20 razloga zato je bolje biti ¾ena nego mu¹karac

Started by nasty girl, 29-11-2007, 16:04:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nasty girl

1. Prilikom tretmana masiranja ne mora da crveni zbog erekcije

2. Kada ispegla neki odevni predmet, to se i primeti

3. Ako tvoj kom¹ija nabavi bolji auto, ne dobija slom nerava

4. Posle burne noci ne mora da, puna straha i strepnje, pita: kakva sam bila?

5. Ne mora da zna napamet imena svih nacionalnih fudbalskih klubova i rezultate pocev od 1980. na ovamo

6. Retko zaluta, i to uglavnom zato jer te nije sramota da zastane i pita za pravac

7. Gotovo uvek zna da li je dete tvoje ili nije

8. Napije se i bre i lak¹e nego mu¹karci, to se odra¾ava pozitivno na tvoj kucni bud¾et

9. Frajeri jo¹ uvek misle da moraju da placaju tvoje racune, a ti mo¾e¹ da ono ¹to u¹tedi¹ investira¹, recimo, u novog decka

10. Za vreme brodoloma spasavaju te medju prvima

11. Bolje je biti tatina curica, nego placljivi mamin sincic

12. Ne mora da se odmah baci na renoviranje kuhinje posle jednog pripremljenog jela

13. Prema statistikama ¹anse da te uhvate u tajnoj ljubavnoj aferi su mnogo manje nego kod mu¹karaca

14. Ne mora da ucestvuje na olimpijadi zvanoj ko ce vi¹e popiti, voditi ljubav...

15. Mo¾e da zadr¾i vozacku dozvolu i pri najvecim prekr¹ajima samo uz pomoc ¹ifre krokodilske suze

16. U ¾enske magazine uvek stavljaju bolje i vrednije poklone

17. Ne mora uop¹te da zna kako funkcioni¹u one stvarcice na benzinskoj pumpi jer se uvek nadje neki besposlen i ljubazan mu¹karac

18. Posledice neprospavane noci mo¾e uvek da prikrije puderom

19. Postoji cela vojska koja se brine za tvoj izgled

20. A postoji i Ricky Martin!

Mashrum

3. Ako tvoj kom¹ija nabavi bolji auto, ne dobija slom nerava

Kako ko,neko i dobija..   :ninja: :lol: :lol: :lol:

Ayrton Senna

15. Mo¾e da zadr¾i vozaèku dozvolu i pri najveæim prekr¹ajima samo uz pomoæ ¹ifre krokodilske suze.

E ovo sam video na delu.  a005
Ma uvek upali.

Masha

Ovo pod 7 bih preformulisala u - uvek zna da je dete njeno  :K
Ovo pod 15 mi se bas dopada  :K, a pod 17 - potpuno tacno  :wink: (mislim, znam ja kako funkcionise, ali ne koristim). Sve u svemu - lepo je biti zena  :~

tarantulica

Quote from: nasty girl on 29-11-2007, 16:04:11
6. Retko zaluta, i to uglavnom zato jer te nije sramota da zastane i pita za pravac

Sla¾em se sa prvim delom reèenice  :happy:

Quote from: nasty girl on 29-11-2007, 16:04:11
8. Napije se i bre i lak¹e nego mu¹karci, to se odra¾ava pozitivno na tvoj kucni bud¾et

11. Bolje je biti tatina curica, nego placljivi mamin sincic

Ove dve stavke su mi omiljene  :trfr:

zvecarka

Prema statistikama ¹anse da te uhvate u tajnoj ljubavnoj aferi su mnogo manje nego kod mu¹karaca....
hm...
moguce... :smekerica: