума?

Started by whatever, 20-11-2007, 17:51:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

whatever

Данас нам је на збору студената друге године Хулио споменуо да ће у блиској будућности овај форум постати званичан форума студената Фармацеутског факултета и да ће са вебсајта факултета постојати линк ка овамо. Волео бих да поставим пар питања у вези са тим, и био бих захвалан ако би Бред или неко други упућен одговорио. :cvet

Вероватно је до мог исувише крутог схватања појма `званичан` али уколико је нешто званичан форум Факултета, то подразумева да он на неки начин осликава и Факултет као институцију. У том смислу, за почетак ме занима да ли то значи да ће форум бити премештен на сервер факултета или ће наставити да се хостује код Д Пленета? Надаље, да ли ће Факултет имати извесну улогу у модерацији садржаја овог форума? Још важније, да ли то подразумева и да на насловној страни више нећемо виђати Цецу и Звезде Гранда, али да ћемо морати да конформишемо другим обавезама, као непостављање испитних комбинација ни линкова на предавања постављена на сендспејс итд? Уједно, да ли то значи да ће се евентуално неки део комуникације са професорима и асистентима одвијати преко форума (овај део звучи утопистички, ставио сам га више ради реда  :>)?

Можда су ми питања мало пренагљена, али имам утисак да су већина званичних форума факултета уопштено доста стерилна и великим делом мртва места. Вероватно сам погрешно схватио озваничавање форума у овом смислу, можда се ипак ради само о жељи Факултета да наш форум приближи студентима који још увек нису свесни његовог постојања (све у процесу страшног скока у 21. век)?

Хвала унапред

Bred

Trcis pred rudu.
Icicemo na razgovor sa profesorima pa cemo videti.
Koliko si mogao primetiti na forumu i inace nije bilo mnogo cenzure ako je uopste i ima.  :wink:
Ceca i zvezde granda su nacin da postizanje odredjenog cilja koji nije vasa briga niti nesto cime treba da lupate glavu a o tome smo nadugo nazvakali letos.  :wink: :K
Dok ne budemo imali malo konkretniih informacija, ovde ide kljuc.  :wink: