Otkaèite ga na 20 naèina

Started by Bred, 30-07-2006, 21:30:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Ovaj spisak æe vam pomoæi i da ga zadr¾ite ukoliko ¾elite
Ako ste gledali film "Kako da izgubite deèka za 10 dana", onda svakako znate da je Kejt Hadson uèinila gotovo sve ¹to je bilo u njenoj moæi da Metju Mekonahi prestane da se interesuje za nju. Ova holivudska komedija, naravno, parodira neke prilièno zastra¹ujuæe ¾enske postupke, ali i ona mo¾e da bude inspirativna za vas ukoliko ne znate kako da se otarasite partnera koji je prestao da vas zanima. Ipak, taj "posao" mo¾ete da obavite i na daleko elegantniji naèin ako sledite savete koje u svojoj knjizi "Gospodin Pravi, smesta" daje Amerikanka D¾in Kerol. Pogledajte ¹ta ona predla¾e uz napomenu, razume se, da svega toga morate da se klonite ako hoæete da zadr¾ite mu¹karca.

1. Svaku svaðu zavr¹ite tako tako ¹to æete protiv njega upotrebiti neku ¹kakljivu liènu tajnu koju vam je svojevremeno poverio. I obavezno dodajte "Nosi se, balava budalo".

2. Moljakajte ga da èita va¹ dnevnik.

3. Znate da ne bi trebalo da ga preèesto zovete, pa zato ka¾ite sebi: "Ja sam odrasla osoba. On je odrastao. Odbijam da igram idiotske igre".

4. Stalno ga zovite.

5. Ako vam ne uzvrati poziv, napi¹ite mu imejl poruku. Ako vam ne odgovori, po¹aljite mu ¹aljivi faks. U sluèaju da se ni tada ne javi, svratite u njegovu kancelariju da biste mu ostavili vizitkartu sa "slatkom" noticom. Ako ga ne zateknete u kancelariji, saèekajte ga ispred njegove, i recite mu da mo¾e da radi s vama ¹ta mu je volja.

6. Pitajte ga jednom nedeljno: "Kako mi stojimo? ".

7. Ili, ukoliko ¾elite da ga jo¹ vi¹e upla¹ite, preinaèite to u: "Kako mi stojimo, mislim, kao par"?

8. Retko nosite ¹tikle u spavaæoj sobi.

9. Budite prva ¾ena u istoriji koja æe deèku iskreno priznati sa koliko je mu¹karaca spavala pre njega.

10. Fiksirajte se na buduænost. Opsedajte ga molbom da vas za sledeæi Dan zaljubljenih odvede negde daleko.

11. Uvek plaèite posle seksa.

12. Kritikujte njegovu majku.

13. Da li imate neki "u¾as" od trenerke? Oblaèite je kad god je on u va¹em stanu.

14. Oseæate da mu se èini da je va¹a veza krenula u ozbiljnijem pravcu, i da ga to pomalo pla¹i? Iznenadite ga gomilom poklona koje æete mu dati bez ikakvog posebnog povoda.

15. Gunðajte. Guðajte. Gunðajte.

16. Smejte se njegovim sve veæim zaliscima.

17. Recite mu da vas oralni seks nagoni na povraæanje. Ali se brzo "ispravite", primeæujuæi da se to ne de¹ava kada ga upra¾njavate s njim.

18. Ne dozvolite da i u jednom momentu poènete da mu nedostajete. Drugim reèima, budite neprekidno s njim, posebno u onim periodima kada ste podbuli i lako paranoièni.

19. Gde god da izaðete, pomenite da kod sebe nemate novèanik.

20. Stavite mu do znanja da svaki dan mo¾e da bude Sudnji kada ste vas dvoje u pitanju, i da vam je vi¹e stalo da budete u pravu nego da budete sreæni.

Prevela S. Prokiæ 

<a href="http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/SV06072804.shtml" rel="no follow">Izvor</a>