Ceda trazio robiju za Cecu

Started by Bred, 26-11-2007, 16:11:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS


Èedomir Jovanoviæ tra¾io da Ceca bude zadr¾ana u zatvoru bez osnova, tvrdio je da ima èvrste dokaze da je ona ubila Ðinðiæa!

ÈETIRI MESECA U ZATVORU... Svetlana Ceca Ra¾natoviæ

Lider LDP-a Èedomir Jovanoviæ tra¾io je u julu 2003. godine da pevaèica Svetlana - Ceca Ra¾natoviæ ni sluèajno ne bude pu¹tena iz zatvora! Jovanoviæ je na neformalnom sastanku s tada¹njim premijerom Zoranom ®ivkoviæem pobesneo kad je saznao da æe Ceca biti pu¹tena iz pritvora i tra¾io da ona po svaku cenu ostane u CZ-u bar jo¹ ¹est meseci, saznaje Press od jednog od ministara u ®ivkoviæevoj vladi!

- Na tom sastanku u zgradi Vlade bili smo Zoran, Èeda i ja. Bilo je reèi o krizi odnosa u DOS-u, jer su ®ivkoviæa tada ucenjivali „orliæevci"... Onda je, usred sastanka, Èedi stigla SMS poruka. Kad ju je proèitao, pocrveneo je od besa! Odmah je poèeo da vièe da „neki idioti iz suda hoæe da oslobode Cecu iz zatvora". Pozvao je ministra pravde Vladana Batiæa i tra¾io od njega da Cecu po svaku cenu dr¾i u zatvoru bar jo¹ ¹est meseci, jer, kako je rekao, ima èvrste dokaze da je ona ubila Ðinðiæa (?!) - preprièava izvor Pressa.

Prema njegovim reèima, „Èedino divljanje" prekinuo je premijer ®ivkoviæ.

FAKTI

- Svetlana - Ceca Ra¾natoviæ 2003. provela je 121 dan u zatvoru

- Uhap¹ena je u vreme „Sablje" 17. marta 2003.

- Prvo je optu¾ena zbog kontakata sa „zemunskim klanom", a kasnije i zbog navodne utaje poreza u FK „Obiliæ"

- Pu¹tena je iz Centralnog zatvora 15. jula 2003.

Vojna bezbednost

- Zoran je posle nekoliko minuta presekao stvar. Rekao je Èedi da se smiri i da niko ne mo¾e da dr¾i bilo koga u zatvoru bez zakonskog osnova. Èeda je onda rekao da ima dokaze da æe Ceca uz pomoæ vojne obave¹tajne slu¾be da pobegne iz Srbije èim je puste iz zatvora. ®ivkoviæ je, ipak, odbio svaku dalju raspravu i na tome se sve zavr¹ilo - obja¹njava izvor Pressa.

Prema reèima na¹eg sagovornika, Èeda Jovanoviæ je odmah posle ubistva Ðinðiæa lièno nalo¾io da se „proveri Ceca", da joj se pretrese kuæa i da se uhapsi.

IMAO PIK NA CECU... Èedomir Jovanoviæ, lider LDP-a

- On je govorio da zna da je ona mafija¹ka k....! Kad god bi spomenuo njeno ime, on je psovao, a jako su ga nervirali tekstovi u novinama koji su podr¾avali Cecu - obja¹njava sagovornik na¹eg lista i ka¾e da mu se èini da je Jovanoviæ tada „imao lièni problem s Ra¾natoviæevom".

- Jednom prilikom, posle jedne sednice vlade, tada¹nji potpredsednik vlade Neboj¹a Èoviæ ¾estoko se posvaðao s Èedom. U jednom trenutku, Neboj¹a mu je pred svim ministrima rekao da mu je bolje da æuti i da æe pre ili kasnije morati da objasni kako je ispijao viski na bazenu u ©ilerovoj! Èeda se zblanuo! Prvi put mu je to neko rekao u lice. Ali, umesto bilo kakvog konkretnog odgovora, krenuo je da optu¾uje Èoviæa da ¹titi Cecu! - napominje na¹ sagovornik.

„Mafija¹ke novine"

Èedomir Jovanoviæ i njegov LDP juèe nisu hteli da komentari¹u na¹a saznanja. Jedan od njihovih funkcionera, koji nam se nakratko javio na mobilni telefon, samo nam je poruèio da „ne govori za mafija¹ke novine", dok je biv¹i ministar pravde a sada poslanik LDP-a Vladan Batiæ prekinuo vezu èim je èuo da zovemo iz Pressa.

Na drugoj strani, Ceca Ra¾natoviæ ka¾e da je ranije èula sliènu prièu, ali da ne ¾eli da bilo ¹ta komentari¹e na ovu temu.

- Ja sam svoju golgotu pro¹la. Uhapsili su me i dr¾ali u zatvoru du¾e od bilo kog mafija¹a. Onima koji su to uradili meni i mojoj deci savest je najveæa kazna - ka¾e Ceca.
D. Lebovski

Darker

Izvor je haos, ali daj Bo¾e da je sve to taèno, opet bih glasao za njega :K :Bog :Bog :Bog

Bred

mozemo otvoriti temu o zivotu i delu Cede Smrka.
A D, rekao bih da mu se ne pise dobro  :wink:

D, da li opravadavas da neko, BILO KO, cuci u zatvoru 4 meseca zbog ludog Cede koji tvrdi da on licno i samo on ima dokaze da je CECA ubila Djindjica?!?!?!
Ko je imalo zdrav u glavu, zna da ovo spada u domen naucne fantastike i debilizma.  :wink:

lycos

Ceda za predsednika! ha ha ha!  :K  :smekerica:

Darker


Bred

obezbedicu vam besplatan pregled i tretman kod psihologa i-ili psihijatra  :K :K

Darker

Hvala, poludeh od Cece naèisto :plez :K

jeckili_cg


shumshi

QuoteKad god bi spomenuo njeno ime, on je psovao
:>
Ovo je dobro!

i ja isto tako!

pig_am_am

napad je najbolja odbrana.

seljanka sto posto zna svasta o smrku.
[off] izvinjavam se simpatizerima i jednog i drugog aktera ove price[/off] :>

pop

Bredly, ti si izgleda podvojena licnost. U temi ...a nisu novine si za ovakve 'novine', tj. tekstove napisao (citiram) 'prilicno su tendeciozni i pitanje je koliko se moze imati poverenja u ono sto oni pisu', a u drugim temama iznosis kao svoje stavove one koje upravo ti mediji lansiraju. Pa zar mislis da je neko ko je bio u najuzem vrhu tadasnje vlasti, blizak Cedi i Zivkovicu, mogao da razmislja toliko razlicito od njih, pa jos sad da svoju ispovest da jednom Pressu?! Mrzi me sad da brojim koliko si puta na forumu napisao Smrk, ali pretpostavljam vise od 100 puta, sviras istu plocu kao oni fizikalci na Vukovom spomeniku, a ja bih voleo ipak malo da konstruktivnije diskutujemo o ovakvim temama. Ako to nije moguce, nema veze, samo reci  :wink:

Girl

Ha ha ha, dobar si, Dare!c c c

Sto kaze Teofil Pancic - ja ne znam sta Ceda radi u privatnom zivotu, sta je radio u mladosti i sl., ali kad vidim koji su mu neprijatelji (mislim na onih desetak koje je tuzio- Kostunica, Velja Ilic, Djelic, urednik Pressa, urednik Kurira, urednik Gazete, Miskovic,....), ne moze, a da se ne bude na njegovoj strani!

Ti si, Brede, izvukao clanak iz jako  hm, 'zanimljivih' novina, tako da se iz ovoga moze samo videti tj.- zakljuciti kako sve sto Ceda prica nema nikakvu osnovu i kako je on, u sustini, nenormalan. I sada bi da se svi smejemo njemu!

:wall:

:wave:

AL-Samlud


*

Ja stvarno nekad ne mogu da vas razumem - citam ove postove i ne verujem oko cega se vodi prepirka?!
Pomirite se sa tim da istinu nikad necete saznati i vodite svoj miran zivot van okvira politike - to vam je moj savet :friend:

Bred

Nisam ja komentarisao istinost niti je moje da utvrdjujem da li je tacno da je Smrk radio sve to sto je radio, to ce sud i vreme pokazati i dokazati nadam se.
Uglavnom, i ovo sto je napisano ne odudara od njegovog stila ponasanja a setimo se da je Smrk tad bio znacajna funkcioner DOSove vlasti  :wink: