Fudbalski derbi: MF - MB (II godina)

Started by biwi, 24-11-2007, 14:43:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Oooooooo, silovanjeeeee, silovanje........  :>

Pedja je pokazao fer-plej i zrtvovao se kao nikad i igrao je 5 min za MB. Cak nam je i dao gol, ali ni to im nije pomoglo.

Pedja

Па добро одиграо сам 5 мин за њих јер нису имали играча а и нико није хтео од наших,мислим да нема љутње  :a  :cvet .

Phenomenon

Naravno da nema.

E, da, umalo da zaboravimo Devlin gol sa nase polovine  :pljes: :pljes: :pljes:

Pedja

Браво Девла  :pljes:   :pljes:  :pljes:

Девла је наш Ћави Алонсо  :>

hulio_salinas

Da, bre! Devla ga je dao preko pola terena! :Bog

Taj potez je podigao publiku na noge! :pljes:

biwi

za DeVlu jedan veliki  :pljes: :pljes: :pljes: :pljes: :pljes:, nasa barbie nije tu nosta mogla, cak smo pokusali da i menjamo golane ali nije islo!!!!

ali za ove prozivke: " silovaje, silovanje...", nismo se tako dogovorili, sledeci put nemojte kukati kada krenem ovde sa prozivkama i provokacijama, nije lepo i nije fer paly, ja sam se prosli put zahvalio farmaceutima na fer i korektnoj borbi a vi sada tako.... dobro, dobro, pamti pa vrati!!! :F :F :F :batina :F :F :batina

pig_am_am

a sto vase nevijacice ne navijaju za vas?

mikele

Ееееееее Пеђа на шта си спао да играш за биохемичаре :wall: :wall: :wall:
Ја то себи никада не бих дозволио. :K
Биви више среће други пут и смршај мало,па онда неће бити повреда. :lol:

Pedja

Микеле,играо сам 5 минута пошто нису имали играча  :>  али сам се после вратио у моју екипу.
Немој да зезаш  :batina  :>
Quote from: pig_am_am on 03-12-2007, 15:37:40

Ајде Биво одговори,где су вам навијачице   :smekerica:  :>

whatever

Quote from: mikele on 03-12-2007, 16:20:56

Биви нема вишак килограма, он, као и сви ми пуначкији, има крупне кости :happy: Него биохемичар, па смотан... :roll: :plez

Браво за колеге фармацеуте, нисам ни сумњао :pljes: :~

biwi

zar tako mikele ti svom bratu, ali dobro......

Quote from: whatever on 03-12-2007, 20:12:57
Quote from: mikele on 03-12-2007, 16:20:56

Биви нема вишак килограма, он, као и сви ми пуначкији, има крупне кости :happy: Него биохемичар, па смотан... :roll: :plez

whatever mi biohemicari smotani.... :hm :hm :hm mislim da gresis,,, :K :K :K

Quote from: pig_am_am on 03-12-2007, 15:37:40

pa kazu nece da gledaju ne zanimljiv fudbal, posto su cule da smo farmaceutima odrzali cas fudbal na petoparcu!!!!!!!!!!!!!!!!!

hulio_salinas

Ljudi (=farmaceuti), nemojmo preterivati da nam se ne vrati zaje*ancija. Neka... æutaæemo... Objasnili smo im par stvari na terenu. Istina je da su bili oslabljeni i to je smanjilo dra¾ na¹e pobede. Èekamo narednu utakmicu. :smekerica:

Lièno, mislim da se biohemièarima vratilo za ono ¹to su nas zezali (mislim na Biwija). Da nas nisu ovde javno prozivali, ne bismo ni mi sada njih. Zato, Biwi, nemoj da prièa¹ "pamti pa vrati", jer mi tebi vraæamo ono ¹to smo zapamtili. :>

Ljudi, ovo je jedna velika zajebavancija. Pustite Biwija na miru. On je u manjini ovde na forumu, pa ga je lako isprovocirati. Saèekajte jo¹ koju utakmicu da vidimo ko je stvarno bolji. Do tada... neka vam zvoni u glavi >10 razlike za Farmaceute.

:~ :~ :~

Biwi, :cvet

Ostali, :ziveli

mikele

Биви ја ћу да навијам за тебе,а ако треба и играћу иако нисам МБ,али пошто си овде у мањини,ја те подржавам :>

biwi

@ hulio_salinas i ja ovo shvatam kao jedan vidi zajebancije, i bas mi je drago da i ostali isto tako zhvataju, ovo mi je hulio zajebancija kao i fmp, ja ljudi dodjem da procitam ovo da bih se lepo najsmejao!!!!!!!!!!

pod ovo ljudi nisam mislio na farmaceute :K :K :K :K :K :K

farmaceuti nemoj da vam to >10 razlike mnogo zvoni u glavi da ne biste posle sledeceg fudbala imali totalnu amneziju i zaboravili stvari koje su se desile nedelju dana pre O0 O0 O0 O0 O0

stef

@Hulio@Mikele: Nemojte da zaboravite ko je mentor Biviju. :batina