'NAJJ' spektakl u BG Areni

Started by mikele, 30-11-2007, 10:45:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mikele

'NAJJ' spektakl u BG Areni
©arapova i De Niro u Beogradu, Jelena neizvesna
(http://nono9.us)

Pripreme za Humanitarni dan tenisa, spektakl zakazan za 7. decembar, na kojem æe centralne zvezde biti na¹i najbolji teniseri, ulaze u zavr¹nu fazu.

Ovim povodom u Beograd bi trebalo da doðu ruska teniserka Marija ©arapova i holivudski glumac Robert de Niro, dok bi dolazak Monike Sele¹ bio pravi pravcati pogodak.

- U pregovorima smo sa prijateljima Novaka Ðokoviæa koji ga prate i navijaju za njega na velikim turnirima. Jo¹ ni¹ta nije sigurno, jer oni imaju izuzetno popunjen kalendar obaveza - ka¾u iz "Femili sporta".
Onom ¹to je sigurno, publiku æe u pauzama tenisa zabavljati trenutno najpopularniji srpski bend "Van Gog".

Humanitarno tenisko-zabavno veèe imaæe najbolji srpski teniseri: Jelena Jankoviæ, Ana Ivanoviæ, Novak Ðokoviæ i Janko Tipsareviæ. Na ¾alost uèe¹æe na egzibiciji, makar kada je u pitanju igra na terenu, neæe uzeti Jelena Jankoviæ koja se trenutno oporavlja od operacije sinusa i devijacije nosa.

- Operacija je izvr¹ena u Americi, dobro je pro¹la i sad sam kod kuæe u Majamiju, le¾im i oporavljam se. Pod stalnim sam nadzorom lekara, koji mi jo¹ uvek ne dozvoljavaju da izaðem na teren i uzmem reket u ruke. Biæe potrebno vremena da se oporavim, jer operacija nije bila naivna i oporavak teèe sporo. Lekar mi ne dozvoljava ni da odigram egzibicioni meè u Beogradu 7. decembra, ali æu doæi i odigrati koliko budem mogla samo iz razloga ¹to æe sav prihod iæi u humanitarne svrhe. Ote¾ano disanje mi je predstavljao konstantan problem u toku igre ¹to se najvi¹e moglo videti na poslednja 3-4 turnira u sezoni. Posebno one koje sam igrala u halama, naroèito u Madridu, gde sam uz sve ove probleme dobila i virus. Zbog svega toga ove turnire nisam odigrala ni sa 10 posto svojih moguænosti. Posle ovog meèa vraæam se u Ameriku i èekaæu da lekari daju zeleno svetlo da poènem sa pripremama za sledeæu sezonu sa kojima æu da kasnim. Najva¾nije mi je zdravlje i da se u potpunosti oporavim da bi kasnije normalno mogla da nastavim da radim moj posao - rekla je Jelena Jankoviæ.

Izvor: www.SrbijaSport.com

jecapereca

Koleginica i ja smo htele da idemo da gledamo ali smo se kasno setile posto su dobra mesta (I i II kategorija) rasprodata, ostalo je jos malo mesta na galeriji, a meni se ne gleda odatle.Mada bice direktan prenos na rts-u ali nije to to.

mikele

Само да знаш да се и из галерије све види.Ја сам тамо био на мечу Србија-Аустралија и из галерије сам све видео,тако да ако ти је то једина проблем,онда нема проблема. :wink:
Ја,искрено,нећу ићи јер нисам неки љубитељ тих егзибиционих мечева.
Али Де Ниро,Шарапова...
Размислићу још мало

tarantulica

Koliko ko¹taju te karte koje su ostale?  :hmm

jecapereca

Quote from: tarantulica on 30-11-2007, 17:44:41
Koliko ko¹taju te karte koje su ostale?  :hmm
Samo 400 dinara

@mikele tnx, razmislicu jos malo, samo da ne bude kasno :wink:

vlada89

Nisam u temi ali me zanima koliko su karte za onaj humanitarni turnir u Areni? Ja cuo oko 1200...  :hmm

jecapereca

I kategorija-1500din
II kategorija-1000din
Galerija-400din

BK

Bese lepo veceras ovo u Areni!  :~

mikele

Колико је било људи?
Јел било пуно?
Ја нисам баш љубитељ тих егзибиционих манифестација.Много су ми неозбиљне :>

jecapereca

Kazu da je bilo 20000 ljudi
Bilo je zanimljivo ali ipak nije to to, Mikele u pravu si za egzibicione meceve

Sole

prvo mi je delovalo bas zanimljivo i htedoh da se pojedem ziva sto nisam otisla, makar malo iz kuce da izadjem  :~ , a onda mi je postalo dosadno da gledam...  :ball2:
sve je to bilo lepo osmisljeno i lepo je rekao ovaj covek koji je prenosio da svaka manifestacija tog tipa ima u toku programa i uspone i padove, ali da je bitno da je postignut cilj.  :)):
slazem se sa njim  :happy:
mada, sem onih Novakovih imitacija  :116: , mec je trebalo krace da traje definitivno.  :1
na kraju krajeva, svaka njima cast sto su tako dobri ambasadori svoje zemlje i sto na ovakve nacine populariziju tenis.  :cvet :)): :cvet

pekmez

Ma sta je Vama jeste li videli ono? Najgora organizacija u istoriji tenisa. Najbolji svetski igraci jedva izvukli glavu. Jelenu izvlacili ispod mreze. Ana jedva ziva ostala, pa se naljutila i pobegla, roditelji joj sizeli nisu znali gde je. Katastrofa od organizacije. Dobro je da se nije desilo nista lose poput ruznih desavanja prema Moniki Seles. Da li su oni pogledali i jedan mec u svetu ograde su visoke 2, 3 metra, i tribine su podignute. Ovde su nekome vazne pare a ne zivoti ljudi. Kolika je zelja desetogodisnjaka i i starijih (sramota) da uzmu autogram i snaga koju pritom proizvode dokaz je koncert Rijane (na istom mestu - zamslite slucajnosti) kada su unistili ogradu ispred bine. 20 cuvara ne moze da zaustavi 20 000 ljudi. Greska je bilo sto su pustili - iscenirano - onu decu pored terena - verovatno sa Kosova, nakon kojih su ceo pomahnitali narod krenuli na jadno èetvoro ljudi. A uspavanka sa plesacicama od 3 sata da ne pricam, znao sam da æe meè trajati samo pola sata. Bruka! Verujem da æe se neko od njih naljutiti te ovu smejuriju neæe raditi sledeæe godine. Ali jaka je to ma¹ina, primoraæe ih, kao ¹to su ih primorali da potpi¹u ugovore za olimpijadu na sred mre¾e. Koje zlostavljanje. Niko im mi¹ta nije rekao, svi su delovali zbunjeno, Ana i Janko meðusbno u èudu tra¾e pomoæ, Jelena jadna èita ugovor na sred terena. Progla¹ava neka ¾ena da su se obavezali, a Ana prevræe oèima, u sebi misleæi - "nisam sasvim sigurna". I ja oèekujem ogorèene reakcije medija, kad ono: "Zaista je bio spektakl, svi su se lepo proveli. Svi su zadovoljni". To vam je javni servis i Sos kanal i svi mediji sveta. "Biæe sledeæe godine opet." Mo¾da, ali ne ovako i ne u ovom broju ljudi i kada se vidi gde je novac oti¹ao, a ne kao kod Divca, novog biznismena Balkana. Ma ljudi su poèeli da odlaze èim je meè poèeo. Srbija.