Varate??? Kad???

Started by katarina, 27-07-2006, 15:14:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Maslacak

Slazem se potpuno. Cesto moze biti bolje, da to vezu samo ojaca. Ali to zavisi i od samih pojedinaca, kao i okolnosti koje su dovele do prevare. A tolerancije smo se malo dotakli u temi ljubav na daljinu. :> U tom slucaju dimenzija prevare dobija malo drugacije znacenje...ovde par obicno mora da izgradi odredjenu vrstu tolerancije, ako nista drugo, da ne bi doslo do pojave preterane ljubomore i posesivnosti, jer cinjenica je da nikad ne mozes tacno da znas gde je onaj drugi i sta radi...

nasty girl

ja uglavnom varam kada mi je u vezi dosadno i kada mi osoba suprotnog pola nista ne znaci.

Maslacak

Pa razumem...ali zasto onda varati...kad si vec svesna da je dosadno, i da ti ne znaci nista, onda vise nema razloga da budes sa tom osobom zar ne? Kada su ovakve stvari u pitanju, ja sam vise za to da se provo raskrsti sa starom...

AquArius

Ne pravim razliku izmedju prevare i varanja.
(Da li je na "800m ili 4x200m", meni je sasvim svejedno).

Zivo bice se menja, vremenom odrasta, shvata, zakljucuje.
S nekim sam zato sto mi je lepo, zato sto oboje uzivamo.

Iskusenja postoje. Njima se odoleva.
Ili ne.
Ali onda treba igrati fer, a ne prljavo.

Najlepse je "vezbati" iskrenost. I ljudski je.

Bred

nasty girl

Quote from: Maslacak on 04-08-2006, 11:14:42
Pa razumem...ali zasto onda varati...kad si vec svesna da je dosadno, i da ti ne znaci nista, onda vise nema razloga da budes sa tom osobom zar ne? Kada su ovakve stvari u pitanju, ja sam vise za to da se provo raskrsti sa starom...

moj problem je sto ja ne umem da raskinem sa nekima pa ga ja u stvari teram da on raskine sa mnom jer je tako meni lakse...

Maslacak

Quote from: AquArius on 04-08-2006, 12:32:53
S nekim sam zato sto mi je lepo, zato sto oboje uzivamo.

Iskusenja postoje. Njima se odoleva.
Ili ne.
Ali onda treba igrati fer, a ne prljavo.

Najlepse je "vezbati" iskrenost. I ljudski je.

Naravno. To je idealno. Ali ljudski je i gresiti. Ljudski je i prastati.

@nasty: nadam se da si bar svesna da je taj pristup malo pogresan :wink:

nasty girl

svesna sam ja svega toga, ali jbg.....

Coolgemini

Nasty,a sta bi uradila u varijanti da si sa nekim likom u vezi,da se tom liku uzasno mnogo svidjas i da se zaljubio u tebe,a ti nista ne osecas prema njmeu??Znaci cinila bi sve da on raskine,a on nikada ne bi raskinuo?? :hmTo bi licilo malo na zavlacenje i mozda bi u tim slucajevima trebala odmah na pocetku reci kako stvari stoje..bilo bi ti tesko,svestan sam toga,ali bi njemu kasnije bilo jos teze.. :wink:

Darker

Ne, batice, to je SAVR©ENA VEZA!!! :> :> :> :>

nasty girl

Quote from: Coolgemini on 05-08-2006, 09:15:23
Nasty,a sta bi uradila u varijanti da si sa nekim likom u vezi,da se tom liku uzasno mnogo svidjas i da se zaljubio u tebe,a ti nista ne osecas prema njmeu??Znaci cinila bi sve da on raskine,a on nikada ne bi raskinuo?? :hmTo bi licilo malo na zavlacenje i mozda bi u tim slucajevima trebala odmah na pocetku reci kako stvari stoje..bilo bi ti tesko,svestan sam toga,ali bi njemu kasnije bilo jos teze.. :wink:

e pa bila sam par puta i u toj situaciji....jednostavno ga kuliram i tako ga nateram da raskine sa mnom, i posle izvesnog vremena on ukapira da je kraj i to je to...

Quote from: Darker on 05-08-2006, 09:38:23
Ne, batice, to je SAVR©ENA VEZA!!! :> :> :> :>

:K :K :K :K :K :K

Coolgemini

...NASTY.... :wink: :wink:...sta reci.. :> :>

AquArius

Samo ne treba raditi nekome, ono sto ti sam ne bi zeleo da ti se radi.

E, a to stvarno moze biti individualno.

Maslacak

Bas tako. Ja uvek tako i razmisljam - i ponasam se u skladu sa tim.

nasty girl

pa mene je jednom decko prevario i ja se zato svetim celoj muskoj populaciji...

ali sad sam imam nekog koga volim najvise na svetu i ne bih ga prevarila da mi ponude celo bogatstvo.... :Lj :Lj :Lj