Odg: Vicevi

Started by Phenomenon, 19-11-2007, 20:34:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

Njen dnevnik:

U utorak je bio èudan. Iza¹li smo na piæe. Bila sam ceo dan sa prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Mo¾da je zbog toga bio ljut. Nekako se u razgovoru nismo na¹li. Predlo¾ila sam da odemo na drugo mesto, gde mo¾da mo¾emo malo bolje razgovarati. Njemu je bilo svejedno. I dalje je bio æutljiv i odsutan. Pitala sam ga ¹ta mu je, ali on mi samo reèe "ni¹ta". Pitala sam ga da li sam ga ja naljutila. On ka¾e da nema veze sa mnom i da se ne brinem. Na putu kuæi u autu sam mu rekla da ga volim. On je i dalje æutao i nastavio vo¾nju kao da ni¹ta nije bilo. Za¹to nije rekao da i on mene voli? Da li mo¾da misli o nekoj drugoj? Nekoj mlaðoj?

Kada smo stigli, osetila sam da sam ga izgubila i da on neæe vi¹e da ima posla sa mnom. On je ostatak veèeri sedeo pred televizorom i nije progovorio ni reè. Èinio mi se odsutan i mislima negde daleko od mene. Ja sam legla u krevet, a nakon 10 minuta i on je do¹ao i iznenada reagovao na moje ne¾nosti i vodili smo ljubav. Bio je vrlo strasan, ali i dalje sam imala utisak da je odsutan. Bila sam stra¹no zabrinuta pa sam odluèila da s njim odmah porazgovaram o toj situaciji, ali on je veæ bio zaspao. Ja sam plaèuæi zaspala. U suzama sam se i probudila. Ne znam ¹ta dalje da radim. Moj ¾ivot vi¹e nema smisla.

Njegov dnevnik:

Partizan izgubio, al sam bar ka*ao

nasty girl

dupla tema
http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,5232.0.html