Rukometna ekipa FF (žene)

Started by crazy ball, 28-10-2006, 11:44:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

crazy ball

Nadam se da i po neka devojka procita ovu temu i bila bih srecna kada bi se desila situacija da je neka od njih trenirala rukomet i ima zelju da se prikljuci ekipi na fakultetu...
Resili smo da se potrudimo da napravimo pristojnu ekipicu,jer smatramo da je moguce medju tolikim devojkama na fakultetu naci bar 15-ak koje su se bavile rukometom...

Poziv da se uclanite u sportsko drustvo kao potencijalna rukometasica je stalno otvoren,kada god da vam se javi zelja...pa vidimo se    :)   :ziveli

malena

Da devojke svratire... Uvek ste dobro dosle...  :~

alexica

poshto sam vec chlan drushtva, a zivim za rukomet, zanima me da li ce uskoro krenuti neko treniranje, neshto, neka utakmica??? :igra:

malena

Danas je sastanak kordinatora,pa ce se nesto saznati... Dobili smo termin sa muskarcima utorkom od 23-00 ali to je vecini kasno i ne zna kako posle da se vrati kuci,tako da ne idemo na treninge... Ako se danas nesto drugo dogovore bice obavestenje ovde... A ti mi posalji ime i br mob na pm... Samo da znam ko si ti jer sam pokupila neke brojeve u sdff,ali vas ne znam...

alexica

exeeej, rukometasi i rukometasice, da li bi neko od vas bio ljubazan da mi preporuci neki ok klub za treniranje, klub koji ima treninge pomogucstvu negde blizu ljubljenog nam fakulteta? :hmm :hmm