Fudbalski derbi: MF - MB (II godina)

Started by biwi, 24-11-2007, 14:43:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Želim da čestitam biohemičarima na današnjoj igri. Stvarno su bili bolji. Nema reči. Svaka čast, momci. :pljes:

Mnogo raduje činjenica da je današnji fudbal ličio na pravi. Bilo je dosta trčanja, šansi, duela, šuteva,... Stvarno je bilo super gledati. Bolji tim je pobedio.

Moram da pohvalim njihovog golmana, koji je stvarno vanserijski. Ne zezam se. Da njega nemaju, ne bi bilo zanimljivo igrati. Ovako... čovek pomera ravnotežu ka njima... Stvarno je izvanredan. Ne možeš mu dati gol... brani kao lud. Menko, :pljes:

I ostali su stvarno bili sjajni. Bez greške: Đole (akcenat), Biwi, Milutin, Dane, Dex, Ceka... ne znam da li sam nekog zaboravio. Nadam se da nisam.

:pljes: :pljes: :pljes:

Zahvaljujem se navijačicama, koje su danas došle u rekordnom broju. Bodrile su nas do poslednje sekunde, ali glava hoće, duša neće. Nadam se da nisu razočarane i da će doći sledećeg puta ponovo!

:~ :~ :~

biwi

hvala na lepim cestitkama, ali ovo je nasa nedelja i sada je red na mene malo za prozivke!!!!! :K :K :K posto sam jedini mb na forumu....

kako ide ona reklama:

MB

- MUCH BETTER
- MUI BIENE
- MOLTO BENE
- MNOGO BOLJI......

ljudi ovaj fudbal je pokazao realnu sliku, 15-10 za mb, bez komentara rewzultat sve govori, i ja sam vam rekao da kada farmaceuti imaju mnogo manje navijacica igraju bolje u suprotnom smo vam pokazali veceras~~~~!!!!! :K :K :K

@ hulio jel vam sledece nedelje igra terzic?????

hulio: igra!

onad je to vec 3:1 u pobedama za mb

@ pedja: jel vam lycos brani one tamo nedelje????

pedja: brani!!!!

onda je 4: 1 za biohemicare.......

:> :Bog :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

e bre mf kada ce te shvatitI napokon sta zanci rec MB?!?!?!

POKAZACEMO VAM OPET SLEDECE NEDELJE........

:smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica:

nema nista lepse nego kada te protivnik hvali, to je onako potpuni feeling...........

ali te njihove imaju pravu potporu, nije lako biti u kozi mf!!!!!

hulio_salinas

Biwi, u redu je.

Ajde onda da saèekamo sledeæu utakmicu. Neæem da padam na provokacije.

Svaka èast na juèera¹njoj igri, ali to ne mora ni¹ta da znaèi. Idemo dalje.

:cvet

lycos

Quote from: hulio_salinas on 10-12-2007, 00:50:59
Moram da pohvalim njihovog golmana, koji je stvarno vanserijski. Ne zezam se. Da njega nemaju, ne bi bilo zanimljivo igrati. Ovako... čovek pomera ravnotežu ka njima... Stvarno je izvanredan. Ne možeš mu dati gol... brani kao lud. Menko, :pljes:
sta je sve odbranio  :pljes:

hulio, dao si 6-7 od 10   :pljes:

*

Biwi, mogao si da napises post na celoj stranici :hmm .blah.
Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje!!!
Videces ti, vratice se ovi nasi u formu puc

biwi

* pa tvoji su vec u formi, ja mislim da ti navijas za mene.... :cvet

Roben

ако је биви бранио није ни чудо што су победили њега не могу да промаше  :>

biwi

mi imamo pravog golamana za razliku od mf, tako da bivi nema potrebu da brani,ali ako hoces da vidis rezultat kada ja stanem na gol sledeci put, nije problem jer ce onda bitti 3:1 u pobedama za mb!!!!! igra ili branio mi dobijamo tako da....

Roben

па кад тебе виде сви се уплаше  :K

stef

Ako bude branio kao na medicinijadi...bice pobeda MF garant... :plez

Pedja

Немојте тако,они су победили,нек се радују још мало   :>

Чуо сам хоће неке колеге са  старијих година да играју са нама  :djavo  8)

*

E, ja cu da branim za MF i sa starije sam godine :plez

ares

Devla je bio sad kuci na tehnickom pregledu,posto je ugradio 90KW inzvanredan motor! Tako da su se majstori malo vise zadrzali oko njega, pa je zbog toga zakasnio!Ovom prilikom zeli da pozdravi MB-OVCE i porucuje da ce biti veselo sledeci put! puc :K :K

biwi

hulio preporucujem ti da uzmes * za golmana, imas dva razloga, i to dobra:

1. branice bolje od lycos, to je sigurno :K :K :K :K

2. ja necu smeti njoj da dam golove :smekerica: :smekerica: :smekerica: :smekerica:

*