Marijana Mateus uzvraæa udarac

Started by Roben, 29-11-2007, 22:19:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Marijana Mateus uzvraæa udarac

Marijana i Lotar Mateus razve¹æe se po austrijskom zakonu, a lepa Srpkinja æe, po zavr¹etku brakorazvodne parnice, biti bogatija za nekoliko miliona evra. Kako saznaje "Press" iz izvora bliskih Marijani, njen austrijski advokat Robert Morijanc uveliko sprema akciju koja æe prilièno pomraèiti ljubavnu sreæu nevernog mu¾a.

"Marijana i Lotar nisu potpisali predbraèni ugovor, pa æe njoj, prema odredbama austrijskih zakona (poslednje mesto boravi¹ta im je u Austriji), po kojima je ¾ena bog, pripasti polovina svih prihoda ostvarenih u poslednje èetiri 'zajednièke' godine", ka¾e sagovornik "Pressa", Marijanin veoma blizak prijatelj, dodajuæi da se biv¹a Koletova supruga oseæa fenomenalno, dok je Lotar u priliènoj panici.

U intervjuu za nedeljnik "Bunte", Lotar Mateus je rekao da je brak sa Marijanom jo¹ poèetkom godine zapao u te¹ku krizu: "Marijana i ja nismo uspeli da se pove¾emo, da ¾ivimo ¾ivot pod jednim krovom. Ona je neverovatna ¾ena, uspe¹na je poslovna ¾ena i sjajna majka, ali ima svoj ¾ivot", ali izvor "Pressa" navodi da je Lotar napravio "veliku gre¹ku jer je u javnost iza¹ao prvi, iz inata, baciv¹i tako Marijani rukavicu u lice".

"Èitava nemaèka javnost mu se smeje, a Marijanin intervju, koji je najavljen za sledeæi broj nedeljnika "Bunte", oèekuje se kao medijska bomba godine. Iako je najavljeno da æe Lotar karijeru verovatno nastaviti u minhenskom Bajernu, ako Marijana progovori i otkrije neke stvari, pitanje je u kom æe klubu na kraju on zavr¹iti", dodaje ovaj izvor.

Marijana Mateus, koja se trenutno nalazi u Budimpe¹ti, nije ¾elela da komentari¹e razvod: "Zasad ne ¾elim da govorim o na¹em razvodu, jer on jo¹ nije okonèan", izjavila je za "Bunte", i dodala: "Ali, jedna stvar mora da se zna: To kako Lotar predstavlja stvari, nije taèno. To je njegovo vidjenje stvari, a na moje. Ja jo¹ èekam", navodi Marijana sa osmehom iza kog se krije velika odluènost.

Kako saznaje "Press", Marijana æe èekati do sledeæeg èetvrtka, kada æe svoju ekskluzivnu ispovest objaviti u nedeljniku "Bunte", koji joj je za intervju ponudio oko 25.000 evra.

(MONDO)

Masha

Marijana i Lotar Mateus razve¹æe se po austrijskom zakonu, a lepa Srpkinja æe, po zavr¹etku brakorazvodne parnice, biti bogatija za nekoliko miliona evra. - evo jednog od nacina da zaradite prvi milion  :K

Al-Jasmina

:> :> :>

secam se predavanja nase profesorke iz gimnazije koja je rekla- san svakog amerikanca je da zaradi milion dolara (za pocetak) buduci da od kamate moze da zivi bez problema  :)):

Steta sto im nije islo,
delovali su mi kao lep par?  :lol:

Mashrum

Ma daaaaj,Jass..Ona ga jede za doruèak.  :)):  :lol:

Al-Jasmina

:> jel ti vidis "?  :lol:"

Marijana Mateus,
nasa "velika bela" pliva again :wink:
cuvajte somitje  :happy:

Ksenija

svaka joj cast!hehe  :lol2:
on je ispao glup,znao je da ako se razvedu da ce da ga olesi,a posto je on imao vec nekoliko brakova pre nje,mogao je da se obezbedi makar predbracnim ugovorom...ali sta ga branim,pa nije ni on cvecka,sa nekom klinkom se vucara...
ponavljam:Svaka cast Marjani za taj potez izbegavanja predbracnog ugovora :pljes:

jecapereca

Quote from: Al-Jasmina on 29-11-2007, 23:34:19
:> :> :>

secam se predavanja nase profesorke iz gimnazije koja je rekla- san svakog amerikanca je da zaradi milion dolara (za pocetak) buduci da od kamate moze da zivi bez problema  :)):

Lepo su vas ucili u skoli! :K

Ivke

Mislm da se on bas zeznuo...Nije znao sa kim ima posla...Ne moze se lako izaci na kraj sa "prelepom Srpkinjom"...Bas mi ga je nekako zao!