Prosidba na pozornici

Started by Roben, 25-11-2007, 17:02:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Prosidba na pozornici

Glumac aleksinaèkog pozori¹ta priredio je neobièan fini¹ predstave, kada je umesto "la¾ne" veridbe predvidjene tekstom, zaista zaprosio svoju devojku, koja je sedela u publici.

Kako prenosi "Glas javnosti", Srdjan Stojadinoviæ, glumac u predstavi "Kabare", odluèio je da iznenadi svoju devojku Nata¹u.

"Ceo Aleksinac znao je za njegov plan, osim mene! Na kraju predstave, jedan od likova, kojeg tumaèi na¹ buduæi kum Bojan Petkoviæ, prosi svoju devojku. Medjutim, Srdjan je uzeo mikrofon, si¹ao sa bine i zaprosio me pred kamerama emisije "Sve za ljubav"! Ne mogu da dodjem sebi od ¹oka" smeje se buduæa gospodja Stojadinoviæ, koja je veæ 17 godina vezana za invalidska kolica. Buduæi mu¾ joj je ponudio brak reèima da ¾eli da zauvek bude njen andjeo èuvar.

Iako su bili prijatelji odmalena, Nata¹a je tek nedavno skupila hrabrost da Srdjanu prizna svoja oseæanja, a sada æe svoju vezu krunisati brakom.

"Planiramo svadbu na proleæe, a po¹to sam se posle ovakve veridbe skoro i navikla na kamere, odluèili smo da se prijavimo i za emisiju "48 sati-svadba"" ka¾e presreæna buduæa mlada.

(MONDO)

Masha

Meni je drago sto je ona srecna. Mada, ja ne bih volela da me neko prosi pred kamerama sto ne znaci da imam nesto protiv onih koji u tome uzivaju. Verujem da bi ona isto bila srecna i da je zaprosena u nekoj intimnijoj atmosferi. Ali, sve u svemu, ljubav je tu i nek` im je sa srecom.