Fudbalski derbi: MF - MB (II godina)

Started by biwi, 24-11-2007, 14:43:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biwi

Sta mislite ko je pobedio?

Biohemicari, naravno!!!!

Ali smo na kraju ipak bili kolegijali i nismo dozvolil katastrofu MF, jer onda ne bi hteli igrati vise sa nama, na kraju ipak podnosljivih:

MF  --  MB
16  --  17

SASTAV MB:
MEnko
Djole
Biwi
DEx
Ceka
Milutin
DAne

Strelci:
Dane x4
Djole x3
Biwi x4
Dex x4
Milutin x2

za MF neka napise hulio, revans smo se dogovorili da im pruzimo ipak sledece nedelje, ali tek onda moraju dovesti navijace, jer i ovo malo nije uspelo da nas omete, pogotovo sto su pokusali da dekoncentrisu mene pesom "marina, marina, marina....", sto me je samo dodatno stimulisalo :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica:

shiky

Rekose mi sinoc...E pa Biwi cestitam vam.Sledeci put,pobeda je nasa  :>
Go MF,go MF GO!!Oooleee  :~
[off] je l' dobro chirlidujem? [/off]  :K

Pedja

Можда сте добили битку али не и рат  :>

pig_am_am

bravo momci,svaka cast. u svakom slucaju ovo je bas lepa akcija i zdravo takmicenje i mnogo mi se svidja. :~

hulio_salinas

Na poèetku su biohemièari napravili solidnu razliku i sve vreme smo ih jurili. Nismo uspeli. 4 minuta pre kraja je bilo 4 razlike i uspeli smo da smanjimo na jedan razilke i to je sve.

Nije istina da su nas pustili, jednostavno su se umorili. Dodali smo gas na kraju, ali ne dovoljno.

Ne mislim da su uop¹te bolji od nas! To æe dokazati sledeæe utakmice! Biwi je èovek i potvrdiæe moje reèi.

Sastav MF:
Veljko, DeVla, Spiriæ, Sloba, Pedja i Hulio.

Moram reæi da su oni imali golmana, a mi smo se menjali na golu. I moram reæi da su imali 2 izmene, a mi samo 1. Niko nam nije kriv, samo konstatujem. Bez obzira na ovo, ipak smo bili bolji na kraju termina.

Biwi i ja smo zamislili da od ovoga napravimo tradicionalni derbi. Pored predavanja, ve¾bi, uèenja, nije lo¹e organizovati sportske aktivnosti studentima. Trudiæemo se da jednom nedeljno organizujemo termin. Pre svega, cilj nam je da se aktiviramo fizièki i da izaðemo iz glupih stolica i fotelja. Moramo malo da prodrmamo organizam i izbacimo ono negativno iz sebe.

Na drugom mestu je, naravno, probuðvanje takmièarskog duha. ®elja za pobedom mora biti tek tolika da damo sve od sebe da bismo pobedili one druge i ne sme da prelazi tu granicu. Potrudiæemo se da ne izbije naki rat, mr¾nja... samo da bude fer sportsko okupljanje. Mi smo svi odlièni drugari i mislim da to neæemo pokvariti.

Do sledeæeg derbija, SPORTSKI POZDRAV! :cvet

biwi

Naravno hulio da smo pre svega odlicni drugari i da mi se to mnogo svidja, i tako treba da ostane zauvek, a ovaj fudbal, kao sto si i sam rekao treba da bude jedan vid rekreacije na kojem ce svi malo razmrdati! ipak ti i ja kao predstavnici godine moramo i da mislimo na zdravlje studenata.. :lol2: :lol2:

a sto se golmana tice mislim da je odneo prevagu jer je BARBIE IS A SLUT bio nesavladiv!!! :K :K :K :K

a to ko je bolji, necemo sada o tome, jer da smo nastavili da igramo angazovano kao na pocetku kada smo vodili sa 7-1, ne bi bilo 17-16 vec 17-5!!!! :smekerica: :smekerica:

hulio_salinas

Dobro, nek rezultati poka¾u i doka¾u. :ziveli :~

A "Barbie is a slut" je bio :Bog. I za izbor majice i za pokazane golmanske predispozicije! Kakav kraaalj!

Ja sam odu¹evljen atmosferom pre, za vreme i posle utkmice. Zaje*ancija neviðena!

Za one koji su bili, pomenuæu samo par stvari:
pre utakmice
- Pa jesi li ti lud da igram u dukserici?! Ovo je fudbal...
- Frank Lampard: "Neæu da nosim ovo... ne mogu bre... ne mogu! Be¾i bre!"
- Vincenzo, ispravi se. I ti, Ali Neri.
- Nema za ja*a ni prstenca.
tokom utakmice
- Brate, ovi biohemièari se drogiraju 100%. Vidi ovaj pao od droge.
- Publika: "Marina, Marina, Marinaaa,...", "Don Corleone, je*o te Don Corleone...", "Dane nema pojma..."
posle utakmice
- ostaju mu loknice
- Ajde, Biwi, napuni ovu fla¹u da proverimo koliko ima¹ dopinga u sebi.
- Ti si, brate, ¾ivotinja.
- Brate, ovaj Ðole kao da ima motor.

Ne mogu svega da se setim, Biwi pomozi. :>

biwi

cekaj hulio, za naseg golana sve reci hvale, ali za vaseg Frank Lamparda iz vrnjacke banje???? :K koji kralj, cekaj koje je ono prozivanje bilo u svlacionc kada je sloba poceo da zeza ceku, znam da sam se valjo od smeha.
MA bilo je toliko dobro, i takvo zezanje za se pola stvari i ne secam vise!!
ali hulio zaboravio si da smo imali i 3 poluvreme, zavrsili smo u pivnici stari grad!!!!!

a da cujes tek tu fore:
a: Jebote koliko ljudi u ovom gradu traze posao ali ga nigde nema...
b: kako nema, mogu ja da ti sredim ako hoces da radis, da toces gorivo u trolejbus
a: koliko placaju
b: plata je do j*ja, radis 3 sata dnevno, 1000din sat
a: ne zezaj, to je super, ajde vidi da mi to sredis, radio bi majke mi!!!!!

:K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K

stef

hulio_salinas

:siza: Oæu ja da toèim gorivo u trolu! :116:

Ne znam, ne mogu da se setim... Mislim da je to bilo zbog bodi-majice: "Brate, dal' æe¹ da igra¹ fudbal u bodi-majici?!"

Ne znam vi¹e... ne mogu da se setim. Sve vreme sam se valjao od smeha.

Sole

auuu, pa vama je bas bilo extra!  :116: :116: :116:
kako je to super!  :)):
koliko vidim Shiky, vodices ti neke cheerleadersice za sledecu tekmu  :smekerica:
:lol: :lol: :lol:

hulio_salinas

Sinoć su bile 3 navijačice i 1 navijač. Nadamo se da će sledeće nedelje doći još neko.

Malo pre mi se javila još jedna zainteresovana koleginica.

Biće sjajno zezanje! :)):

biwi

ali pazite da ne pogotite cilidesrsice koje treba, jer tek onda necete imati sansi..... :happy: :happy: :happy: :happy:

Pedja

:116:  Хаха,који краљ   :>

biwi

e pedja samo sto je boja majice svetlo plava, uz tu boju je mnogo, mnogo bolje :> :> :>